1-تا جایی که من میدونم هر ماه 3روز کسری داره2-مرخصی هر پادگان با پادگان دیگری فرق میکنه3-نمیدونم4-من شنیدم فرق داره هر پادگان بهتره نزنی برو داخل پادگان بزن
1-تا جایی که من میدونم هر ماه 3روز کسری داره2-مرخصی هر پادگان با پادگان دیگری فرق میکنه3-نمیدونم4-من شنیدم فرق داره هر پادگان بهتره نزنی برو داخل پادگان بزن
یک دنیا ممنون رفیق، فقط 2-3 سوال دیگه:
اونجا جو پادگان چطوره !؟؟؟ دوره اموزشی 01 بودم اونجا خیلی احترام میذاشتن بهمون، بچه ها هم اکثرا با شخصیت و با سواد بودن، اونجا (پرندک) سرباز صفر هم برای گذراندن دوره ی اموزشی با ما هم دوره میشن !؟؟
به شما چطور گذشت ؟؟ سخت گذشت یا راحت ؟؟ تیراندازی و رزم شب و ... در چه حد بود !؟؟؟
من روز اعزام که میخام برم وسایل شخصیم رو توی چی باید بزارم ؟ ساک نظامی باید بخرم ؟ ساک ورزشی ؟
2-اگه روز اول بهمون لباس ندادن شب با چی باید توی پادگان اموزشی بخابیم ؟ پیژامه باید ببریم ؟
3-داروی سرماخوردگی و اینا میزارن ببریم داخل ؟ یکی میگه ممنوعه میگیرن ولی بقیه میان میگن یه کیلو دارو با خودت ببر لازم میشه .بلاخره میزارن یا نه ؟
Last edited by مهدی منتظری; 24-04-2015 at 22:30.
والا تا الانش که اینطوری بوده .من خودم تازه ازش اومدم بیرون خیلی هتله. با امکانات واز همه مهم تر هرچی درجه فرماندها میره بالاتر بیشتر به فکر امکانات برای بچه ها هستن.
فقط حیف که مال ناجاس.فقط حیفچون بعد 2ماه هتلی یدفعه تقسیم های خرکیش میادو...
![]()
جو پادگان چه جوری بگم جهنمه یه پادگان بی قانون ..... تو مخی زیاد داره یکیش اینکه واسه شامگاه کل دوره کدهارو میبرن هر روز مثل پادگان های دیگه نیست فقط نگهبان ها برن به خاطر همین شامگاه باید تا ساعت 5:30ناقص نکنی
این پادگان با 01خیلی فرق میکنه ما اموزشی 02 داشتیم اومده بودن این پادگان گریه میکردن اونجا اکثرا عقده ای هستن چون همشون پاسداری باید بکشن احترام اینام بین کادریا زیاد نیست
نه اونجا سرباز صفر با شما نیستن اونا گردانشون جدا هست (بدبخت ها دوره تکاوری میبینن این دو ماه رو دیدم چه میکشن)
ماه اول خیلی اوضاع داغون بود ولی کم کم عادت کردیم حتی گفتیم دوست داریم یکانمون اونجا بیوفته اینم بگم بد اب و هواست وسایل گرمم ببر پادگانش 3ماه کسری داره
واسه ما هم متوسط گذشت
تیراندازی و رزم شب و ... ندارهفقط آماده باش هست اونم بیشتر سرباز صفر ها میشن بقیش همش کلاسو درسه
از دوستان باتجربه یکی بیاد بگه تو یگان چیکار میکنیم؟برنامه سین داره؟افتادم تیپ پیاده 321 مرند.رسته:استحکامات و عمران.درجه گروهبانیکم![]()
خدمت شما عرض کنم نه تنها شما حتی کسانی که آموزشیشون هم تموم شده اگه دقت کنید درگیر بعضی حواشی هستند، یعنی اصل مسئله را که باید فکر کنن ول کردن و به خواشی چسبیدن.
1- ساک جزو استحقاقی شما هست و در نتیجه یه ساک شخصی (برای بار اول ببرین)
2- لباس میدن، ولی برفرض ندادن این میشه حاشیه ندادن خوب معلومه که با لباس خودتون میشین نه با پیژامه.
3- داروی سرماخوردگی و... محدودیتی نداره در آموزش، ولی داروهایی که تاثیر روانگردانی و یا بعضی داروهایی که شناخته شده نیست باید نامه ببرین.
معمولا توصیه میشه یه سرماخوردگی ، استامینوفن، آموکسی سیلین و... ببرین.
البته شما اگه بعدا هم مشکل داشته باشین اعزام میشین بهداری و طبق نسخه ای که دکتر میده داروی مربوطه را رایگان میگیرین.
من اول ارديبهشت آموزشي پادگان شيروان (خراسان شمالي) افتاده بودم كه چون تكميلي ٤٥ روزه داشتم ٢٤ ساعته كارمون تموم شد، ولي واسه معرفي به يگان منو انداختن بيرجند(خراسان جنوبي)، در حالي كه من مداركمو واسه پذيرش در خراسان رضوي داده بودم و ساكن اين استان هم هستم، گفتن شنبه ٥ ارديبهشت خودمو بيرجند معرفي كنم، مدركم هم ليسانس كامپيوتر، الان من بايد چيكار كنم تا بهم انتقالي بدن و هرچه زودتر بيام شهر خودم؟؟ تك پسر هم هستم،
لطفا هر كس راجب اين موارد اطلاعي داره كمك كنه مرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fgjv; 25-04-2015 at 02:00.
ارتش هميشه به نظم و انظباط معروف است پس در هر پادگان برنامه سين اجرا مى شود،تيپ ٣٢١ از چندين يگان تشكيل شده و باتوجه به اينكه شما در كدام يگان باشى خدمتت متفاوت خواهد بود بچه خاى اين وسته بيشتر كار دفترى و بايگانى داشتند
دوست عزيز لادم نيست در هر صفحه يه پست بزارى
شما بايد خودتون را به بيرجند معرفى كنيد تا غيبت نخوريد به هر حال اين يا خطاى انسانى بوده يا سيستمى در ان يگان دوباره مدارك را به نيرو انسانى تحويل دهيد تا شرايط شما لحاظ شود
معمولا نامه تقسيم رو به خودتون مى دهند پس چرا در همان شيروان اعتراض نكرديد؟
بله شما بايد نوار كنار شلوار داشته باشيد كه در اكثرا پادگان ها نيرو زمينى رنگ قرمز براى دژبان و بقيه سربازان نوار همرنگ لباس دارند البته روز اول حساس نيستند و بعد از پرسيدن ان را روى شلوار نصب كنيد
١-جواب اين سوال را نيروانسانى پادگان مى داند
٢-الان مجردها روزى يك روز در ماه مرخصى دارند پس بايد چند ماهى در يگان باشيد تا بتوانيد از يك مرهصى بلند مدت استفاده كنيد اگر هم كه تشويقى داشته باشيد كه بهتر هم است
٣- كارهاى ادارى و دفترى مانند بايگانى - تايپ- ارسال نامه و...
٤-پست بالا
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)