اگر با فونت معمولی هم بنویسید میشه خوندش
این مورد فقط در مشهد اعمال میشه و فقط برای سرویس اکو و دانلود با این سرعت هم در روز هست و شب میشه همون که باید برای 128 باشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگر با فونت معمولی هم بنویسید میشه خوندش
این مورد فقط در مشهد اعمال میشه و فقط برای سرویس اکو و دانلود با این سرعت هم در روز هست و شب میشه همون که باید برای 128 باشه
Eco 128
اکثرا 64
eco 128 ما که اومده روی 18 خیلی وقته: (
چرا واسه شماها روی 64 هست؟: دی
نمیدونم! ولی واسه من هست
با سلام خدمت دوستان ناراضی!
شاتل بره دانلود شبانه خوبه؟منطقه تهرانسر.
سلام
یه سوال داشتم ؟
دانلود شبانه شاتل برای همه یکسان هست یا بستگی به سرعتی که سفارش داده ایم داره ؟
گه گداری سرعت میاد پایین یه شکلی که سایت ها باز نمیشن اصلا...اما نه همه ی سایت ها، فقط خارجی ها!
معلومه دارن چه غلطی می کنن.
سرعت ECO128 تو روز برای مناطقی که سرویس تا 2 مگ ارائه میشه همون 2 مگ هست (که تعداد این مناطق کم هست) برای بقیه مناطق که حداکثر سرویس ارائه شده 512 هست روی 576 کیلو بیت هست.
به زبون ساده تر : شاتل اساسا محدودیت سرعت رو برای سرویس های اکو برداشته و هر سرویسی بخرین با حداکثر سرعتی که اون منطقه میفروشه تو روز می تونین دانلود کنین ( دلیلش هم مشخصه. سریع ترافیک تموم می کنین و مجبورین گیگ 5 هزار تومن بخرین)
ولی شب قضیه کلا فرق داره و اکثرا رو هواست.
اساسا شاتل بدرد دانلود نمی خوره و تلاش برای دانلود تو شاتل = پس دادن کفاره گناهان !با سلام خدمت دوستان ناراضی!
شاتل بره دانلود شبانه خوبه؟منطقه تهرانسر.
دوستان من از مخابرات خط دارم تمام روز باید دستگاه روشن باشه تا 2/5 گیگ دانلود کنم، کلا هر روز دانلود می کنم به نظر شما ارزش داره بیام شاتل؟
Last edited by mdk20; 11-03-2011 at 21:58. دليل: --
سلام دوستان یه سوال داشتم:
چرا توی شهر ما شاتل ECO 512 رو میده 55000 تومن ولی توی خود سایت 18900 تومن
ایا میتونه هر چقدر خواست بگیره یا این قیمت ها برای همه یکسانه؟
در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان که گفتن شاتل محدودیت سرعنت رو برای ECO برداشته
ولی من یه سرویس ECO 128 دارم سرعت 18 هست
این شرکتی که من ازش سرویس میگیرم نمایندگی رسمی شاتل هست
ای خدا
هم اکنون 326 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 326 مهمان)