من با خیلی ها فرق دارم
چون من اگه خونه باشم همیشه سر کامپیوترم فقط گیم بازی میکنم ولی گهگاهی تو اینترنت میام! اگرم کار داشته باشم و یا... و نتونم بازی کنم حتی 1هفته, اصلا برام مهم نیست
من با خیلی ها فرق دارم
چون من اگه خونه باشم همیشه سر کامپیوترم فقط گیم بازی میکنم ولی گهگاهی تو اینترنت میام! اگرم کار داشته باشم و یا... و نتونم بازی کنم حتی 1هفته, اصلا برام مهم نیست
من جوري معتادبازي pc هستم كه هنگام بازي خوابم ميبره احتمالا در90 سالگي اين خواب عبدي ميشه!
منم اگه یه بازی قشنگ برسه دستم بازی میکنم.فعلا ه منتظره pes2010 هستم.
من تاوقتي كه پول داشته باشم سيستمم رو تقويت كنم بازي ميكنم
من که خوره بازی هستم مثل سایر دوستان پدرم هی گیر میداد وقتی بچه بودم ولی الان برای خودم مردی شدم هم کار میکنم هم درس مخونم شبهاهم بازی و با رفقا بیرون و فیفا و پی اس میزنیم
یه ایده هم دارم که بگردیم دنبال یه همسر اهل بازی (کمی سخته گیر آوردنش !) که بعد ازدواج هم با هم روزهای شیرینی در کنار هم و بازی داشته باشم !!
نوشته شده توسط mf.designing [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره منم موافقم....باید یه زنی بگیریم که از خودمونم بیشتر خوره بازی باشه....زیادم سخت نیست اونم توی این دوره زمونه....
منم عشق بازی هستم به نظرم هم سن مهم نیست ولی الان جز بازیهای معمولی و اینترنتی نمیتونم بازی دیگه ای بازی کنم
چون سیستمم یکم قدیمی شده
اتفاقا سخته مخصوصا حالا که دخترا اول 5 ساعت می شینن جلو آینه بعدم تا نصفه شب میرن بیرون تو خیابونانوشته شده توسط محمد رضا حیدری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که یه چند هفته ای هست بازی نمی کنم...بعد از تموم کردن resident evil 5 حالا منتظر pes 2010 و operation flash point 2 هستم...
دخترا بیشتر دنبال درس هستن و یا این که برای تفریح میرن بیرون برای گردش
همسر از نوع گیمر خیلی کم گیر میاد....اون دیگه زیر خاکی حساب میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)