تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2999 از 3195 اولاول ... 19992499289929492989299529962997299829993000300130023003300930493099 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,981 به 29,990 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من هفته دیگه میخوام برم دوبی و یه ایکس باکس باندل شده با کینکت بخرم
    آیا نکته خاصی رو باید مدنظر داشته باشم؟ بخصوص درمورد اینکه بتونم کپی خورش کنم، چه ورژنی هم بگیرم که به صرفه تر و بهتر باشه، راستش رو بخواین چیز زیادی سر در نمیارم!
    پیشاپیش از راهنمایی های شما خوبان ممنونم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من برای شارژ از یه جفت باطری Camelion 2700mAh استفاده میکنم و فوق العاده راضیم...
    واسه بازی هم اگه از نت بگیرین ، میتونین رایت کنین (آموزشش تو همین فروم هست حس پیدا کردن ندارم ، تاپیک استیکیه ولی) ، واسه کپی هم میتونین با Xbox Backup Creator ، ایمیج بگیرین و رایت کنین (توی همون تاپیک آموزش اینم هست)...

آیا نکته خاصی رو باید مدنظر داشته باشم؟ بخصوص درمورد اینکه بتونم کپی خورش کنم، چه ورژنی هم بگیرم که به صرفه تر و بهتر باشه، راستش رو بخواین چیز زیادی سر در نمیارم!
    متاسفانه درایو رو نمیتونین دقیقا بدون باز کردن تشخیص بدین مدلش چیه...
    اما واسه اطمینان بیشتر بهتره از فروشگاه های درپیت تر بگیرین که خریدارای کمتری هم دارن و جنساشون قدیمیه... احتمال اینکه درایو جز درایو های کپی شده باشه بیشتره...

3. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه مجتبی 70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی در مورد کنسول xbox توضیح بده ممنون میشم
    من نمی دونم چه جوریه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز تو ایکس باکس اینکه میگن رو storge دستگاه تو تنظیمات y بزنید و گزینه clear system cashe رو بزنید و پاک کنید واسه چیه بزنیم چی پاک میشه؟ ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

کسی در مورد کنسول xbox توضیح بده ممنون میشم
    من نمی دونم چه جوریه؟

در مورد چی؟
    کجاش؟

پست اول همین تاپیک رو بخون اگه به نکته نافهمومی رسیدی بیان کن برات روشنش کنیم

سلام دوستان عزیز تو ایکس باکس اینکه میگن رو storge دستگاه تو تنظیمات y بزنید و گزینه clear system cashe رو بزنید و پاک کنید واسه چیه بزنیم چی پاک میشه؟ ممنون
    دقیق یادم نیست چی هستش
    ولی خب ما پاک کردیم چیزی نشد

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

می ری بازار مرشد(حواست باشه طرف امکان داره بپیچونتت پیارسال که من رفتم از الغریر(خیابونی که اکثر هتل ها اونجان)10 درهم می گرفت_اینو گفتم تو پاچت نره_

بغل بازار مرشد یه خیابون بزرگ هست که اونجا پر از وسایل صوتی تصویری هست.البته من از پاساژ الابراج خریدم که یه

مرد چاقالو بود که اون آخر که من خریدم وایستادم یه دونه بازی هم بگیرم گفت المخ سر دردطرفو دیوونه کردم.اونجا اکثرا فارسی بلدن.موقع خرید می تونی خوب تخفیف بگیری.من اون موقع که دستاگ elite اینجا 450 هزار بود از اونجا خریدم300 هزار تومن.راستی دی تو دی هم قیمتاش رو خیلی خوب می ده همون موقع که من این رو گرفتم دی تو دی 50 درهم ارزون تر می داد.اگر هم آکبند می خوای که بعدا بهت می گم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

در مورد چی؟
    کجاش؟

پست اول همین تاپیک رو بخون اگه به نکته نافهمومی رسیدی بیان کن برات روشنش کنیم

دقیق یادم نیست چی هستش
    ولی خب ما پاک کردیم چیزی نشد
    سلام دوست عزیز میگم حالا y بزنیم رو storge و گزینه clear system cashe رو بزنیم یه دفعه سیو بازیها یا اچیومنت بازیها هستن اونجا که عروسکه هست که هر بازی یه سری عکس داره که مراحل رو رفتیم بهمون داده شده حذف نشه یه وقت بد من دستگام ال تی 3 هست جیرز آف وار 3 و فورزا 4 با رایت %97 عادی بازی میکنم گیر میکنه وسط بازی ولی بقیه بازیها گیر نمیکنه بد جیرز3 ال تی 2 هم دارم رفتم تو اون سایته هست آپدیت بازی داره 2-3-4 مگ هستش با برنامه هوریزون حل میشه گرفتم ولی بازم گیر میکنه جون داداش هنوز نتونستم درست و حسابی بازی کنم جیرز3 رو چه کار کنم راهی هست غیر از خرید رایت برنر مکس یا اصلا اینم فایده نداره؟
    ممنووووووون

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز

چطورید ؟ خوبی بیدید ؟

بچه ها دیگه بریم اینLT3.0 رو بریزیم یا باز صبر کنیم ؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز

چطورید ؟ خوبی بیدید ؟

بچه ها دیگه بریم اینLT3.0 رو بریزیم یا باز صبر کنیم ؟؟
    در حال حاضر بازی یی نیست که صرفا به داشبورد جدید و LT3 نیاز داشته باشه ولی مطمئنا بازی هایی میان که واسه بازی کردنشون باید حتما داشبورد جدید و LT3 داشته باشی
    تازه این فقط مال آفلاین بود
    آنلاین که حتما باید LT3 داشته باشی
    Last edited by CRIS Joon CR7; 06-03-2012 at 23:58.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه قانون کلی می گم واسه ایکس باکسی ها:

1- وقتی آپدیتی میاد روی لایو دانلود نکنید منتظر باشید که c4 آنالیز کنه اگه اوکی بود آپدیت کنید اگه مشکل دار بود منتظر فریمور جدید باشید اگه اومد فریمور رو اول استاک کنید آپدیت مایکی رو بزنید و بعدش فریمور رو به جدید ترین فریمور c4 تغییر بدید کلا از پیش روی پشت c4 دست بر ندارید... این قانون خیلی منطقی هست الان بین مایکی و c4 جنگ نرم افزاری هست هر جفتشون مقابل هم هستن و توی خط مقدم شما کافیه درست پشت سر یکیشون برید اگه از دور می خوایید نگاه کنید به این جنگ پس خیلی انتظار نداشته باشید که بتونید یه چیزی بماسونید واسه خودتون یه خط و مشی رو انتخاب کنید اینکه هنوز منتظر باشم مایکی بعد c4 بازم می خواد آپدیت بده پس من نرم فریمور هــک شده بریزم عینه اینه که از دور می خوای ببینی چه خبره پس نمی تونید جواب بگیرید و سرگردان میشید... یا هم برید توی جبهه مایکی و اورجینال کار کنید ولی اگه اورجینال نمیخواین باید پشت سر c4 به جنگ نرم افزاری ادامه بدید و از غافله اش عقب نمونید... فعلا این روال هست
    Last edited by Spaniuly; 07-03-2012 at 20:21.

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •