تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2992 از 4105 اولاول ... 1992249228922942298229882989299029912992299329942995299630023042309234923992 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,911 به 29,920 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

دوستان من دوره کد خوردم مرکز آموزش تکاور شهید سرلشکر ابوالفضل شبان نزاجا پرندک دوره عملیات پیاده خوردم کد 11110 کسی از دوستان میدونه عملیات پیاده چیه ؟ قراره چکار کنیم تو این دوره؟کسی از دوستان از هزینه های رفت و آمد از شرق تهران اطلاع داره؟؟ لطفا راهنمایی کنید و کامل توضیح بدید خیلی ممنونم.

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

سلام دوست عزیز من اهل مراغه هستم و از اول اردیبهشتم اموزیشی عجب شیر هستم!!
    کلا چی کار کردی دوره کد نخوردی؟؟!! منم رشتم کامپیوتر و معاف از رزم پدرم هم جانباز تاثیری داره؟؟
    چه مواردی هست در مورد اموزشی این پادگان؟؟ کلا واسه لیسانس ها خوبه؟؟ چه مواردی رو رعایت کنیم و....
    من گردان033 . گروهان 2 مسئول های ما خدایی و خسروشاهییه ادمهای خوبین؟؟
    تو این گروهان فقط دم استوارهارو ببین، مرتضی هیچ‌کارس.
    هیچ مسئولیتی نگیر، هیچ مسئولیتی. قدر زحمت نمی دونن، نه فرمانده و نه بقیه.
    اگه پارتی داری از استوار تا سرهنگ تو همین دوره آموزشی استفاده کن.

چند نفرین تو گروهان؟

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان من دوره کد خوردم مرکز آموزش تکاور شهید سرلشکر ابوالفضل شبان نزاجا پرندک دوره عملیات پیاده خوردم کد 11110 کسی از دوستان میدونه عملیات پیاده چیه ؟ قراره چکار کنیم تو این دوره؟کسی از دوستان از هزینه های رفت و آمد از شرق تهران اطلاع داره؟؟ لطفا راهنمایی کنید و کامل توضیح بدید خیلی ممنونم.
    من دوره کد اونجا بودم خودتو واسه جهنم آماده کن اونجا همه کلاس هاش درسه میرید داخل حسینیه یه اخوند میاد براتون هر روز صحبت میکنه

4. این کاربر از imnot12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

**** فوري
    دوستان لطفا راهنمايي كنيد
    من اول ارديبهشت آموزشي پادگان شيروان (خراسان شمالي) افتاده بودم كه چون تكميلي ٤٥ روزه داشتم ٢٤ ساعته كارمون تموم شد، ولي واسه معرفي به يگان منو انداختن بيرجند(خراسان جنوبي)، در حالي كه من مداركمو واسه پذيرش در خراسان رضوي داده بودم و ساكن اين استان هم هستم، گفتن شنبه ٥ ارديبهشت خودمو بيرجند معرفي كنم، مدركم هم ليسانس كامپيوتر، الان من بايد چيكار كنم تا بهم انتقالي بدن و هرچه زودتر بيام شهر خودم؟؟ تك پسر هم هستم،
    لطفا هر كس راجب اين موارد اطلاعي داره كمك كنه مرسي
    بچه ها كسي نيس جواب منو بده ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    میگن کسانی که ادامه ی خدمتشون افتادن فرماندهی آماد و پشتیبانی ارتش، از اونجا دوباره تقسیم میشن شهر دیگه؟ درسته یا همچین چیزی نیست؟
    سلام
    آره درسته. البته به این معنی نیست که همه جاشون عوض میشه. اصل تقسیم به میزان نیرویی که لازم دارن بستگی داره مثلا یه دوره میبینی تعداد ترخیصی های پادگان زیاده همه رو تو همونجا نگه میدارن و یبارم میبینی نیروی زیادی لازم ندارن و اکثریت رو میفرستن پادگانای زیرمجموعه. ولی در حالت معمولی بعضی از افراد در همون پادگان موندگار میشن. کهریزک، سیاکوه، آبیک، سه راه شهریار، منظریه قم، مسجدسلیمان و ... بعضی از زیرمجموعه های فرماندهی آماد و پش ارتش هستن.
    موفق باشی

7. این کاربر از flourish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

فکر میکنم جسارتا شما اشتباه برداشت کردید .من قصد ندارم با خودم گوشی رو ببرم داخل پادگان یا مخفیش کنم.فقط میخام تو راه باهام باشه موقعی که رسیدم همون اول سر به دژبانی تحویل بدم و هر وقت خاستم از پادگان بیام بیرون ازشون پس بگیرم .اینطوری هم بازداشت داره ؟ نمیشه اینکارو کرد ؟
    البته صحبت شما کاملا واضح نبود.

در مورد موبایل شما اولین بار آموزشی اگه داشته باشین کاری ندارن و نگه میدارن (معمولا) ولی تو اولین مرخصی میگن ببر و دیگه نیار بار دوم دژبانی بگیره بازداشت و...

بعضی پادگانها شاید دوروبر دکه روزنامه فروشی و... باشه که در مقابل پول نگه داره ولی باز شما اگه بر فرض گرفتین و دژبان مرکز شما را گشت و یا موبایل به دست دید میتونه دستگیر کنه و ببره و باز بازداشت و...

تجربه نشون داده در ناجا چون محیط پاسگاه و... خیلی راحت تره ولی محیط پادگانی سخته ولی در هر صورت خیلی ها لو رفته گوشیشون.

بچه ها كسي نيس جواب منو بده ؟؟
    اصولا باید استان خودتون (دقت کنید استان نه شهر) تقسیم میشدین ولی در هر صورت باید جایی که رفتین برین و از اونجا مجددا اقدام کنید.

البته از آنجایی که سپاه بعضی جاهاش واقعا کشکی هست یه سر به سپاه استانی که پذیرش گرفتین مراجعه کنید تا راهنمایی کنن.

(با اینکه اکثرا کسانی که پذیرش گرفتن را میدن استان خودشون ولی قبلا هم بوده که اعتنایی به محل پذیرش نکردن و دادن استان خودشون، دلیل اینکه میگم باید استان خودتون بودین تک فرزند بودنتون هست نه پذیرش از استان خودتون)

9. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    میگن کسانی که ادامه ی خدمتشون افتادن فرماندهی آماد و پشتیبانی ارتش، از اونجا دوباره تقسیم میشن جای دیگه؟ درسته یا همچین چیزی نیست؟
    بله درسته، فرماندهى اماد و پش از زير مجموعه هايي ( پادگان هاى كوچكترى) تشكيل شده كه يا در اخل استان هستند و يا خارج ان و همه انها تحت نظر فرماندهى اماد و پش هستند
    یه سوال فنی, تو ارتش وقتی رسته اداری یا مثلا رایانه باشه, باید همون لباس نظام پلنگی با پوتین رو بپوشیم یا اون لباس فرم های راحت رو؟ که نمیدونم چی میگن بهش!
    پرسنل كادر در ارتش دو نوع لباس دارند يكي استتار كه براى هر نيرو متفاوته يكى هم لباس فصل ، كارمندان ارتش هم پيراهن ابي با كت شلوار سرمه اي دارند اما شما هميشه در خدمت با لباس كامل يعنى استتار كويري با پوتين هستي
    یه سوال داشتم درمورد رانندگی تو ارتش؟بنظرتون خوبه؟به زیر مسئولیت رفتنش می ارزه؟
    یه سوال دیگ اینکه به گروهبان یکمها بعد ساعت 2 مرخصی میدن برن داخل شهر؟
    به هيچ وجه پيشنهاد نمى كنم كه راننده شويد به دلايل زير:١- شما هميشه بايد اماده باشيد تا به ماموريت اعزام شويد حتى نيمه شب، ٢- اگر تصادفى داشته باشيد و مقصر هم نباشيد باز شما را توبيخ مى كنند٣- در هنگامى كه خارج پادگان هستيد نمى توانيد از خودرو پياده شويد و ان را ترك كنيد٤- مسوليت فنى خودرو با شماست٥- اگر خودرو تحويا داده شده به شما سرقت شويد كه با بازداشت و با حفاظت پادگان درگير خواهيد بود سوال اخرتون رو. متوجه نشدم

11. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

به هيچ وجه پيشنهاد نمى كنم كه راننده شويد به دلايل زير:١- شما هميشه بايد اماده باشيد تا به ماموريت اعزام شويد حتى نيمه شب، ٢- اگر تصادفى داشته باشيد و مقصر هم نباشيد باز شما را توبيخ مى كنند٣- در هنگامى كه خارج پادگان هستيد نمى توانيد از خودرو پياده شويد و ان را ترك كنيد٤- مسوليت فنى خودرو با شماست٥- اگر خودرو تحويا داده شده به شما سرقت شويد كه با بازداشت و با حفاظت پادگان درگير خواهيد بود سوال اخرتون رو. متوجه نشدم
    خیلی ممنون.
    من شنیدم تو تیپ ها ساعت کاری تا ساعت 2 عصر هستش.بعد اون ساعت افسرها میتونن برن خونه و صبح روز بعد برگردن.میگم آیا این قضیه واسه گروهبانها هم صادقه؟یا نگهمون میدارن

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

من دوره کد اونجا بودم خودتو واسه جهنم آماده کن اونجا همه کلاس هاش درسه میرید داخل حسینیه یه اخوند میاد براتون هر روز صحبت میکنه
    خب اگه کلاس درس باشه که خوبه پس جهنمش چیه داداش یکم توضیح بده!
    Last edited by Mohammad_666; 24-04-2015 at 08:33.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

رسته مخابرات مربوط به چه کارایی میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •