تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2994 از 4105 اولاول ... 1994249428942944298429902991299229932994299529962997299830043044309434943994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,931 به 29,940 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

١و٢- معمولا در پايان دروه انوزشى يم دست لباس چهار جيب ميدند اگر لباس اندازه شما نيست ان را عوض كنيد اما تا پايان خدمت ديگر لباسى به عنوان اسحقاق نخواهيد داشت، بر اساس درجه اى و رسته اى كه در امريه عنوان شده انها را بر روي لباستان نصب كنيد. افسران و گروهبان ها بيشتر در كارهاى دفترى و ادارى به خدمت گرفته مى شوند بچه هاى رسته رايانه همچنين در شعبه رايانه نيز مشغول مى شوند
    به ما یک دست 4جیب و یک دست 2جیب دادن که 4 جیب رو داخل پادگان میپوشیدیم و میگفتن 2جیب مال یگانه اما ظاهرا اینطور نیست و تو یگان هم 4جیب باید بپوشیم، همینطوره؟ یعنی موقع عوض کردن جای 2جیب 4جیب بردارم؟
    و یه سوال دیگه، بین کادری ها و وظیفه ها معیار ارشدی چیه؟ درجست؟ یا کادری بودن؟
    ممنونت

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

رشته کامپیوتر دوره کد نمیخوره.
    من هم همین گردان بودم گروهان 4
    تو گروهان سرباز مثبت باش که مورد تائید ارشداتون باشی و مخصوصا فرمانده چون تقسیم بندی که آخر دوره انجام میشه بر اساس نمراتیه که اینا رد میکنن
    بد یا خوبیشونو نمیدونم ولی دوره ما گروهان 2 خیلی بی نظم بود، میگفتن فرماندش معلوم نیست کیه آخرای دوره همش خیلی بد میگرفتن و دائم بحث بی انضباطی و تنبیهشون بود
    ویرایش: دوره کد خوبه، کسایی که میخورن 2ماه حال میکنن
    گروهان چهار که معروف بود به هتل صادقی.
    به نظر من زیاد هم بچه مثبت بودن سود نداره و (خیلی عذر می‌خوام) اگه زیاد مثبت باشی سوارت می‌شن. یکم حس طغیان داشته باش، یکم‌ها.
    نمرات هم هیچ و هیچ و هیچ تاثیری ندارند. این روز دادن امریه ها می‌فهمی که یکی که 100 شده افتاده مثلا" مریوان و یکی که صبح تا شب جنجال داشت افتاد شهر خودش.
    بیشتر از همه شرایط تاثیر داره و بعد از اون هم آشنا.

فرمانده گروهان 2 یکم تازه کاره و آدم خوبیه و الکی گیر نمی‌ده و تعصب گروهانیه داره ولی در مورده پارتیه و این بحثا متاسفانه هیچ قدرتی نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میدونم دوست عزیز منظور من کد عملیات پیاده هست که میخوام بدونم چی هست ؟
    کد عملیت پیاده مرا تکاور با سایر پادگان های دیگه یک مقداری فرق داره

مثلا میدون تیر داره با تیربار و بعضی اوقات هم دوشکا

اما رژه کمتر هستش

محیطش کلا زیاد جالب نیستش

4. این کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

گروهان چهار که معروف بود به هتل صادقی.
    تا حدودی
    به نظر من زیاد هم بچه مثبت بودن سود نداره و (خیلی عذر می‌خوام) اگه زیاد مثبت باشی سوارت می‌شن. یکم حس طغیان داشته باش، یکم‌ها.
    نمرات هم هیچ و هیچ و هیچ تاثیری ندارند. این روز دادن امریه ها می‌فهمی که یکی که 100 شده افتاده مثلا" مریوان و یکی که صبح تا شب جنجال داشت افتاد شهر خودش.
    بیشتر از همه شرایط تاثیر داره و بعد از اون هم آشنا.
    اینکه مثبت باشی با اینکه بذاری سوارت شن فرق داره عزیز
    من امریمو گرفتم، ستوان سوم تیپ پیاده مراغه، اینو به ماهم میگفتن که نمره اینا تاثیر نداره ولی اصلا اینطور نیست، این حرفا رو بخاطر رقابت بین گروهانی که وجود داره میگن، نمره فرماندهی، تیراندازی و عقیدتی مهمن(از من به شما نصیحت)
    Last edited by iranpcl; 24-04-2015 at 11:02.

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اموزشی مالک اشتر بودیم ولی چون دیگه دیپلم نمیگیره و اون گروهان رو برداشته انداختنمون المهدی (عج) توی شور آباد

هفته دوم هم تموم شد هر 5 شنبه ساعت 12 مرخصی میدن تا شنبه ساعت 6 ، غذاش خوبه ، محیط پادگان هم بدک نیست و زیاد سخت نمیگیرن ، ولی مشکل آب داره چه خوردن چه دستشویی چه حمام ، ( حمام فقط ساعت 4:30 تا 5 ) اونم نه برای آموزشی ها برای بقیه ، خلاصه سخت میگذره اما میگذره !! ترسم فعلا برای پاس بخشی هست ، چون تو شب اصلا چششم نمیبینه لوح نگهبانی رو کلک رشتی نیست از زیر پاس بخشی رد شیم؟

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

[QUOTE=mani6606;8603130]
    عجب شیر هم سرباز صفر اموزشی می گیرد و این دوستمون تجربه خودش را نوشته.سرباز صفر ها حتی در یگان حتی خروچ روزانه از پادگان مانند گروهبان ها و افیرها را ندارند
    نه داداش..
    به سرباز صفر ها هم مرخصی (برگه شهری) روزانه میدهند به شرط اینکه بومی باشند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به ما یک دست 4جیب و یک دست 2جیب دادن که 4 جیب رو داخل پادگان میپوشیدیم و میگفتن 2جیب مال یگانه اما ظاهرا اینطور نیست و تو یگان هم 4جیب باید بپوشیم، همینطوره؟ یعنی موقع عوض کردن جای 2جیب 4جیب بردارم؟
    و یه سوال دیگه، بین کادری ها و وظیفه ها معیار ارشدی چیه؟ درجست؟ یا کادری بودن؟
    ممنونت
    در يگان معمول بر اين است كه همه وظيفه ها چهار جيب بپوشند حتى لباس استتار خود كادرىها نيز چهار جيب است. از نظر من سوال مهمى پرسيدى متاسفانه در ارتش شما اگر بالاترين درجه را ( ستوان يكم كه به پذشك وظيفه مى دهند) داشته باشى اما هميشه الويت رو با كادر مى دهند بدتر از ان شما نمى توانيد به يك گروهبان كادر يا استوار دستور بدى ، يكبار من اين موضوع را با جانشين پادگان گفتم و جواب جالبى داد گفت پرسنل كادر ساليان بلندى قرار در سازمان كار كنند اما وظيفه تنها چند ماه پس ارزش كادر از وظيفه براى ما بيشتر است

9. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اموزشی مالک اشتر بودیم ولی چون دیگه دیپلم نمیگیره و اون گروهان رو برداشته انداختنمون المهدی (عج) توی شور آباد

هفته دوم هم تموم شد هر 5 شنبه ساعت 12 مرخصی میدن تا شنبه ساعت 6 ، غذاش خوبه ، محیط پادگان هم بدک نیست و زیاد سخت نمیگیرن ، ولی مشکل آب داره چه خوردن چه دستشویی چه حمام ، ( حمام فقط ساعت 4:30 تا 5 ) اونم نه برای آموزشی ها برای بقیه ، خلاصه سخت میگذره اما میگذره !! ترسم فعلا برای پاس بخشی هست ، چون تو شب اصلا چششم نمیبینه لوح نگهبانی رو کلک رشتی نیست از زیر پاس بخشی رد شیم؟
    مالک اشتر اراک؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خیلی ممنون.
    من شنیدم تو تیپ ها ساعت کاری تا ساعت 2 عصر هستش.بعد اون ساعت افسرها میتونن برن خونه و صبح روز بعد برگردن.میگم آیا این قضیه واسه گروهبانها هم صادقه؟یا نگهمون میدارن
    با توجه به نوع پادگان و حوزه عمليات ان شايد ساعت خروج متفاوت باشه اما در اكثر پادگان ها افسرها كارت تردد دارند و گروهبانها هم دفترچه مرخصى و هر دو مى توانند از ساعت ١٤ خارج شوند اما ساعت ورود صبح متفارته يعنى افسرها بايد تا قبل از ٦:٣٠ وارد شده باشند و گروهبانها در برخى از پادگان ها چون ناحيه نظافت دارند بايد قبل از ٥:٤٥ وارد شده باشند

12. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اینکه مثبت باشی با اینکه بذاری سوارت شن فرق داره عزیز
    من امریمو گرفتم، ستوان سوم تیپ پیاده مراغه، اینو به ماهم میگفتن که نمره اینا تاثیر نداره ولی اصلا اینطور نیست، این حرفا رو بخاطر رقابت بین گروهانی که وجود داره میگن، نمره فرماندهی، تیراندازی و عقیدتی مهمن(از من به شما نصیحت)[/QUOTE]

آقا این قضیه عقیدتی سیاسی چه طوری هاست کلا خوبه؟؟ برم توش تاثیری داره منم بیفتم مراغه؟؟ تو مرخصی ها تاثیر داره؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •