وقتی شبکه ایرانسل از حالت منطقی خارج می شود
تک کانکشن
مالتی کانکشن (32)
این تست هم با سرور مشهده.. قکر کنم ما به همین دیتا سنتر وصل می شیم که پینگ خوب شده و الا پینگ داخلی معمولا توی تستها 68 هست
![]()
وقتی شبکه ایرانسل از حالت منطقی خارج می شود
تک کانکشن
مالتی کانکشن (32)
این تست هم با سرور مشهده.. قکر کنم ما به همین دیتا سنتر وصل می شیم که پینگ خوب شده و الا پینگ داخلی معمولا توی تستها 68 هست
![]()
Last edited by ak313; 16-07-2017 at 10:53.
اگه رو 4g نمیره مشکل از انتن دهی دکله
یعنی میفرمایی ریست کردن تاثیر نداشته. اخه درست بعد اینکه دیروز ریست کردم اینطوری شد.
تا دیروز هم این مشکل نبود؟ من میزنم موبایل داتا کار نمیکنه به تنهایی. بالا میاره 4G ولی اینترنت نمیره به تنهایی. البته تلگرام و اینا کار میکنه ولی تو اینترنت نمیتونم کار کنم. ولی وقتی اینترنت خونه رو هم راه میندازم در گوشی همراه موبایل داتا کار میکنه!! ولی سرعت دانلودش کم هست دیگه ولی مطمینم تقریبا از اینترنت خونه نمیگیره چون اینترنت خونموم سرعتش خیلی کمه نامحدوده. در واقع بدون اینترنت خونه خود به خود کار نمیکنه. تنظمیاتش به هم خورده؟! اخه سیمکارت که عوض نشده 4G بود دیگه.
عجیبه واقعا
البته در قسمت network mode اون 4g نیست! نوشته اونجا هم LTE/3G/4G
Last edited by shangil; 16-07-2017 at 11:28.
شما برو توی تنظیمات گوشیت، قسمت apn یا نقاط اتصال رو پیدا کن، بعد باید اون apn که بهش وصلیو اصلاح کنی، وقتی وارد شدی بگرد دنبال پراکسی و پورت (درگاه) ، هر چی عدد رو به روشون نوشته شده رو پاک کن، تغییراتو ذخیره کن بیا بیرون اوکی میشه.
اقا ممنون
این APN همون تنظیمات داخل قسمت WIFI هست؟
اهان یه چیزی پیدا کردم در قسمت MOBILE NETWORK به نام ACCESS POINT NAME که فک کنم همون APN که شما فرمودی هست. درسته؟
الان رفتم داخل اون دو تا چیز هست
IRANCELL-GPRS
IRANCELL-MMS
اولی فعاله
رفتم داخلش
PROXY , PORT هست جلوشون عدد هست!
اونا رو پاک کنم فقط دیگه؟ چون دیگه عدیدی نیست اون یوزر پس هم هست اونم عددی نیست جلوش فقط اون دو تا هست.
مشکلی که پیش نمیاد پاک کنم؟ بعدش این با هیلتر شکن میره دیگه اگه اون ------ اینا پاک بشه؟!
یه سوال دیگر هم دارم تو قسمت NETWORK MODE فقط LTE/2G/3G نوشته و 4G نیست. البته فک کنم قبلا هم نبود درسته؟
ببخشید من مبتدیم!
درسته شما وارد همون اولی بشین که فعاله، اعداد پراکسی و پورت رو پاک کنین مشکلی پیش نمیاد و. مشکلتون حل میشه،
LTE همون 4g هست، تو بعضی گوشیا 4g نشون میده بعضی گوشیا LTE
دمت گرم .............
زنگ هم میزنم جواب درست درمون نمیدن
کسی تجربه ای داشته؟؟؟
من بعد هر بار تلفن یا هر روز تقریبا 300 تومان کم میشه از شارژم
بسته اینترنت هم دارم کنترل مصرف ازاد ولی ربطی به اون نداره فکر کنم
دوستان نظر بدند به نظر شما برای اینترنت ایرانسل از لحاظ کیفیت و سرعت کدوم از موارد ذیل مناسبتره:
1 خرید یک روتر lte مانند TP-LINK Archer MR200 Wireless LTE Modem Router و استفاده از خرید دیتای سیم کارت اعتباری
2 خرید مودم TD-LTE خودش با حجم 100 گیگ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم بهتر برای بهترین و بالاترین سرعت و کیفیت؟
هزینه تو مورد اول بیشتره و تو مورد دوم کمتره = حدود 200 هزار تومان اختلافه
دوستان یعنی واقعا 200 گیگ حجم رو میدن؟اینو تو سایت یلو گزاشتن،قیمتش 1300 تومنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)