بله از توی پنل میشه درخواست داد.
وقتی وارد پنل شدی برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله از توی پنل میشه درخواست داد.
وقتی وارد پنل شدی برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول روی همه بسته هاش شبانه رایگان 3 تا 9 داره.
حداقل تا آخر زمستون که هست
من دیشب باهاش دانلود کردم
اره میدونم ولی منظورم این بود که از توی پنل درخواست بدیم رسیدگی میشه ؟ یا حتما باید حضورا بریم درخواست کتبی بنویسیم ؟
پورت isp اره ولی اون پورتی که مال خود تلفنه و فیوز و اینا هم داره اون چی ؟ اگه مشکل از اون باشه اونم موقع رانژه ی مجدد تعویض میکنن ؟
دو ماه پیش گفتم 2020 گفت باید حضوری بیایی تخلیه بشه![]()
دوست عزیز اول با 2020 هماهنگ کن کارشناس ها که اومدن ازشون بخواه پورت رو عوض کنن اگه مشکلت حل شد که هیچ اگه حل نشد باید پروفایلت رو تغییر بدن تا مشکلت برطرف بشه
در غیر این صورت این مشکل از خط شماست و هرچقدر هم ispعوض کنی فایده ای نداره
الان این حجمی که نوشته مثلا مصرف منصفانه 90 گیگ منظور 90 گیگ داخلی هست یا 90 گیگ بین الملل ؟
خیلی تغییرات کرده و خیلی هم مبهم
اول اینکه اون آخر هر جمله نوشته ماهیانه ، یعنی مثلا سرویس یکساله میخریم و بعد ماهی 50 گیگ داریم این میشه 600 گیگ یا نه 50 گیگ این ماه به ماه بعد منتقل نمیشه؟
دوم اینکه این منصفانه یعنی چی، خو اگر میگید ماهیانه 50 گیگ دیگه انصاف چیه این وسط، اگر رایگان بود بله درست بود
سوم داخلی یا خارجی رو چجوری حساب میکنن؟
متاسفانه مخابرات تو این 10 سالی که ازش داشتم بدردم نخورد و همیشه توی مخم بوده یه مدت هم که کلا ازش استفاده نمیکردم و وایرلس داشتم ولی با اومدن سرویس های غیر حجمی و قیمت کمتر مجبورم از adsl استفاده کنم تا چند روز پیش تصمیم به تخلیه داشتم ولی هر شرکتی رفتم گفت توی مرکز ما فعلا پورت خالی ندارن فقط اسیاتک بود که اونم بدرد من نمیخوره .خلاصه اینکه مخابرات هم مثل چیزای دیگه رفته توی پاچم و تا اخر عمر ظاهرا باید تحملش کنم ، نمیدونم کی از شرش راحت میشم الانم که میخام شارژ کنم میبینم که برعکس گذشته تعرفه هاش از شرکت های دیگه گرونتره . واقعا برای شانس بد خودم متاسفم . و از اینکه یه روز رفتم مخابرات ثبت نام کردم بسیار پشیمونم.
کدام مرکزی؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا این موضوع اصلا مبهم نیست نمیدونم چرا دوستان براشون اینقدر این موضوع پیچیده است!
شما یک سرویس میخری مثلا همون 90 گیگ ماهانه اگر بخواهی فقط از 500 سایت داخلی استفده کنی 90 گیگ داری
اما بخواهی از بین المل استفاده کنی 45 گیگ
حالا هم از سایت های داخلی و هم خارجی استفاده کنی تفکیک میشه ببین مثلا شما از سایت شاتلند که جز 500 سایت هست استفاده میکنی و 1 گیگ دانلود میکنی بلافاصله میری تو یک سایت خارجی و اونجا هم 1 گیگ دانلود میکنی سامانه به صورت خودکار از شما 3 گیگ کسر میکنه
دوست عزیز من نمیخوام از هیچ شرکتی دفاع کنم اما همین مخابرات هم واقعا چسزی کم نداره از بقیه ببینید قبل از تعرفه های جدید من 1 مگ داشتم سرعت دانلود 350 بود
متاسفانه مصرف منصفانه در تمام isp ها به این صورته سرعت دانلود شما رو محدود میکنه به سرویس شما!
یعنی من قبلا 1 مگ سرعت دانلود 350 بود اما الان 2 مگ نهایت سرعت 265!!!
این موضوع برای همه isp ها یکسات هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)