سلام... دوست عزیز ال تی ۳ هم بریزین میتونی بازی کنین دیسک های خودتونوبی زحمت لطف کنید بگید
بازی LA Noire از کدوم سری از دیسک های بازی هست؟
XGD3 یا XGD2 dh چیز دیگه ای؟
این دیسک ی که دارم و احیانا مال LT2 هست وقتی LT3 بریزم دیگه کار نمیکنه؟
سلام... دوست عزیز ال تی ۳ هم بریزین میتونی بازی کنین دیسک های خودتونوبی زحمت لطف کنید بگید
بازی LA Noire از کدوم سری از دیسک های بازی هست؟
XGD3 یا XGD2 dh چیز دیگه ای؟
این دیسک ی که دارم و احیانا مال LT2 هست وقتی LT3 بریزم دیگه کار نمیکنه؟
فقط بازیهایی که تو لایو عرضه میشن جی-تگ میخاد.
د.وستان نگفتید من برای بازی کال اف چیکار کنم ورژن برنر مکس خریدم الان اپدیت جدید زدم مینویسه دیسک قابل خوندن نیست
یه دوستی تو چند صحفه قبل فرمودند باید فول ورژن برنر مکس رو بخرم من الان این بازی رو با نوع برنر مکس در اختیار دارم الان چیکار کنم
در اخر هم دوستم میخواد 8 تا ایکس باکس رو به هم وصل کنه و بعدا هر 8 تا به اینترنت وصل شن
نظر شما چیه هاب بخرم
یا مودم (ایا مودم 8 پورت تا 10 پورت ووجود داره؟؟)
چطوری انجام میشه
کنسول شما دارای حافظه داخلی هست اما به خاطر ندارم که میزان حافظه 256 هست یا 512
این حافظه تا زمانی که به کنسول Storage خارجی متصل نباشه فعال هست.
منم همین مشکلو دارم تو کالاف وقتی NEW GAME میزنم تا وارد بازی میشه مینویسه دو راه دارید
1-CLEAND DISK WITH SOFT CLOTH
2-RESTART CONSOLE
شما بازیت نصب میشه؟
من نمیشه
Last edited by pharm; 05-03-2012 at 15:00.
دستگاه من الایت 120 گیگ هست.
چطور می تونم بازی رو نصب کنم؟ودیگه به cdاون احتیاج نداشته باشم؟
دستگاه من الایت 120 گیگ هست.
چطور می تونم بازی رو نصب کنم؟ودیگه به cdاون احتیاج نداشته باشم؟
دوست عزیز یه بار پست بدی کافیه .
DVD بازی رو داخل کنسول بزارید بعد داخل میحط داشبورد روی بازی دکمه Y تا دوتا گزینه واستون بیاره و شما باید Install Game رو انتخاب کنید تا بازی نصب شه . هر بازی نصب شده روی هارد برای اینکه اجرا بشه باید حتما دیسک بازی رو وارد درایو کنید تا یه چک امنیتی بشه بعد از اون درایو دیگه رو حالت stand by و بازی از روی هارد اجرا میشه . وقتی هم میتونید بدون دیسک بازی کنید که کنسولتون Jtag باشه که حدود 100 تومنی هزینه داره
والا من بازیم نصبه دیسک بازی رو میزارم اصلا نمیزاره برم تو بازی و باید ایجکت کنم دیسک رو حالا موندم چیکارش کنم نمیدونم میخوام امشب رفتم منزل برم اون کش حافظه رو پاک کنم ببینم درست میشه یا نه همش از اون اپدیت شروع شد یعنی اپدیت هم کردم مشکلی نداشت تا اینکه یه بازی دارکنسس 2 رو خریدم و اونم از یه نفر مطمئن خریدم ولی یه اپدیت دو مگابایت خواست بعد از یه ساعت بازی کردن با این بازی هوس کردم انلاین بازی کنم وقتی دیسک رو اجرا کردم به این ارور مبتلا شدم
سلام
ببخشید من چند تا سوال داشتم
1-اگه رو LT 3 بازی هایی مثل Forza یا Mass Effect 3 با روش معمولی رایت بزنیم احتمال فلگ هست یا فقط رو LT 2 فلگ میشیم ؟؟؟؟؟
2- اگه فلگ بشم رو LT 2 بعد LT 3 بریزم برم لایو باز بن میشم ؟
3- برای آپدیت کینکت که نیاز نیست حتما بریم لایو ؟
4-اگه رو LT 2 فلگ بعد بن بشیم هیچ راهی نداره که از بن دربیایم مثلا پروفایل حذف کنیم؟
5-اگه LT 3 رو بیخیال بشم رو LT 2 بازییارو از روهارد اجرا میکنه دیگه ؟؟ ( بازیای جدید بارایت معمولی رو LT 2 )
ممنون
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)