بازیهای اصلی رو کپی میکنه ولی کپی رو نه برنامه های منجر دیگه هم انجوریه عیب از کجاست
بازیهای اصلی رو کپی میکنه ولی کپی رو نه برنامه های منجر دیگه هم انجوریه عیب از کجاست
یک بار دیگه مراحل رو به دقت تکرار کنید. ممکنه باز هم دارین با فریمور اصلی آپدیت میکنید. بعد از آپدیت اصلی و قبل از ریختن کاستوم فریمور روی کول دیسک، فلش رو کوئیک فورمت کنید.نوشته شده توسط kaka_q2000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میتونید یک تصویر از صفحه مولتی من برامون بگذارید. معمولاً کار برای کسانی که قبلاً از دانگل استفاده میکردند کمی مشکل هست. یادتون باشه که دانگل به کنسول متصل نباشه.نوشته شده توسط frank780 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:07 AM ---------- Previous post was at 09:06 AM ----------
متوجه منظورتون نشدمنوشته شده توسط frank780 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و درود
یه سوال دارم
با این روش امکان پخش فیلمهای 3d BluRay از بین نمیره؟
شما امتحان کردین؟
با سپاس
نمیدونم چطوری عکس رو برباتون بفرستم
بازیهای اصلی رو کپی میکنه ولی بازیهای کپی رو نه
بدون دانگل دستگاه رو -- کردم
دانگل هم دارمps3 breack1.2
می شه با دانگل حالا هکش کنم اگه میشه یه راهنمایی کامل کنید
با سپاس
و به جای عکس بازی لوگوی مولتی من میاد
یا یه تصویر سیاه
امکان پخش 3D در فریمور 3.56 اضافه شده. پس با این فریمور (3.55) در حال حاضر امکان پخش 3D وجود نداره. باید منتظر باشیم تا کاستوم فریمور برای ورژن جدید بیرون بیاد تا بتونیم هم بازیهای کپی رو اجرا و هم فیلمهای 3D رو پخش کنیم.نوشته شده توسط Blue Stars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دوربین گوشی موبایلت عکس بگیر بذار اینجا.نوشته شده توسط frank780 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیهای اصلی روی بلوری هستند و ما ازشون بک آپ میگیریم روی هارد. بازیهای کپی که میفرمائید کجا قرار دارند که شما نمی تونید کپیشون کنید؟!نوشته شده توسط frank780 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا عکس رو بذار ببینیم چیه...نوشته شده توسط frank780 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیهای روی dvd هستن از مانیا سافت گریفتم
garn turismo5
unchartede2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)