سلام دوستان این جشنواره سه گیگ هدیه میشه یه گیگ خرید بعد دو گیگ گرفت یا فقط واسه 3 گیگ هستش؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان این جشنواره سه گیگ هدیه میشه یه گیگ خرید بعد دو گیگ گرفت یا فقط واسه 3 گیگ هستش؟
به هیچ وجه ارزش نداره بیای. سرویس نامحدود ART1 شاتل با حدود 29 تومن در ما تو 24 ساعت کامل با لینک مستقیم 1.7 گیگ می تونی دانلود کنی.دوستان من از مخابرات خط دارم تمام روز باید دستگاه روشن باشه تا 2/5 گیگ دانلود کنم، کلا هر روز دانلود می کنم به نظر شما ارزش داره بیام شاتل؟
در ضمن محدودیت ترافیکی هم داره که کم هست مثلا 18 گیگ در ماه.
مخابرات بهترین هست واسه دانلود دو دستی بچسب ! یه معرفی نامه هیات علمی و اینجور چیزا جور کنی 512 بگیری عالی میشه.
نه نمی تونه.سلام دوستان یه سوال داشتم:
چرا توی شهر ما شاتل ECO 512 رو میده 55000 تومن ولی توی خود سایت 18900 تومن
ایا میتونه هر چقدر خواست بگیره یا این قیمت ها برای همه یکسانه؟
نمایندگی های شهرستان ها هیچ کار هستن و فقط واسطه حقوق ماهیانه بگیرن.
شما مگه توی سایت شاتل اکانت مخصوص نداری ؟ اگه داری از همونجا میشه آنلاین ماهیانه شارژ کرد.
اگه اکانت سایت نداد شرکت بهت که هیچی . ربطی به شاتل ندارن.
شما قرارداد اول هست که 55 تومن دادی ؟
فقط همون بسته حدود 15 تومنی 3 گیگ رو باید بخرین تا 3 گیگ دیگه بعدا اضافه شه ( جون هر کی دوست دارین واسه 6 گیگ 15 تومن پول ندین !)سلام دوستان این جشنواره سه گیگ هدیه میشه یه گیگ خرید بعد دو گیگ گرفت یا فقط واسه 3 گیگ هستش؟
سلام
فکر نکنم شاتل قیمت سرویس های اکو رو تو سایتش بزنه
البته به جز اکو 128
تو قسمت ثبت نام اینترنتی هم فقط همون 128 قابل خریده
چون واسه 128 به بالا باید نامه و از این دنگ و فنگا داشته باشی
سلام. دوستان امروز صبح شاتل به من یه اس ام اس زده که توش نوشته از فردا به مدت 24ساعت ADSL منو قطع میکنن از طرف مرکز مخابراتیمون برای اپگریت کردن وسایل تو مرکز مخابراتی میخام بدونم این اس ام اسو برای همه زدن یا فقط برای منه؟؟؟؟
ولینکه الان 3 روز هست که شبا از ساعت 1 به بعد دیگه عملا اینترنت ندارم یعنی حتی گوگل هم باز نمیشه چه برسه به دانلود و غیره برای کسی اینجوری شده؟؟؟؟
نه sms که ندادن به ما+این ترافیک عیدی مارو ندادن هنوززززززز
نه ، فقط مربوط به مرکز مخابراتی شما و کسانی که در محدوده همان مرکز هستند را شامل میشه .
متاسفانه شبها بهتر که نشد هیچ بدتر هم شده و دقیقا طبق حرف خودتان پیج هم بسختی باز میشه .
بقول دوست عزیزمون mhv_kntu ، همون کفاره گناهانمونه
با این وضع اسف بار شاتل که هنوز نمیتونه سرویس مطلوبی برای کاربران فعلیش فراهم کنه ، داد مدیر عاملش هم هواست که چرا اجازه نمیدهند پورت بیشتری نصب کنه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by persian33; 12-03-2011 at 14:50.
با سلام
دوستان یادمه قبلاً تو آرت 1 به ازای دانلود بیشتر از 12 گیگ باید پول میدادیم
الان که اینجوری نیست؟
سلام به همه. من سرویس art1 دارم. امروز صبح دیدم سرعتم انداره ی dial up شده زنگ زدم گفتن زیادی دان کردی واسه همین سرعتت اومد پایین. قضیش چیه؟ محدودیت دانلود تا اخر اشتراک درست نمیشه یا یه زمان مشخص داره؟
نمایندگی های شهرستان ها هیچ کار هستن و فقط واسطه حقوق ماهیانه بگیرن.
شما مگه توی سایت شاتل اکانت مخصوص نداری ؟ اگه داری از همونجا میشه آنلاین ماهیانه شارژ کرد.
اگه اکانت سایت نداد شرکت بهت که هیچی . ربطی به شاتل ندارن.
شما قرارداد اول هست که 55 تومن دادی ؟
چرا اکانت دارم توی شاتل
الان اینجا سرویساکو 512 با 3 گیگ ترافیک نوشته 18900 تومان ولی توی لیست قیمتی که نمایندگی شهر ما خودشون چاپ کردن 55 تومن زدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه به شاتل اطلاع داد؟
در مرود قرار داد من دیدم خیلی گرونه رفتن یه 128 با 3 گیگ رو گرفتم 18900 تومن(_در صورتی که این قیمت واسه 512 هست)
میشه توی خود سایت شاتل سرویسمو تعویش کنم .یعنی از 128 به 512 ارتقا بدم
اگه میشه لطفا راهنمای بفرمایید![]()
آرت Home محدودیش 14 گیگ هست و آرت 1 حدود 18 گیگ
نه . بعد تموم شدن محدودیت سرعتت رو روی 64 کیلو بیت می بندن و می تونی ادامه بدی و پولی نمی گیرن ! ولی به پول برقی که هدر میره نمیارزه دانلود با سرعت 6-7
الله اکبر ! نمیاندگی شهر شما دیگه آخر کلاهبرداره.اکو 512 با 3 گیگ ترافیک نوشته 18900 تومان ولی توی لیست قیمتی که نمایندگی شهر ما خودشون چاپ کردن 55 تومن زده
میشه به شاتل اطلاع داد؟
در مرود قرار داد من دیدم خیلی گرونه رفتن یه 128 با 3 گیگ رو گرفتم 18900 تومن(_در صورتی که این قیمت واسه 512 هست)
میشه توی خود سایت شاتل سرویسمو تعویش کنم .یعنی از 128 به 512 ارتقا بدم
اگه میشه لطفا راهنمای بفرمایید
تماس بگیر با تهران یا همون پشتیان آنلان که تو خود سایت شاتل هست و جریان رو بگو.
پول رو شما به حساب شرکت ریختین ؟؟! می دونید که نباید پول رو دستی به نمایندگی بدید ؟
اولین بار می بینم نمایندگی شاتل به صورت مستقل داره پول اضافه می گیره !
یه اصلاح کوچیک : منظورم از سایت شاتل سایت مشترکین شاتل هست نه سایت عمومیش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 98 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 98 مهمان)