Art Home تبدیل به ART3 میشه که سرعتش 256 هست نه 1024
در کل امیدوارم توی طول عید با این شیرینگ خفن مثل شب ها نشه و پهنای باند کم نیارن.
(کلا امیدوارم راست گفته باشن و برای تبلیغات و گرفتن مشتری بیشتر نباشه)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
Art Home تبدیل به ART3 میشه که سرعتش 256 هست نه 1024
در کل امیدوارم توی طول عید با این شیرینگ خفن مثل شب ها نشه و پهنای باند کم نیارن.
(کلا امیدوارم راست گفته باشن و برای تبلیغات و گرفتن مشتری بیشتر نباشه)
Last edited by mhv_kntu; 14-03-2011 at 18:17.
holy sheet!!
خدایا یعنی میشه ما هم ناکام از دنیا نریم
سلام دوستان یه سوالی دارم.
من مودمم زایکسله.. احساس میکنم سرعت نتم وقتی که با کابل شبکه وصل میشم سریعتره تا کابل usb?
شما تجربه ای دارین در این زمینه .. شاید هم من اشتباه میکنم!!
مشخصا سرعت کابل شبکه از کابل usb بیشتره.کلا سعی کنید از کابل شبکه استفاده کنید
بیـــخیـــــــــال . یعنی ۱۳ روز، Art7 شدیم رفت
.
فقط یه ابهام برام داره این طرحش . یعنی کل یوم! ترافیک هم رایگان هستیا اینکه فقط داون استریممون میره رو Art7 و اوضاع ترافیکمون همونه ؟ اگه ترافیکش رایگان نباشه که کل حجم ماهمون رو تو ۵ روز میسوزونیم .
ممنون میشم یکی منو کامل روشن کنه . امیدوارم ترافیکم رایگان باشه . یعنی میشه ....
.
آخه دائما سوکت کارت شبکه هام میشکنه! بعدش چون زیاد جابجا میشم اعصابم خورد میشه..یه خساستی کردیم موقع خرید وایرلس نخریدیم الان پشیمونم زنگ هم زدم پس نمیگیرن! میگن یه دونه دیگه نو باید بخری ازمون!![]()
یه ایمیل اومد الان که ساعت 4-6 به علت تعطیلات قطع میشه. برا چه شهرایی اومده؟ من اراکم
سرعت چی بهتره؟ فرقی نمیکنه.
usb2 روکاغذ 60 مگابایت در ثانیه منتقل میکنه.
usb1.1 هم 12 مگابیت. حدود 1.5 مگابایت پس عملا مشکلی وجود نخواهد داشت
Last edited by hike; 14-03-2011 at 21:07.
میصرفه همین الان بزنیم Art 1 ?تغییر سرویس تو پنل چرا کار نمیکنه
![]()
اصلا همچین چیزی امکان داره به همه مشترک ها 1 مگ بدن آنلیمیت که دود از آی اس پی ها بلند میشه همینطوریش که همه 128 هستن شبانه میگیرن کیفیت سرویس هاشون میلنگه تصور کنیم همه 1 مگ بشنخدا به خیر بگذرونه !
برای من که کرجم هم اومده
هم اکنون 328 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 328 مهمان)