تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 400 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینجا ایرانه و چیزی از این آقایون بعید نیست همه چی رو درست کرده بودن مونده گور ....... شون . رسما هم چیزی اعلام نشده با این تفاسیر بهتره با سامانه تماس بگیرید و شرح مشکل نمایید تا بررسی شود . اینجای کار جالبه به مودم های قانونی و وارداتی اپراتورها گیر میده و میگه شناسه غیر قانونی هست و تا یک ماه فقط سرویس دارید . . خدا به داد مودم های قاچاق برسه .
    نه با تماس مشکلی حل نمیشه چراکه با خود سیمکارت ایرانسل مشکلی نداره

چی برای گفتن داریم. بگیم سلام ببخشید. من مودمو انلاک کردم الان مشکل تو همتا پیش امده بی زحمت من مودمو انلاک کردم شما از اونطرف تو سیستمتون ثبت کنید

- - - Updated - - -

کسی نبود این فریمور رو روی شبکه tdd تست کنه ؟ این فریمور قابلیت انتخاب باندها و امکانات زیادی هم داره و با fdd عالی جواب میده .

من شب میرم خونه تستش میکنم

2. 2 کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    وقت بخیر
    دوستانی که مودم ایرانسل آنلاک دارن و مایل هستن سیم کارت مبین نت رو هم داشته باشن تعدادی موجود هستش
    در صورت تمایل پ.خ در خدمتتون هستم

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من با مودم لاک ایرانسل 196در صورت fdفورجی پلاس میگیرم

5. این کاربر از Hossein jabbar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

چی برای گفتن داریم. بگیم سلام ببخشید. من مودمو انلاک کردم الان مشکل تو همتا پیش امده بی زحمت من مودمو انلاک کردم شما از اونطرف تو سیستمتون ثبت کنید

- - - Updated - - -

سایت همتا دیگه کار نمیکنه من 20 روز فرصت دارم این مشکل حل کنم اگه نشه فک کنم دیگه کار نمیکنه

7. این کاربر از mirsina1979 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

- - - Updated - - -

به همتا اصلا ربط نداره شما چه سیم کارتی رو مودم استفاده میکنی و اصلا آنلاک کردن مودم باز به همتا هیچ ربطی نداره . سه تا اپراتور رسمی و اصلی داریم و چشمشون کور و دندشون نرم باید رو هر سه اپراتور یک جور خدمات جهت ریجیستری بدن و اصلا معنی نداره مودمی که از مجرای قانونی و به سفارش یک اپراتور وارد شده مشمول طرح ریجیستری بشه . شما قشنگ گوشی رو بردار و زنگ بزن و بازم میگم به اونها ربط نداره مودم شما با چه سیم کارتی کار میکنه یا نه و اصل شکل گیری سامانه همتا جلوگیری از قاچاق و افزایش قیمت گوشی و جم کردن بازار دلالی هست نه آنلاک . ثانیا با سیم کارت خود ایرانسل هم مودم از شبکه خارج میشه و اصلا بحث سیم کارت نیست وقتی پیامک میاد یک ماه فرصت استفاده دارید و شناسه مودم شما غیرقانونی و ثبت نشده است اینجا سیم کارت چه نقشی بازی میکنه اگر حرف شما صحیح باشد نباید بگه یک ماه وقت داری باید بگه با فلان سیم کارت سرویس نخواهد گرفت نه اینکه کلا مودم بی سرویس بشه و با ایرانسل هم کار نکنه .
    Last edited by saber73; 27-02-2019 at 17:32.

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من با مودم لاک ایرانسل 196در صورت fdفورجی پلاس میگیرم
    این دومین پست شما هست که همینطوری یکدفعه میایید و میگید من با سیم معمولی و در شبکه fdd پلاس میگیرم . چیز خاصی رو میخواهید ثابت کنید ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ببخشید در اون نتونستم عکس اپلود کنم بخاطر همین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به همتا اصلا ربط نداره شما چه سیم کارتی رو مودم استفاده میکنی و اصلا آنلاک کردن مودم باز به همتا هیچ ربطی نداره . سه تا اپراتور رسمی و اصلی داریم و چشمشون کور و دندشون نرم باید رو هر سه اپراتور یک جور خدمات جهت ریجیستری بدن و اصلا معنی نداره مودمی که از مجرای قانونی و به سفارش یک اپراتور وارد شده مشمول طرح ریجیستری بشه . شما قشنگ گوشی رو بردار و زنگ بزن و بازم میگم به اونها ربط نداره مودم شما با چه سیم کارتی کار میکنه یا نه و اصل شکل گیری سامانه همتا جلوگیری از قاچاق و افزایش قیمت گوشی و جم کردن بازار دلالی هست نه آنلاک . ثانیا با سیم کارت خود ایرانسل هم مودم از شبکه خارج میشه و اصلا بحث سیم کارت نیست وقتی پیامک میاد یک ماه فرصت استفاده دارید و شناسه مودم شما غیرقانونی و ثبت نشده است اینجا سیم کارت چه نقشی بازی میکنه اگر حرف شما صحیح باشد نباید بگه یک ماه وقت داری باید بگه با فلان سیم کارت سرویس نخواهد گرفت نه اینکه کلا مودم بی سرویس بشه و با ایرانسل هم کار نکنه .
    کی گفت ربط داره به انلاک
    سیم همراه اول ورایتل پیام امده
    حاجی جون عرض کردم توپیام زده imeiغیر قانونی هست و توسامانه ثبت نشده
    یعنی قاچاق اما سیمکارت fdیاtdایرانسل خبری از این پیام نیست و داره کار میکنه ...سیم همراه هم مدت زمان 30روزه داده که سرویس نخواهد گرفت

13. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

کی گفت ربط داره به انلاک
    سیم همراه اول ورایتل پیام امده
    حاجی جون عرض کردم توپیام زده imeiغیر قانونی هست و توسامانه ثبت نشده
    یعنی قاچاق اما سیمکارت fdیاtdایرانسل خبری از این پیام نیست و داره کار میکنه ...سیم همراه هم مدت زمان 30روزه داده که سرویس نخواهد گرفت
    علی جان الان سایت همتا چک کردم مودم من درس شد
    شناسه دستگاه (IMEI) جزء شناسه های قانونی ثبت شده است.مشخصات دستگاه:برند: HUAWEI مدل: B612s-25d

15. 2 کاربر از mirsina1979 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

علی جان الان سایت همتا چک کردم مودم من درس شد
    شناسه دستگاه (IMEI) جزء شناسه های قانونی ثبت شده است.مشخصات دستگاه:برند: HUAWEI مدل: B612s-25d
    مبارکه. خداروشکر مشکل حل شد. چون واقعا با قیمت فضایش تو این شرایط فعلی اعصاب خوردی میشد

17. 2 کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •