من یک مدت td lte استفاده کردم . ولی الان با این طرح 16 مگ که 350 گیگ ترافیک داره باید بگم سلام مخابرات
من یک مدت td lte استفاده کردم . ولی الان با این طرح 16 مگ که 350 گیگ ترافیک داره باید بگم سلام مخابرات
کی مخابرات داره سرعت و پینگ چطوره؟؟؟
دوستان میشه یه تست پینگ از فرانکفورت و لندن و روسیه با اینترنت مخابرات برام بزارین میخوام از شاتل بیام مخابرات چون سرویس های غیر حجمیش حجم بیشتری میدن
آیا مخابرات سرعت رو باز میزاره تا جایی خط کشش داشته باشه؟!
دوستان دقت کنید طرح ها منصفانه هست هر طرح بگیرید اگر 50 گیگ باشه 25 گیگش ترافیک بین الملله
من فکر میکردم نصفه ولی متاسفانه الان ک برای خودم فعال کردم 1/3 هست
من 8 مگ 108 گیگ گرفتم و 36 گیگ ترافیک بین الملل داد...
خیلی کمه![]()
باید نصف باشه...اصلا گفته شده هم نصف هست
شما ازکجا متوجه شدید 1/3 ؟!
می تونید شکایت کتید 195
توی خود سامانه پرتک مشخصه سرویسم 108 گیگ بود الان زده ترافیک بین الملل 36 گیگ
ن بابا از اینا میشه شکایت کرد اینقدر زرنگن های وب 1 به 4 میده ولی 520 گیگ میده ک 130 گیگش بین الملله همون 54 تومن
متاسافنه امیدیه لعنتی های وب نداره
کاری به های وب ندارم
ولی مخابرات صراحتا کفته بود 1/2 هست...اگر خلاف این باشه باید شکایت کرد..نهایتش بی نتیجه میشه ولی ضرری نداره
به گفتهی بیدخام، منظور از آستانهی مصرف منصفانه حداکثر میزان تبادل ترافیک است و در آن حالت ترافیک داخلی نصف ترافیک بینالملل محاسبه میشود؛ چنانچه مشترکی سرعت ۱۶ مگابایت به آستانه منصفانه ۳۵۰ گیگ خریده باشد و صرفا از ترافیک داخلی استفاده کنید تا سقف ۳۵۰ و اگر از ترافیک بینالملل استفاده کند به میزان ۱۷۵ گیگ میتواند استفاده ترافیکی داشته باشد. در صورت استفاده ترکیبی نسبت ۱ به ۲ رعایت خواهد شد.
نسبت ۲ ترافیک داخلی و نسبت ۱ ترافیک بینالملل محاسبه میشود.
زنگ زدم پشتیبانی اونم تایید کرد که بین الملل نصفه...برای مشکلم گفتم گفت چون دائم داره طرح عوض میشه صبر کن اتوماتیک توی پنلت درست میشه...من حالا ی چند روز میمونم بینم چطوره
به نظر من درسته چون همه جا گفته شده ترافیک داخلی حجمش باید دو برابر ترافیک بین الملل باشه یعنی اگر بین الملل 36 گیگ هست دو برابرش هم برای داخله که میشه 72 گیگ و جمعشون میشه 108 گیگ ، پس درسته .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)