تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 299 از 391 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خیر united arabs همون gla نیست از لحاظ ابزار الات جنگی مشابهه ولی قدرتمند تره و سلاحهای بیشتری داره مخصوصا همون بمب ویژه ای که گفتم تو چند مرحله ساخته میشه.
    راستی اینم بگم که این مود جوریه که کمبود پول نخواهید داشت پول اولیه میتونه تا 1000000 باشه که رسما یعنی نامحدود!

لینک distructive force چند صفحه عقب تره که آقای منصوری زحمتشو کشید و گذاشت یه نگاه بندازید پیدا میکنید.
    سلام دوست عزیز من contra 008 alpha2 رو تو سایت downloads.ir به اشتراک گذاشتم 4 تا فایل با نامzhau part 1.2.3.4 که سه تاش 480 mb و یکیش 98mb اول تو سایتش عضو شو متاسفانه باید اکانتشو بخری من هر گشتم لینک مستقیم پیدا نکردم مجبور شدم از این طریق دانلود کنم 2500 تومان میدی 5 گیگ میگری با خیال راحت دانلود میکنی حتما بازی کن واقعا عالیه

2. این کاربر از f6161 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

4. این کاربر از f6161 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

من الان مد A Global Crisis رو دانلود کردم توش یک فایل به اسم 0AGCv1.0.big بود که اونو تو محل بازی کپی کردم و بازی رو اجرا کردم، اون آرم بازی زیرش نوشته شده بود A Global Crisis و تیم های اسرائیل سوریه و نیروهای سازمان ملل اضافه شده بو ولی مثلا امریکا هیچ ساختمانی اضافه نشده بود و فقط یک سرباز جدید اضافه شده بود و چنتایی ماشین... ولی خبری از هواپیماهای جدید نبود و اون لیزر آمریکا هم هیچ تغیری نکرده بود آخه توی عکساش به جای اون لیزر یک بمب بود که اونطوری نبود....
    مهمترین مشکلی که داشت روی هر حالتی که میزاشتی چه آسون چه سخت تیم های دیگر هیچ کاری نمیکردن و نمیشه بازی کرد...
    تازه نیرو دریایی هم نداره...
    دوستان یک مد معرفی کنید که دو کشور کثیف روسیه و چین رو داشته باشه که بد جور پوزشونو بزنیم و دلمون یکم خنک بشه...

داره خودمونی میشه aminjeddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من الان مد A Global Crisis رو دانلود کردم توش یک فایل به اسم 0AGCv1.0.big بود که اونو تو محل بازی کپی کردم و بازی رو اجرا کردم، اون آرم بازی زیرش نوشته شده بود A Global Crisis و تیم های اسرائیل سوریه و نیروهای سازمان ملل اضافه شده بو ولی مثلا امریکا هیچ ساختمانی اضافه نشده بود و فقط یک سرباز جدید اضافه شده بود و چنتایی ماشین... ولی خبری از هواپیماهای جدید نبود و اون لیزر آمریکا هم هیچ تغیری نکرده بود آخه توی عکساش به جای اون لیزر یک بمب بود که اونطوری نبود....
    مهمترین مشکلی که داشت روی هر حالتی که میزاشتی چه آسون چه سخت تیم های دیگر هیچ کاری نمیکردن و نمیشه بازی کرد...
    تازه نیرو دریایی هم نداره...
    دوستان یک مد معرفی کنید که دو کشور کثیف روسیه و چین رو داشته باشه که بد جور پوزشونو بزنیم و دلمون یکم خنک بشه...
    علت اینکه سایر تیمها کاری نمیکنن اینه که هوش مصنوعی ندارن . برای اینکه با شما بجنگن باید یکی از ارتشهای اصلی (همون ارتشهایی که که توی جنرال زیرو هاور هستن) رو حریف قرار بدی.
    اسرائیل و سوریه یه جورایی خاص هستن معمولا اونایی باهاشون حال میکنن که خیلی بازی کرده باشن . من که خیلی حال نکردم!
    مود rise of the reds فکر کنم روسیه آمریکا و چین باشه.

7. این کاربر از aminjeddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان سلام من مد restore justice را نصب کرد وقتی به قسمت داستانی بازی میرم eror deficllt tecnical میده و وقتی به قسمت skurmish میریم بعد از چند ثانیه بازی تمام میشه لطفا کمک کنین اخه تو این بازی تیم ایران هم وجود داره
    مود رو دانلود کردم اما یکم گنگه! فرمت فایلهایی که داده یه جورایی به بازی نمی خوره؟! میشه راجع به نصبش روی بازی یه توضیح مختصر بدی؟ اگه ایران توش باشه که خیلی جالب میشه!

.................................

راستی یه چیز دیگه . تا حالا شنیدید که میشه پول اولیه بازی رو هر چقدر که میخوایم میتونیم بزاریم؟ یه فروم خارجی یه چیزایی نوشته بود من درست نفهمیدم. کسی میدونه میشه اینکارو کرد یا نه؟
    Last edited by aminjeddi; 14-10-2011 at 01:55.

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

لینکها خراب هستند

---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------

لینکی واسه Distructive force وجود نداره
    نه در جستجوی سایت پیداش شد و نه در گوگل

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

لینکها خراب هستند

---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------

لینکی واسه Distructive force وجود نداره
    نه در جستجوی سایت پیداش شد و نه در گوگل
    لینک مود distructive force :
    http://www.gamefront.com/files/13729861/DestructiveForcesV1.3FULL.rar

11. این کاربر از aminjeddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام دوست عزیز من contra 008 alpha2 رو تو سایت downloads.ir به اشتراک گذاشتم 4 تا فایل با نامzhau part 1.2.3.4 که سه تاش 480 mb و یکیش 98mb اول تو سایتش عضو شو متاسفانه باید اکانتشو بخری من هر گشتم لینک مستقیم پیدا نکردم مجبور شدم از این طریق دانلود کنم 2500 تومان میدی 5 گیگ میگری با خیال راحت دانلود میکنی حتما بازی کن واقعا عالیه
    سلام دوستان کنترا 008 هنوز منتشر نشده اونی که شما دارید به اسم کنترا 008 اومده ولی اون نیست

13. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پك نقشه براي زيرو هاور

1
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2
    کد:
    3
    کد:
    Last edited by pilot2000; 14-10-2011 at 21:33.

15. این کاربر از pilot2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز من الان دارم contra 008 رو بازی میکنم خیلی هم باحاله و

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •