خوب اون مرحله كه اتفاقا خيلي راحته از رقص ماشين ها كه راحت تره
اما نميدونم چرا براي شما اين طوري ميشه ببينيد اگه وقتي رقص تموم شد او كنار مينويسه بد يا خوب
اگر نوشته باشه بد اين طوري ميشه
به امتياز هم ربطي نداره
خوب اون مرحله كه اتفاقا خيلي راحته از رقص ماشين ها كه راحت تره
اما نميدونم چرا براي شما اين طوري ميشه ببينيد اگه وقتي رقص تموم شد او كنار مينويسه بد يا خوب
اگر نوشته باشه بد اين طوري ميشه
به امتياز هم ربطي نداره
با اينتر از همه وسيله اي خارج ميشه جز هواپيما ولي با اينتر از جتي كه با رمز مياد خارج ميشه
سلام.
دوتا سوال داشتم.
1. سیو بعد از رقص ماشین را می خواستم. نگید برو سرچ کن 300 تا صفحه است و من حدود 50 تاش را سرچ کردم مخم سوت کشید.
2. وقتی هلی کوپتر یا هواپیما سوار میشم بعد از زدن دکمه w که اوج گرفت چطوری به جلو حرکت کنم؟ وقتی با دکمه جلوی کیبورد یا گیم پد را وی زنم یکم جلو میره ولی به صورت عمودی در میاد و اگر همینطور اون دکمه را نگه دارم سقوط میکنه.
من شنیدم توی این بازی میشه کار بد هم کرد (کارهای غیر اخلاقی و مخالف با شئونات اسلام و مسائل مربوط به ... !)
چطوری و کجا؟
چون عکس های کارل را با یه خانوم دیده بودم البته اون اوایل که بازی تازه اومده بود اون موقع من سرباز بودم و وقت بازی نداشتم.
هلىكوپتر كجا گير مىياد بچهها؟
از گشت و گذار با ماشين و موتور تو اين نقشهى به اين بزرگى واقعا خسته شدم!
Patchى هست به نام Hot Coffee...
◙
این کد رو بزنی هلی کوپتر میاد جلوی روت !هلىكوپتر كجا گير مىياد بچهها؟
از گشت و گذار با ماشين و موتور تو اين نقشهى به اين بزرگى واقعا خسته شدم!
Ohdude
یه پیشنهاد . به نظر من به جای هلی کوپتر از جنگنده استفاده کن ... سرعتش خیلی بیشتره .
JumpJet
تو بعضی از مراحل هم " جت پک " کاربردی تره ...
YECGAA
این بازی در یک مرحله خاص در windows vista کراش میکنه! مرحله ای رو میگم که باید باشعل افکن , مزرعه کراک رو آتیش بزنی... کسی به این مشکل برخورده!
وقتی هلی کوپتر یا هواپیما سوار میشم بعد از زدن دکمه w که اوج گرفت چطوری به جلو حرکت کنم؟ وقتی با دکمه جلوی کیبورد یا گیم پد را وی زنم یکم جلو میره ولی به صورت عمودی در میاد و اگر همینطور اون دکمه را نگه دارم سقوط میکنه.
ممنون.
بدون تقلب نمىشه اينها رو بدست آورد؟
◙
چون هلی کوپتر و جنگنده نظامی هستند احتمالا توی مناطق نظامی پیداشون می کنی ولی مشکل اینجاست که اگه وارد مناطق حفاظت شده ( نظامی ) بشی با موشک می زننت . البته مطمئن نیستم ! دو تا منطقه ی حفاظت شده داریم . توی عکس برات مشخص کردم .ممنون.
بدون تقلب نمىشه اينها رو بدست آورد؟
ضمنا اگر توی مرحله ی اموزش خلبانی تمام توی تمام رشته ها طلا بگیری که خیلی هم سخت هست این هلیکوپتر توی فرودگاهت وارد میشه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)