سلام
توی امریه تاریخ معرفی به یگان را زده 10 اردیبهشت که پنجشنبه میشه من اگه بعد از تعطیلات برم مشکلی برام پیش میاد؟ چون من راهم دوره و اگه پنجشنبه برم و کسی نباشه به کارم رسیدگی کنه توی شهر غربت سرگردون میشم.
سلام
توی امریه تاریخ معرفی به یگان را زده 10 اردیبهشت که پنجشنبه میشه من اگه بعد از تعطیلات برم مشکلی برام پیش میاد؟ چون من راهم دوره و اگه پنجشنبه برم و کسی نباشه به کارم رسیدگی کنه توی شهر غربت سرگردون میشم.
ما یه 100 نفری هستیم تو این گروهان
الان من چی کاری انجام بدم تا استوار های من از من راضی باشن!!؟؟
اتفاقا دوستم دژبان همون اولین رروز برگشتم این هفته هم مرخصی دادن واسه 5 شنبه تا 8 جمعه ولی دوستم گفت شنبه صبح ساعت 6 اونجا باشم به نظرت مشکلی پیش نیاد؟؟
یه اشنای سهرنگم تو پادگان مراغه دارم که گفته برم به سرگرد فیروزی تو بازرسی سلام برسونم!!
بنظرت این سرهنگه میتونه من و از دوره کد نجات بده؟؟ این دوره کدو چه طوری بپیچیونیم؟؟
چه توصیه هایی واسه ما آش خورها داری؟؟
مممنون میشم کمک کنی
خیلی کارها مثل کار در مرکز پیام یا بیسیم یا شبکه و ...رسته مخابرات مربوط به چه کارایی میشه؟
نه حتما همون روز برو وگرنه نهست میخوری و 3 روز اضافه خدمت برات میزننسلام
سلام دوستان رسته رایانه بیشتر چه کارایی میکنه با مدرک لیسانس منظورمه تو تیپ پیاده ارتش. و مرخصی های پادگانهای مرزی ارتش چقدره؟
Last edited by cronus; 24-04-2015 at 10:15.
تو پست های من سرچ کن متوجه میشی
با نقطه 0 مرزی هیچ فرقی نداره
یک خرابست که اواخر سال ده 50 تکمیل شده امکانات و آب و هوا 0
رشته کامپیوتر دوره کد نمیخوره.
من هم همین گردان بودم گروهان 4
تو گروهان سرباز مثبت باش که مورد تائید ارشداتون باشی و مخصوصا فرمانده چون تقسیم بندی که آخر دوره انجام میشه بر اساس نمراتیه که اینا رد میکنن
بد یا خوبیشونو نمیدونم ولی دوره ما گروهان 2 خیلی بی نظم بود، میگفتن فرماندش معلوم نیست کیه آخرای دوره همش خیلی بد میگرفتن و دائم بحث بی انضباطی و تنبیهشون بود
ویرایش: دوره کد خوبه، کسایی که میخورن 2ماه حال میکنن
استوار دو تا هست یکی انباردار و یکی اسلحهدار.
هر کدوم واسه کاراشون به دو سه نفری نیاز دارن، هر وقت کمک خواستن برو پیششون و زود داوطلب شو. فقط این موردهارو داوطلب شو بقیه کارا باد فناست.
در مورد حذف دوره کد اطلاعاتی ندارم، ولی دورهی ما کامپیوتر دوره کد اصلا نخورد، بقیه رشته یکی در میون خوردند، یعنی یک برق خورد ولی برق دیگری نخورد.
یک چیزم بگم اصولا" همه از دوره کد تعریف میکنن، دورهای که ما بودیم انصافا" خوش گذشت، به هر کی اینو میگم میگه خوشی دوره کد بیشتر از اینه و یه جورایی ماه عسل خدمته. زیاد واسه خودت دغدغه نکن.
با استفاده از این سرگرد هم همیشه مرخصی جمعه رو برو، که فقط بدونن آشنا داری. هر چند روز جمعه هم که کسی باهاتون کاری نداره خودش جالبه و تجربه خوبی هست.
صبح ساعت 6 رفتنم هم امکان داره و میشه هرچند من این کارو نکردم.
گروهان سوم ظفر بودم
دوستان چند تا سوال داشتم 1.مرز مثل پیرانشهر واسه ارتش چقدر کسری داره؟2.بعد چند وقت تو یگان بهت مرخصی میدن ؟3. وضعیت لیسانس گروهبانیکمی ها چطوره با رسته رایانه؟![]()
میدونم دوست عزیز منظور من کد عملیات پیاده هست که میخوام بدونم چی هست ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)