تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 602 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 6014

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان من از شرکت پیمانکاری سوال کردم گفتن فیبر کشی دو مرجله داره اول به بار میان فیبر کشیو به صورت کامل انجام میدن و میرن بعد نمیدونم بعد چند وقت میان مودم و این چیزارو اوکی میکنن. کسی میدونه بعد فیبر کشی چقدر زمان میبره معمولا برای نصب مودم و بقیه چیزا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من از شرکت پیمانکاری سوال کردم گفتن فیبر کشی دو مرجله داره اول به بار میان فیبر کشیو به صورت کامل انجام میدن و میرن بعد نمیدونم بعد چند وقت میان مودم و این چیزارو اوکی میکنن. کسی میدونه بعد فیبر کشی چقدر زمان میبره معمولا برای نصب مودم و بقیه چیزا؟
    وقتی سرویس ثبت میشه فرداش user و pass ورود به پنل رو بهتون اس ام اس می کنن و حدودا تا 1 تا 2 هفته بعد هم user و pass که برای کانفیگ مودم لازم هست رو میدن، مودم هم اگر خودتون خریده باشید زنگ می زنید میگیرید اینارو و VLAN منطقه رو سوال می کنید مثلا برای من 800 هست و راحت کانفیگ میشه مودم با اینا و کار آخر هم اینه که باید شماره سریال مودم در olt مخابرات ثبت بشه و باهام تماس گرفت این رو سوال کرد و چون من کانفیگ رو انجام داده بودم و منتظر بودم 1 ساعت بعد چراغ pon مودم ثابت شد و نت وصل شد.

3. 3 کاربر از farshad_scientist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

فعلا من 2 ماه ثبت نام کردم همون موقع ثبت نام یه یوزر پس پنل دادن که 2 ماه وضعیت سرویس روی ارسال به مرکز مونده! 10 بار مرکز مخابراتی رفتم تا شماره شرکتی که میاد فیبر بکشه رو داد چند بارم به اونا زنگ زدم هر روز امروز فردا میکنن هزینه فیبر کشی ام پیش فاکتور زدن یه مقدار حدودی گرفن ازم فعلا. یه سوال من مودم 8546 میخوام بگیرم فرقی داره که از خود پیمانکار بگیرم یا خودم بخرم ؟ چون تا جایی که میدونم پورت 8546 کلا آبی هستش و قیمتی ام که پیمانکار داد فعلا 100 تومن زیر قیمت بازاره.ممنون بابت جواب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

فعلا من 2 ماه ثبت نام کردم همون موقع ثبت نام یه یوزر پس پنل دادن که 2 ماه وضعیت سرویس روی ارسال به مرکز مونده! 10 بار مرکز مخابراتی رفتم تا شماره شرکتی که میاد فیبر بکشه رو داد چند بارم به اونا زنگ زدم هر روز امروز فردا میکنن هزینه فیبر کشی ام پیش فاکتور زدن یه مقدار حدودی گرفن ازم فعلا. یه سوال من مودم 8546 میخوام بگیرم فرقی داره که از خود پیمانکار بگیرم یا خودم بخرم ؟ چون تا جایی که میدونم پورت 8546 کلا آبی هستش و قیمتی ام که پیمانکار داد فعلا 100 تومن زیر قیمت بازاره.ممنون بابت جواب
    فرقی نمی کنه هرجا ارزون تر بود بگیرید و یا هرجا پورت سبز پیدا کردید اونو بگیرید!

6. این کاربر از pamjadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

وقتی سرویس ثبت میشه فرداش user و pass ورود به پنل رو بهتون اس ام اس می کنن و حدودا تا 1 تا 2 هفته بعد هم user و pass که برای کانفیگ مودم لازم هست رو میدن، مودم هم اگر خودتون خریده باشید زنگ می زنید میگیرید اینارو و VLAN منطقه رو سوال می کنید مثلا برای من 800 هست و راحت کانفیگ میشه مودم با اینا و کار آخر هم اینه که باید شماره سریال مودم در olt مخابرات ثبت بشه و باهام تماس گرفت این رو سوال کرد و چون من کانفیگ رو انجام داده بودم و منتظر بودم 1 ساعت بعد چراغ pon مودم ثابت شد و نت وصل شد.

شما سریال مودم رو دیگه برای چی میخوان

8. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ظاهرا نیاز هست برای اتصال مودم به olt مخابرات که اینترنت مودم رو وصل کنن، همه جا همینجور هست چون میخوای مودم هواوی هم آپدیت کنی میگه به isp بگید.

10. این کاربر از farshad_scientist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2020

پيش فرض

امروز مراجعه کردم مخابرات مرکزی شهرمون گفتند برای فیبر کشی باید مجوز حفاری از شهرداری بگیرید اگر می توانید هزینه مجوز بدید ما برااتون انجام میدیم سیم کشی و تجهیزات رایگان. بعد گفت مجوز گرفتن گرونه.کسی میدونه چطوریه مجوز شهر د آری و چقدر میشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

امروز مراجعه کردم مخابرات مرکزی شهرمون گفتند برای فیبر کشی باید مجوز حفاری از شهرداری بگیرید اگر می توانید هزینه مجوز بدید ما برااتون انجام میدیم سیم کشی و تجهیزات رایگان. بعد گفت مجوز گرفتن گرونه.کسی میدونه چطوریه مجوز شهر د آری و چقدر میشه؟
    اگه منزلتون نزدیک مخابرات یا کافو نوری باشه دیگه حفاری نمیخواد مجوز حفاری کار راحتی نیست چون حفاری دردسر زیاد داره بعدش باید دوباره آسفالت بشه معمولا شرکتهای بزرگ یا ادارات و نهادهای دولتی چنین بودجه و قدرتی برای اینکار دارن یا اینکه خود مسئولان شهرتون تصمیم بگیری فیبر نوری را گسترش بدن مثل برخی شهرهای بزرگ که دارن انجام میدن

13. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2020

پيش فرض

اگه منزلتون نزدیک مخابرات یا کافو نوری باشه دیگه حفاری نمیخواد مجوز حفاری کار راحتی نیست چون حفاری دردسر زیاد داره بعدش باید دوباره آسفالت بشه معمولا شرکتهای بزرگ یا ادارات و نهادهای دولتی چنین بودجه و قدرتی برای اینکار دارن یا اینکه خود مسئولان شهرتون تصمیم بگیری فیبر نوری را گسترش بدن مثل برخی شهرهای بزرگ که دارن انجام میدن
    یعنی فرستادنم دنبال نخود سیاه؟ گفت فردا بیا درخواستت رو تحویل بده برای کارشناسی بیان. اگر واقعا نمیشه که باید بیخیال شم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ظاهرا نیاز هست برای اتصال مودم به olt مخابرات که اینترنت مودم رو وصل کنن، همه جا همینجور هست چون میخوای مودم هواوی هم آپدیت کنی میگه به isp بگید.

احیانا خواستی اون vr900 رو بفروشی روزی روزگاری خبرم کن. فیبر هم مبارک باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

1. GHAGHALEELEE

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •