خیر ربطی به برگ سبز نداره - با 48 ماه فعال 6 ماه کسری میگیرید .
اگه مدت فعال شما کمتر از 48 ماه بود برگ سبز به کمک شما میاد!
خیر ربطی به برگ سبز نداره - با 48 ماه فعال 6 ماه کسری میگیرید .
اگه مدت فعال شما کمتر از 48 ماه بود برگ سبز به کمک شما میاد!
در سوالهای خودتون نیرو را هم مشخص کنید، در ارتش و سپاه معمولا بله.
دوست عزیز شما حساسی، در اینصورت جاهای دیگه را ببینین شکر میکنین.
دوست عزیز به ما حتی در اون موقع دفترچه بیمه را هم 18 ماه دادن ولی خدمتمون 21 ماهه بود، طول مدت خدمت در حال حاضر 21 ماه هست.
دوست عزیز کسی به شما درجه نمیده، شما اگه امریه تون را گرفتیم باید با درجه و علایم کامل و لباس نظامی حاضر بشین.
بودند کسانی که موبایل برند ولی خیلی کم چون هم بازداشت داره و هم باید برین خدمت برادران بازرسی و حفا و اگه محتوای گوشیتون غیر اسلامی باشه برادران عقیدتی.
دوست عزیز خدمت و نظامی گری هست و شخصی گری تموم شد، یعنی محدودیت های زیادی متحمل خواهید شد.
با سلام
اولا از سایر فونت عادی استفاده کنید، بزرگ نوشتن تاثیری در جواب گرفتن نداره.
در مورد آموزشی خیر هیکس نمیتونه حدس و گمانی بزنه چون تقسیمات توسط اعلام نیاز و تقسیم سیستم هست.
ظاهرا روال همچنان اونطور هست، البته احتمال داره امسال کسر بسیج را کم کنن.
دوست عزیر کسی نمی تونه کاری کنه که دوره کد نخوره.
پدر جانباز و... هم تاثیری در این مورد نداره.
دوست عزیر کسی نمی تونه کاری کنه که دوره کد نخوره.
پدر جانباز و... هم تاثیری در این مورد نداره.[/QUOTE]
حتی یه دوست سرهنگ؟؟!!
سلام دوستان
میگن کسانی که ادامه ی خدمتشون افتادن فرماندهی آماد و پشتیبانی ارتش، از اونجا دوباره تقسیم میشن شهر دیگه؟ درسته یا همچین چیزی نیست؟
فکر میکنم جسارتا شما اشتباه برداشت کردید .من قصد ندارم با خودم گوشی رو ببرم داخل پادگان یا مخفیش کنم.فقط میخام تو راه باهام باشه موقعی که رسیدم همون اول سر به دژبانی تحویل بدم و هر وقت خاستم از پادگان بیام بیرون ازشون پس بگیرم .اینطوری هم بازداشت داره ؟ نمیشه اینکارو کرد ؟
با سلام به دوستان من چند روز پیش اموزشیم تو 01 تموم شد توی برگه امریه من خورده قرارگاه فرماندهی نزاجا دایره عملیات اج رسته هم خورده الکترونیک تجهیزات مخابراتی می خواستم بدونم میدونید اینجا کجا هستش و اگه اطلاعاتی دارید بدید و بعد اینکه من دیدم تو 01 فقط بچه هایی که امریه خارج از سازمان دارند نامه شون قرارگاه فرماندهی نزاجا دایره عملیات اج هست در صورتی که من هیچ گونه امریه ای ندارم ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید به من بدید
**** فوري
دوستان لطفا راهنمايي كنيد
من اول ارديبهشت آموزشي پادگان شيروان (خراسان شمالي) افتاده بودم كه چون تكميلي ٤٥ روزه داشتم ٢٤ ساعته كارمون تموم شد، ولي واسه معرفي به يگان منو انداختن بيرجند(خراسان جنوبي)، در حالي كه من مداركمو واسه پذيرش در خراسان رضوي داده بودم و ساكن اين استان هم هستم، گفتن شنبه ٥ ارديبهشت خودمو بيرجند معرفي كنم، مدركم هم ليسانس كامپيوتر، الان من بايد چيكار كنم تا بهم انتقالي بدن و هرچه زودتر بيام شهر خودم؟؟ تك پسر هم هستم،
لطفا هر كس راجب اين موارد اطلاعي داره كمك كنه مرسي
یه سوال فنی, تو ارتش وقتی رسته اداری یا مثلا رایانه باشه, باید همون لباس نظام پلنگی با پوتین رو بپوشیم یا اون لباس فرم های راحت رو؟ که نمیدونم چی میگن بهش!
حتی یه دوست سرهنگ؟؟!![/QUOTE]
آشنا داشته باشی کد نمیخوره و پارتی هرجایی بخایی امریه شمارو میزنه.
یه سوال داشتم درمورد رانندگی تو ارتش؟بنظرتون خوبه؟به زیر مسئولیت رفتنش می ارزه؟
یه سوال دیگ اینکه به گروهبان یکمها بعد ساعت 2 مرخصی میدن برن داخل شهر؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)