سلام... شما یه فلش به دستگاتون وصل کنید و به فرمت خود ایکس باکس فرمت کنید تا در نبود هارد بتونین بازی ها رو روی فلش هم نصب کنین هم سیو کنینelit
اگه اشتباه نکنم 2010
سلام... شما یه فلش به دستگاتون وصل کنید و به فرمت خود ایکس باکس فرمت کنید تا در نبود هارد بتونین بازی ها رو روی فلش هم نصب کنین هم سیو کنینelit
اگه اشتباه نکنم 2010
ممنون دوست خوبم...
خب حالا چجوری باید فرمت کنمش؟؟؟؟تو ویندوز این کارو کنم؟؟
خواهش میکنم نه با خود ایکس باکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خوب ابتدا usb flash رو به xbox360 وصل کنید سپس وارد تب my xbox شده سپس وارد system settings و بعد وارد قسمت memory شده و وارد USB storage device شده حالا روی configure Now کلید A رو بزنید و منتظر بمانید... بعد از تکمیل عملیات USB storage device شما تبدیل به memory unit شده و الان امکان ذخیره بازی رو در flash دارید.
البته قبلش باید با کامپیوتر فرمتش کنید که فرمتش FAT یا FAT32 باشه![]()
در این زمینه مارو راهنمایی کنید که ببینم این واقعیته یا نه
بیخودی پول ندیم برنر مکس بخریم
این نقل قول درسته یا نه؟
البته قبلش باید با کامپیوتر فرمتش کنید که فرمتش FAT یا FAT32 باشه
خب ۹۹در۱۰۰ فلاش ها همین فرمت هستن دیگه
خودم کلی میگماین نقل قول درسته یا نه؟
بازی های ۹۷ در ۱۰۰ که پچ ال تی ۳ باشن روی هارد دستگاه نصب نمیشن و این باعث میشه بعد از یه مدت دی وی دی رام اسیب ببینه الانم که دی وی دی رام نزدیک ۱۰۰ تومن هست .
و اینکه از بازی میپره بیرون یا به اصطلاح کرش میکنه حقیقت داره.... و چیز واقعا اعصاب خورد کنی میشه خودم تجربه کردم
حدودا میشه گفت اون نقد کاملا صحیح هست
Last edited by joykiller360; 03-03-2012 at 12:37.
شماها کسی رو توی اصفهان نمیشناسین کهxbox دست دوم بفروشه
دوستان alan wake: american nightmare برا xbox اومده؟ کلا اخزین بازی ها چیین تو xbox?
اگه بد و بیراه نمیگی
بازی فقط روی لایو عرضه شده
اگه Jtag داری اینو دان کن حالشو ببر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
الان من xbox 360 lite on arcade دارم jtag کنم می تونم call of duty mw3 رو انلاین بازی کنم به صورت رایگان.
و این کارو بکنم دیگه نیازی به اپدیت فریمور ندارم؟
و با بازی کپی هم میتونم انلاین بازی کنم؟
و ایکسباکسمم اپدیت کنم دیگه lt نمی پره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)