سلام دوست عزیز فلشش پریـــده باید به ورژن جدید فلش کنـــی
موفق باشید!
سلام دوست عزیز فلشش پریـــده باید به ورژن جدید فلش کنـــی
موفق باشید!
دوستان يه گوشي N73 دارم كه هرمرتبه روشنش ميكنم تاريخ و ساعت رو ميخواد كه بايد تنظيم كنم و خلاصه از خاموش و روشن كردنش پرهيز ميكنم الا موقعي كه خودش ريست ميشه يا باطريش تموم ميشه
قبلاً اين مشكل و نداشت و با كدهاي مختلف هم مسترريستش كردم ولي هنوز همينطوره
اگه كسي ميدونه علتش چيه لطفاً راهنمايي كنه ممنون
با سلام
دادم فلش كردن ولي همون صفحه نوشته نوكيا هم پاك شد -طرف گفت با فلش درست نميشه!
امكان داره درست فلش نكرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر منم مشكل 80درصد از فلشه!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by mirab; 15-01-2011 at 16:17.
سلام . این حرفش یعنی بلد نیســت فلش کنـــه ؟
یادمه یکی از مغازه ها بلد نبود فلش کنه بهم همینو گفــت ( با فلش درست نمیشه گوشیـت )
خب فایل ها رو اشتباه با باکس فلش زده که صفحه نوکیـا هم رفتــــه
تعمیـرات موبایل معتبــر ببـر هر چند قیمت بالا میگن ولی مطمئنـی درستش میکنن !
موفق باشید!
سلام بر دوستان گل بنده
یه مدتی است که گوشی من قاطی کرده.بیشتر از یه ماه میشه.همش ارور سیمکارت میگیره و میگه سیمکارت را وارد کنید و سیمکارت شما رجیستر نشده و فلان و به امان و ... .بعدشم حتما باید خاموشش کنی تا درست بشه.اعضاب ما را ریخته به هم.یه بار کامل فرمتش هم کردم ولی درست نشد.
بعدشم،وقتی گوشی از حالت اسکرین سیور میره بیرون و چراغ چشمک زنش روشن میشه،وقتی می خوای به حالت دسکتاپ برش گردونی یه 10 ثانیه ای طول میده.
ازتون التماس می کنم که زود جوابمو بدین.(گوشی n73 me)
با تشکر
دکمه نقره ای کم و زیاد کردن صدای گوشی من خراب شده چطوری صدا رو کم و زیاد کنم؟
برنامه ای چیزی هست؟
سلام
متنتو بنویس بعد دکمه پن (کنار عدد7 ) را بگیر قسمتهای مورد نظر را هایلایت کن بعد کپی انتخاب کن بعد هرجا که خواستی دکمه پن مجدد بگیر و پیست کن
برای مشکل نداشتن چهار حرف فارسی چکار کنم؟
من هم چند روز ديگه دست دوم اين گوشي رو ميخرم.
مشكل ارور سيم كارتتون مربوط به سيم كارته. يعني بايد سيم كارت عوض بشه(اگه IRTCI هست بايد بشه IRMCI) و اگر روي سيم فعلي نوشته 498 و 499 هم باز هم بايد بريد مشتركين همراه اول و سيم كارت رو سوزونده و سيم جديد بگيريد. ميتونيد اين موضوع رو با 09990 هم چك كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)