تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2997 از 4105 اولاول ... 1997249728972947298729932994299529962997299829993000300130073047309734973997 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,961 به 29,970 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان چند تا سوال داشتم 1.مرز مثل پیرانشهر واسه ارتش چقدر کسری داره؟2.بعد چند وقت تو یگان بهت مرخصی میدن ؟3. وضعیت لیسانس گروهبانیکمی ها چطوره با رسته رایانه؟4.نوار کناری شلوار رو همون زیتونی بزنیم یا فرق داره هر پادگان؟
    1-تا جایی که من میدونم هر ماه 3روز کسری داره2-مرخصی هر پادگان با پادگان دیگری فرق میکنه3-نمیدونم4-من شنیدم فرق داره هر پادگان بهتره نزنی برو داخل پادگان بزن

2. این کاربر از imnot12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

درسته از من سوال نکردید ولی وظیفه دونستم جواب بدم چون من دوره کدم رو اونجا گذروندم و هفته پیش تموم کردم
    1-ادرس پادگان تو امریه هست میری ترمینال غرب از وانجا سوار اتوبوس میشی میری شهرستان شهریار از شهریار جایی که اتوبوس پیادت کرد مستقیم میری تا میرسی به تاکسی ها خودشون فریاد میزنن پادگان اینا سوار که شدی بگو میرسم 33 پادگان 33 دیگه نگو ابوالفضل شبان
    2-نه مرخصی میان دوره نداره ولی هر هفته از چهار شنبه میتونی بری مرخصی تا شنبه 6صبح+ هر روز میتونی مرخصی داخل شهر بگیری
    3-زیاد به مو ها گیر نمیدن ولی باز بستگی به فرماندتون داره به نظر من با نمره 8بزن دیگه تا اخره دوره نزن چون اگه زیاد باشه اونجا نه ارایشگاه هست ولی اصلا باز نیست حموم هم که نداشت یه دونه تازه تاسیس داره که اونم ماهی 1بار باز میشه که فقط 100نفر میتونن برسن حموم کنن
    4-لباس چهار جیب یا دو جیب فرقی نمیکنه گیر نمیدن بهش اگه نواری چیزی رو شلوارت هست بکنش نباید چیزی باشه
    تونستی یه اتیکت هم رو فرنچت بزن اسمه پادگان توش باشه نشد هم اونجا بهتون میگن که بزنید

بله باید دهم برید و دهم هم ترخیص میشید . نه دیگه نمیفرستنتون مرخصی مثل آموزشی
    نکته خاص هم اینکه اون پادگان فقط 3تا از کیوسک هاش کار میکنه و پشت هر کیوسک 10نفر وایساده که بری زنگ بزنی تونستی یه گوشی با خودت ببر
    یک دنیا ممنون رفیق، فقط 2-3 سوال دیگه:

اونجا جو پادگان چطوره !؟؟؟ دوره اموزشی 01 بودم اونجا خیلی احترام میذاشتن بهمون، بچه ها هم اکثرا با شخصیت و با سواد بودن، اونجا (پرندک) سرباز صفر هم برای گذراندن دوره ی اموزشی با ما هم دوره میشن !؟؟
    به شما چطور گذشت ؟؟ سخت گذشت یا راحت ؟؟ تیراندازی و رزم شب و ... در چه حد بود !؟؟؟

داره خودمونی میشه مهدی منتظری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من روز اعزام که میخام برم وسایل شخصیم رو توی چی باید بزارم ؟ ساک نظامی باید بخرم ؟ ساک ورزشی ؟

2-اگه روز اول بهمون لباس ندادن شب با چی باید توی پادگان اموزشی بخابیم ؟ پیژامه باید ببریم ؟

3-داروی سرماخوردگی و اینا میزارن ببریم داخل ؟ یکی میگه ممنوعه میگیرن ولی بقیه میان میگن یه کیلو دارو با خودت ببر لازم میشه .بلاخره میزارن یا نه ؟
    Last edited by مهدی منتظری; 24-04-2015 at 22:30.

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

پس استواره توی نظام وظیفه اشتباه گفت به من گفت کلا دیگه دیپلم نمیگیره والا از ما که گذشت ولی مالک اشتر هتلی هست برای خودش ، ما اینجا سرویس شدیم
    والا تا الانش که اینطوری بوده .من خودم تازه ازش اومدم بیرون خیلی هتله. با امکانات واز همه مهم تر هرچی درجه فرماندها میره بالاتر بیشتر به فکر امکانات برای بچه ها هستن.
    فقط حیف که مال ناجاس.فقط حیف چون بعد 2ماه هتلی یدفعه تقسیم های خرکیش میادو...

6. این کاربر از ah rad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

یک دنیا ممنون رفیق، فقط 2-3 سوال دیگه:

اونجا جو پادگان چطوره !؟؟؟ دوره اموزشی 01 بودم اونجا خیلی احترام میذاشتن بهمون، بچه ها هم اکثرا با شخصیت و با سواد بودن، اونجا (پرندک) سرباز صفر هم برای گذراندن دوره ی اموزشی با ما هم دوره میشن !؟؟
    به شما چطور گذشت ؟؟ سخت گذشت یا راحت ؟؟ تیراندازی و رزم شب و ... در چه حد بود !؟؟؟
    جو پادگان چه جوری بگم جهنمه یه پادگان بی قانون ..... تو مخی زیاد داره یکیش اینکه واسه شامگاه کل دوره کدهارو میبرن هر روز مثل پادگان های دیگه نیست فقط نگهبان ها برن به خاطر همین شامگاه باید تا ساعت 5:30ناقص نکنی
    این پادگان با 01خیلی فرق میکنه ما اموزشی 02 داشتیم اومده بودن این پادگان گریه میکردن اونجا اکثرا عقده ای هستن چون همشون پاسداری باید بکشن احترام اینام بین کادریا زیاد نیست
    نه اونجا سرباز صفر با شما نیستن اونا گردانشون جدا هست (بدبخت ها دوره تکاوری میبینن این دو ماه رو دیدم چه میکشن)
    ماه اول خیلی اوضاع داغون بود ولی کم کم عادت کردیم حتی گفتیم دوست داریم یکانمون اونجا بیوفته اینم بگم بد اب و هواست وسایل گرمم ببر پادگانش 3ماه کسری داره
    واسه ما هم متوسط گذشت
    تیراندازی و رزم شب و ... ندارهفقط آماده باش هست اونم بیشتر سرباز صفر ها میشن بقیش همش کلاسو درسه

8. 2 کاربر از imnot12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

از دوستان باتجربه یکی بیاد بگه تو یگان چیکار میکنیم؟برنامه سین داره؟افتادم تیپ پیاده 321 مرند.رسته:استحکامات و عمران.درجه گروهبانیکم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

من روز اعزام که میخام برم وسایل شخصیم رو توی چی باید بزارم ؟ ساک نظامی باید بخرم ؟ ساک ورزشی ؟

2-اگه روز اول بهمون لباس ندادن شب با چی باید توی پادگان اموزشی بخابیم ؟ پیژامه باید ببریم ؟

3-داروی سرماخوردگی و اینا میزارن ببریم داخل ؟ یکی میگه ممنوعه میگیرن ولی بقیه میان میگن یه کیلو دارو با خودت ببر لازم میشه .بلاخره میزارن یا نه ؟
    خدمت شما عرض کنم نه تنها شما حتی کسانی که آموزشیشون هم تموم شده اگه دقت کنید درگیر بعضی حواشی هستند، یعنی اصل مسئله را که باید فکر کنن ول کردن و به خواشی چسبیدن.

1- ساک جزو استحقاقی شما هست و در نتیجه یه ساک شخصی (برای بار اول ببرین)

2- لباس میدن، ولی برفرض ندادن این میشه حاشیه ندادن خوب معلومه که با لباس خودتون میشین نه با پیژامه.

3- داروی سرماخوردگی و... محدودیتی نداره در آموزش، ولی داروهایی که تاثیر روانگردانی و یا بعضی داروهایی که شناخته شده نیست باید نامه ببرین.

معمولا توصیه میشه یه سرماخوردگی ، استامینوفن، آموکسی سیلین و... ببرین.

البته شما اگه بعدا هم مشکل داشته باشین اعزام میشین بهداری و طبق نسخه ای که دکتر میده داروی مربوطه را رایگان میگیرین.

11. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

• من اول ارديبهشت آموزشي پادگان شيروان (خراسان شمالي) افتاده بودم كه چون تكميلي ٤٥ روزه داشتم ٢٤ ساعته كارمون تموم شد، ولي واسه معرفي به يگان منو انداختن بيرجند(خراسان جنوبي)، در حالي كه من مداركمو واسه پذيرش در خراسان رضوي داده بودم و ساكن اين استان هم هستم، گفتن شنبه ٥ ارديبهشت خودمو بيرجند معرفي كنم، مدركم هم ليسانس كامپيوتر، الان من بايد چيكار كنم تا بهم انتقالي بدن و هرچه زودتر بيام شهر خودم؟؟ تك پسر هم هستم،

لطفا هر كس راجب اين موارد اطلاعي داره كمك كنه مرسي
      [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by fgjv; 25-04-2015 at 02:00.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از دوستان باتجربه یکی بیاد بگه تو یگان چیکار میکنیم؟برنامه سین داره؟افتادم تیپ پیاده 321 مرند.رسته:استحکامات و عمران.درجه گروهبانیکم
    ارتش هميشه به نظم و انظباط معروف است پس در هر پادگان برنامه سين اجرا مى شود،تيپ ٣٢١ از چندين يگان تشكيل شده و باتوجه به اينكه شما در كدام يگان باشى خدمتت متفاوت خواهد بود بچه خاى اين وسته بيشتر كار دفترى و بايگانى داشتند
    من اول ارديبهشت آموزشي پادگان شيروان (خراسان شمالي) افتاده بودم كه چون تكميلي ٤٥ روزه داشتم ٢٤ ساعته كارمون تموم شد، ولي واسه معرفي به يگان منو انداختن بيرجند(خراسان جنوبي)، در حالي كه من مداركمو واسه پذيرش در خراسان رضوي داده بودم و ساكن اين استان هم هستم، گفتن شنبه ٥ ارديبهشت خودمو بيرجند معرفي كنم، مدركم هم ليسانس كامپيوتر، الان من بايد چيكار كنم تا بهم انتقالي بدن و هرچه زودتر بيام شهر خودم؟؟ تك پسر هم هستم،
    دوست عزيز لادم نيست در هر صفحه يه پست بزارى
    شما بايد خودتون را به بيرجند معرفى كنيد تا غيبت نخوريد به هر حال اين يا خطاى انسانى بوده يا سيستمى در ان يگان دوباره مدارك را به نيرو انسانى تحويل دهيد تا شرايط شما لحاظ شود
    معمولا نامه تقسيم رو به خودتون مى دهند پس چرا در همان شيروان اعتراض نكرديد؟

14. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان ما که داریم میریم یگان از این نوار هایی که به شلوار میزنن نشانه سرباز وظیفه هست باید بزنیم؟ شنیدم هر پادگان رنگ مخصوص خودشو داره چه جوریه؟
    بله شما بايد نوار كنار شلوار داشته باشيد كه در اكثرا پادگان ها نيرو زمينى رنگ قرمز براى دژبان و بقيه سربازان نوار همرنگ لباس دارند البته روز اول حساس نيستند و بعد از پرسيدن ان را روى شلوار نصب كنيد
    دوستان چند تا سوال داشتم 1.مرز مثل پیرانشهر واسه ارتش چقدر کسری داره؟2.بعد چند وقت تو یگان بهت مرخصی میدن ؟3. وضعیت لیسانس گروهبانیکمی ها چطوره با رسته رایانه؟4.نوار کناری شلوار رو همون زیتونی بزنیم یا فرق داره هر پادگان؟
    ١-جواب اين سوال را نيروانسانى پادگان مى داند
    ٢-الان مجردها روزى يك روز در ماه مرخصى دارند پس بايد چند ماهى در يگان باشيد تا بتوانيد از يك مرهصى بلند مدت استفاده كنيد اگر هم كه تشويقى داشته باشيد كه بهتر هم است
    ٣- كارهاى ادارى و دفترى مانند بايگانى - تايپ- ارسال نامه و...
    ٤-پست بالا

16. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •