تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2997 از 4428 اولاول ... 1997249728972947298729932994299529962997299829993000300130073047309734973997 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,961 به 29,970 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در ساعاتی که از حجمیت کم می کنه؟! پشتیبانی زنگ زدی چی گفته!
    کلا فکر کنم نصف پارس آنلاین ترکیده ور داشتن بخاطر عذر خواهی 1روز استفاده رایگان دادن....
    ترکیدگی به نظرم مرتبط با پارس نیست بیشتر آی اس پیوها الان قطعی دارن و ترکیدن خودم یک نظر سنجی تو پیجم (بروزرسانی) تو فیس که کردم تقریبا بیش از 95درصد مشکل داشتن قطعیو و..... همه اینا باید درست بشه بعد 31 ام که ثبت نام یارانه ها تموم بشه دقیقا وضع نت حال حاظر. مثل زمان انتخابات هست ولی نه به اون شدت ولی در حد اون موقع ،
    یک سوال از دوستان پارسی فرق سرویس های 256 تا دو مگ رو چیه? مگه همشونو نمیارن رو 9مگ پس فرق در چیست?
    این سیستم مدیریت ترافیک دیگه چیه ? محدود میکنه یا ....?!

Sent from my ACER iconia A1-810 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در ساعاتی که از حجمیت کم می کنه؟! پشتیبانی زنگ زدی چی گفته!
    کلا فکر کنم نصف پارس آنلاین ترکیده ور داشتن بخاطر عذر خواهی 1روز استفاده رایگان دادن....
    من نامحدود دارم. یه بیست سی باری تماس گرفتم. فایده نداشت

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نامحدود دارم. یه بیست سی باری تماس گرفتم. فایده نداشت
    اگه اینطوریه که دیگه.... تف واقعاً تو اون پاسخگویی....

4. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ترکیدگی به نظرم مرتبط با پارس نیست بیشتر آی اس پیوها الان قطعی دارن و ترکیدن خودم یک نظر سنجی تو پیجم (بروزرسانی) تو فیس که کردم تقریبا بیش از 95درصد مشکل داشتن قطعیو و..... همه اینا باید درست بشه بعد 31 ام که ثبت نام یارانه ها تموم بشه دقیقا وضع نت حال حاظر. مثل زمان انتخابات هست ولی نه به اون شدت ولی در حد اون موقع ،
    یک سوال از دوستان پارسی فرق سرویس های 256 تا دو مگ رو چیه? مگه همشونو نمیارن رو 9مگ پس فرق در چیست?

فرقش اینه که کسی که 512 داره سرعتش هرگز نباید پایینتر از 512 باشه (مثل من که الان 256 دارم و سرعتم اصلا شبیه دایال آپ نیست ) . اما اونی که مثلا 256 داره در ساعاتی که خلوته میتونه از 9 مگ سرعت لذت ببره (مثل من که الان نزدیک 25 روزه دارم با این سرعت خیلی حال میکنم ) اما وقتی اوج مصرف باشه سرعتش میاد روی همون 256. پس قاعدتا بین 256 و 512 و 1مگ و... در زمانهایی که خلوته فرقی وجود نداره. اما ساعتهای شلوغ (یعنی 24 ساعت شبانه روز ) سرعت شما میاد روی همون سرعت اسمی خط (برای من میشه زیر دایال آپ)

6. این کاربر از tosan622 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

فرقشون توی سرعت دانلود شبانس....
    البته توی روزانه هم هر وقت شبکه خیلی شلوغ بشه جوری که سرعت افت کنه سرعت سرویسای با سرعت بالاتر کمتر افت میکنه...(این حالت زیاد پیش نمیاد)
    کنترل ترافیک یعنی خریت پارس آنلاین
    این رو ببین:

8. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرقش اینه که کسی که 512 داره سرعتش هرگز نباید پایینتر از 512 باشه (مثل من که الان 256 دارم و سرعتم اصلا شبیه دایال آپ نیست ) . اما اونی که مثلا 256 داره در ساعاتی که خلوته میتونه از 9 مگ سرعت لذت ببره (مثل من که الان نزدیک 25 روزه دارم با این سرعت خیلی حال میکنم ) اما وقتی اوج مصرف باشه سرعتش میاد روی همون 256. پس قاعدتا بین 256 و 512 و 1مگ و... در زمانهایی که خلوته فرقی وجود نداره. اما ساعتهای شلوغ (یعنی 24 ساعت شبانه روز ) سرعت شما میاد روی همون سرعت اسمی خط (برای من میشه زیر دایال آپ)
    خوب اصل داستان پار اینه پس که دوستمون گفت.... بعد سر تخت طاوسس تبلیغ زده اینترنت 9مگ پارس آنلاین! خوب اون بنده خدایی که تازه می خواد سرویس بگیره که چمی دونه این چیزها رو... میگه دمش گرم 9مگ بریم بگیریم! بعد از 1ماه کلاً هم به خودش فحش میده هم به پارس آنلاین... یکی از یکی دزد تر تو این مملکت....

10. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خوب اصل داستان پار اینه پس که دوستمون گفت.... بعد سر تخت طاوسس تبلیغ زده اینترنت 9مگ پارس آنلاین! خوب اون بنده خدایی که تازه می خواد سرویس بگیره که چمی دونه این چیزها رو... میگه دمش گرم 9مگ بریم بگیریم! بعد از 1ماه کلاً هم به خودش فحش میده هم به پارس آنلاین... یکی از یکی دزد تر تو این مملکت....
    بعضی بچه ها اینجا سرعتاشون خیلی مشکل داره... ولی مال همه اینجوری نیست... من خودم تو تهرانم و چند ساله که پارس دارم حداکثر پهنای باندش رو تو اکثر ساعتای روز میده...
    مشکل من بیشتر سرعت تک کانکشن بوده... و پلن های مسخره و به درد نخورشون....

12. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعضی بچه ها اینجا سرعتاشون خیلی مشکل داره... ولی مال همه اینجوری نیست... من خودم تو تهرانم و چند ساله که پارس دارم حداکثر پهنای باندش رو تو اکثر ساعتای روز میده...
    مشکل من بیشتر سرعت تک کانکشن بوده... و پلن های مسخره و به درد نخورشون....
    پلنهای اینم بدتر از شاتل بهش میگی ور دار مثل مخابرات شما هم نامحدود واقعی بذار میگه آرتها هست! میگم مثلا با آرت 4 میشه 300گیگ در ماه دانلود کرد برگشته میگه شما آرت 8بگیر ! میگم خانم ماهی 400هزرا تومنه کارخونه دار نیستم که!
    این در حالیه که مخابرات داره با ماهی 74 2مگی میده که تا ماهی 500گیگ هم راحت میشه دانلود کرد باهاش..... پس این نشون میده شرکتهای خصوصی بیشتر به فکر خودشونن تا مشتری...

14. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

فرقشون توی سرعت دانلود شبانس....
    البته توی روزانه هم هر وقت شبکه خیلی شلوغ بشه جوری که سرعت افت کنه سرعت سرویسای با سرعت بالاتر کمتر افت میکنه...(این حالت زیاد پیش نمیاد)
    کنترل ترافیک یعنی خریت پارس آنلاین
    این رو ببین:
    واقعا این خریت رو خوب اومدی یعنی گند زدن بد جور منی که قبل از عید شبانه با میانگین سرعت 300 دانلود میکردم الان با 100 دانلود میکنم با سرویس 2 مگ حالا شبانه به درک تو روز هم مشکل داره یه صفحه رو باید دوبار رفرش کنی تا جون بکنه وبالا بیاد
    خدایی دیگه خسته شدم شیطونه میگه مودم رو از پنجره پرت کن پایین خودت رو راحت کن

16. این کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

امروز مگه رایگان نیست؟
    پس چرا من رفتم توی اکانتم و تست کردم از ترافیکم کم کرده؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •