شما از پارس انلاین بگیر
شما از پارس انلاین بگیر
امروز من زنگ زدم به من گفتن کیفیت خط پایینه. بهشون گفتم خوب اگه کیفیت خط پایینه چرا cachefly سرعت دانلودمو 1.6 مگ نشون میده. گفتش ای بابا راست میگیا. بعدش گفت بزار بررسی کنم. بعد از 10 دقیقه بررسی گفتش پهنای باند مرکز مخابراتتون کمه . اینقدر عصبی بودم و حواسم پرت بوده این دفعه یادم رفت بگم اگه پهنای باند مرکز مخابراتی کمه باز هم پس چرا cachefly سرعتمو 1.6 مگ نشون میده. اگه میپرسیدم احتمالا ایندفعه از لنگر کشتی و کوسه و گوسفند دریایی صحبت میکرد.
ولی بقیه اگه زنگ زدن لطف کنن اینو بپرسن که اگه خطوط همه مشترکین نویز داره و اگر همه مراکز مخابراتی پهنای باندشون کمه پس چطور cachefly سرعت رو بالا نشون میده. و چرا 1 ماهه اینطوری شده یعنی درست از زمانی که سیستم کنترل ترافیک رو راه انداختن. و چرا آی اس پی های دیگه که روی همین مراکز مخابراتی دارن کار میکنن اینطوری نشدن ؟
سلام
روی گوشی آیفون 5S شما با دانلود از آپ استور با خود گوشی مشکل ندارید؟
هر برنامه ای که میخوام نصب کنم ارور 1009 میده که نشان از فیلتر بودن سرور دانلود آپل داره
مجبور شدم گوشی رو به سیستم وصل کنم و با V P N از آیتیونز آپدیت رو نصب کنم
شما هم مشکل ارور 1009 با پارس آنلاین دارید؟
اگه آدرس سرور دانلودشو بدین من میتونم تست کنم
ارور 1009 مربوط به تحریمه . فیلتر نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehranjavadian
Apr 10, 2014 1:18 PM
Please Help me for error 1009.
kiltedtim North-East Ohio
[COLOR=#888888 !important] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Apr 10, 2014 1:20 PM ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
You can not purchase content from the iTunes store or app store of a different country. There is no iTunes store or app store in Iran. Apple does not sell products in Iran. Asking multiple times a day is not going to magically change the answer.
[/COLOR]
Last edited by tosan622; 11-04-2014 at 19:41.
ارور 1009 عدم برقراری ارتباط بین گوشی و اپ استور هست
حالا دلیلش میتونه تحریم آی پی ایران باشه یا فیلترینگ دیگه
متاسفانه به اینترنت دیگه ای دسترسی ندارم متوجه بشم که مشکل از پارس آنلاینه یا از سرور اپل
اپل تحریم هاشو که برداشته بود
دوباره گذاشته؟
من قبلا تست کرده بودم و این مشکل جدیدا به وجود اومده
آخه چرا نمیذاره برنامه های رایگان رو نصب کنیم
بابا اینا بازیهای فلش رو هم تحریممون کردن. مثلا میخوان با اینکارشون پیام بدن .
من دقیقا مطمئن نیستم که اپل تحریم رو برداشته بود یا نه. ابنا یه مدته گیج میزنن. با همون چیز چیز دانلود کنید. اینطوری هم تحریم اونا رو دور میزنید هم خود تحریمیها رو.
مطمئنید اون برنامه ای که میخواید نصب کنید رایگانه؟
Last edited by tosan622; 11-04-2014 at 20:42.
آره عزیز
اینستاگرام بود
با حود گوشی دانلود نشد
با آییونز دانلود و نصب کردم
دوستان آیفون دار. این مشکل رو تقریباً همه دارن!
از یه طرف میگن آپل داره ارتباطش رو با ایران شروع میکنه از طرفی واسه تحریم میاد اینکارو میکنه . معلوم نیست برنامه اش چیه!
بیانیه رسمی پارآنلاین در صفحه کلوب این شرکت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربران گرامی:
ضمن عرض پوزش از اختلال پیش آمده اخیر (ساعت 12:10 ظهر الی 13:30 روز پنج شنبه مورخ 1393/01/21) در ارایه سرویس اینترنت پرسرعت برای برخی از کاربران، شرکت پارس آنلاین برای جلب رضایت شما عزیزان یک روز اینترنت پرسرعت به صورت رایگان در نظر گرفته است که از روز شنبه مورخ 1393/01/23 برروی کلیه حساب های کاربری همه کاربران خود اعمال خواهد کرد.
از اینکه در همه مراحل ، همراه و یاور خانواده پارس آنلاین هستید سپاسگزاریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)