بعد اونوقت به من میان میگن چرا از شرکتهای خصوصی بد میگی.... این وضعشه دیگه....
بعد اونوقت به من میان میگن چرا از شرکتهای خصوصی بد میگی.... این وضعشه دیگه....
اقا این پارس انلاین خیلی زرنگه !
حالا می پرسید چرا ؟!
به خاطر اینکه تو سایت جوری نوشته که روز شنبه رایگانه که همه پاشن برن دانلود کنن از ترافیک حجمیشون کم بشه که در نهایت خود شرکت سود کنه !
من دیروز زنگ زدم در رابطه با همین موضوع !
حالا جواب اونا بعد از نیم ساعت منتظر که نوبت من برسه تا با پشتیبانی یه صحبتی داشته باشم !
حالا جواب اونا این بود که منظورشون از اینکه شنبه رایگانه اینه که به جای 30 روز شما می تونی 31 روز استفاده کنی !
دارم الان میگم امروز هرچی دانلود کنید از
ترافیکتون کم می شه ها !!!!!
دوستان اینو اومدم دوباره گفتم که همه بفهمن
نیاید دوباره بگید این مطلب قبلا گفته شده بود !
Last edited by djbehnam73; 12-04-2014 at 11:37.
منم فک کردن رایگانه صب زدم رفتم یونی حالا میبینم 6 گیگم پریده![]()
داداش تو عین خودمی من خودمم وایمکس 512 ایرانسل داشتم یعنی چی میشد که برسه به 60 کیلوبایت هزار دفعه هم زنگ زدم 707 ولی همش می پیچوندن !
نظر من اینه که شما بیا همین پارس انلاین رو بگیر !
خب عزیز دل کار اشتباهی کردی دیگه شما باید امارشو در میاوردی بعد می رفتی سراغ دانلود واقعا حیف اون پول !
Last edited by djbehnam73; 12-04-2014 at 11:51.
ای لعنت به اینا همیچین زده یک روز اینرنت رایگان خوب آدم چی فکر میکنه؟
حالا خوبه استادمون نیومد و الا الان رکورد میزدم![]()
عزیزان کمی منتظقی که بخایم فکر کنیم اینه که ساده این شماها
واقعا فکر کردین 1 روز مجانیه؟!
باید میفهمیدین که منظورشون از 1 روز اینه که 1 رو به تاریخ قرار دادتون اضافه میشه نه اینکه 1 روز مفته بریزید دانلود کنین
ویرایش :قصد بی احترامی به کسیو نداشتم کلا منظورم اینه که کسی تو اینجا مفته به کسی چیزی نمیده !
Last edited by amin1374; 12-04-2014 at 13:22.
چرا اینا این شکلی اطلاعیه مینویسن؟؟؟ من فکر کردم رایگان هست شنبه..اومدم تست کنم دیدم هی داره کم میکنه..ولی حواسم بود 100 مگ بیشتر نرفت..زنگ زدم بهشون میگه یه روز به دورتون اضاف میشه نه شنبه رایگان!!!!!!!
به جای این که بنویسن یه روز اینترنت پر سرعت رایگان باید بنویسن یه روز اضاف میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اونوقت من میگم ملت خوشحالن... شما میگی نه....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)