وقتی یه سرویس یک ماه خریداری بشه..برای استفاده از بست های نامحدود ساعتی باید مودم رو خاموش روشن کرد؟!..راه دیگه ای نیست که نیاز نباش بیدار موند تا اون ساعت؟!
وقتی یه سرویس یک ماه خریداری بشه..برای استفاده از بست های نامحدود ساعتی باید مودم رو خاموش روشن کرد؟!..راه دیگه ای نیست که نیاز نباش بیدار موند تا اون ساعت؟!
کسی نگفته ایرانسل یا بطور کلی اینترنت همرا ارزون تر از اینترنت ثابت هست شما این رو بد برداشت کردی
فقط چون بستر اینترنت وابت ما ضعیف هست
اینترنت همراه سرعت بالاتری میده و یه جاهایی که ثابت ندارند میشه استفاده کرد
واسه همین خیلی کاربراش زیاد شده
نیازی به خاموش روشن کردن مودم نیست.
کسانی که بسته تلگرام دارند متیونند از این ربات برای انتقال فایل ها استفاده کنند @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] uploadbot. فقط محدودیت حجم 500 مگابایت برای هر فایل و روزانه حجم 1 گیگ رو داره. لینک کلیپ های اینستا هم اگه کپی کنید توی تلگرام از طریق تلگرام دانلود میشه.
سلام دوستان نامحدود ساعتی ایرانسل تو یک ساعت چند گیگ میشه دانلود کرد؟؟؟
20 گیگ میشه دانلود کرد؟؟؟؟
اره راست گفتی تاثیر داشت در ضمن بهترین قیمت بسته هاش همون 5 گیگ ماهی 3 تومان 6 تا 12 هست. یک 3 الی 4 بار پشت سر هم بخرم بشه 20 گیگ و ADSL رو هم داشته باشم واسه 12 تا 6![]()
من خودم حدود 20 گیگ رو دانلود داشتم حتی بیشتر
البته بستگی به فاصله از آنتن و مدل مودم داره
ممنون دوست عزیز خیلی بدرد بخور بود [emoji4]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
nاین ارزش افزوده چیه کم میکنه از من؟ دزدی سر گردنس؟! نگا میکنم 15 کارکرد اخیر 300تومان ارزش افزوده کم میکنه دزد
راستی من موبایلمو ریست کردم کلا. از حالت 4g در اومده انگار جریان این چیه!؟؟ با 3g کار میکنه
اصلا من موبایل داتا رو روشن میکنم 4g نشون میده ولی کار نمیکنه. باید برم اینترنت خونه رو روشن کنم تا کار کنه اونم سرعتش کم میشه میشه تو دانلود
یعنی عملا بیرون کار نمیکنه
لطفا کمک کنید ضروریه جوابش
Last edited by shangil; 16-07-2017 at 10:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)