توی ایران هیچ ارزونی بی علت نیست ایرانسل ممکن الان که اولشه خوب باشه ولی باید دید که ایا 3 سال دیگه هم همینطوری خواهد بود؟
ولی خدایی من که شدید هوس gprs کردم
توی ایران هیچ ارزونی بی علت نیست ایرانسل ممکن الان که اولشه خوب باشه ولی باید دید که ایا 3 سال دیگه هم همینطوری خواهد بود؟
ولی خدایی من که شدید هوس gprs کردم
من اگه ایرانسل نگرفتم به خاطر اینه که اولشه وگرنه دو سال دیگه اگه اینطور بخواد پیش بره...... (حالا اپراتور سوم هم فاکتور بگیریم) حتما ایرانسل میگیرم ..........
مشکل اینه که من فعلا خبرای خوبی ازش نمیشنوم (در مورد انتندهی) البته از نزدیکام ندارن و گرنه تا حالا تصمیمو گرفته بودم
اپراتور سوم بیاد چی کار می کنیم، همین الان با این دو تا اپراتور به جون هم افتادیم، اون یکی بیاد همدیگرو باید تیکه تیکه کنیم!
نه یک لحضه فکرشو بکنید اپراتور سوم اومده با نسل سوم!!!!!!!!!!
چه شود!
حالا کسی امتحان کرده؟ واقعا gprs داره؟
اگر به چون هم میافتیم واسه اینه که
۱.شرکتهای خدمات دهنده محدودن
۲. اطلاعات به مشتری شفاف نیست و اصولا گارانتی و مشتریمداری یعنی شعار
۳. ما هم فرهنگ درست حسابی نداریم مثلا یکی میاد میگه این کلاس داره یا اون جوات شده و..... (خودم هم حساب کردم...
![]()
دوستان مخابرات با این همه دروغ و عوامفریبی فقط 709 هزار نفر ثبت نام کردن. گذشت که با هر چیزی مردم رو گول زد
الان دنیای رقابت.ضمنا چون مخابرات میبینه نمیتونه با ایرانسل رقابت کنه میخاد سال دیگه به بخش خصوصی واگذار بشه
خوش به حال افغانی ها که دارن این سیمکارتارو مجانی میگیرن
سلام.
من هیچ تعصبی ندارم ... هم تالیا دارم هم دولتی! ایرانسل هم می خوام بگیرم ...ولی یه چیزی محض اطلاع مربوط به عکس صفحه اول:
اولین عکس که گفته 1000 تومن مربوط به سیم کارت اعتباریه همونطور که زیرش هم نوشته ولی عکس دوم که 150 تومنه برای سیم کارت دائمیه ... اینا با هم فرق دارن.
اونی که اولش با 1000 تومن ثبت نام می کنن قیمتش 25000 تومنه نه این که 1000 بگیرن بعد بگن 150 تومنه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات
درمورد
سيمکارتهاي
موجود
ببین تو دقیق 79 تا پستت رو واسه ایرانسل تبلیغ کردی . بیخیال دیگه بابا ..................... .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)