رضا جان سوالت خيلي به بخش سخت افزار ربط پيدا نمي كنه!
اخيرا شركت مايكروسافت براي رفع اين مشكل نرم افزاري ارائه داده كه چندين نسخه ازش وارد بازار شده اسمش ويندوزه!
داس فرمودين؟
پرينترتون چي هست؟
نرم افزارتون نسخه تحت ويندوز نداره؟
رضا جان سوالت خيلي به بخش سخت افزار ربط پيدا نمي كنه!
اخيرا شركت مايكروسافت براي رفع اين مشكل نرم افزاري ارائه داده كه چندين نسخه ازش وارد بازار شده اسمش ويندوزه!
داس فرمودين؟
پرينترتون چي هست؟
نرم افزارتون نسخه تحت ويندوز نداره؟
من زیاد نمی خوام کاور تولید کنم دستگاهش جالب بود
اینی که گفتم مسقیم روی یکی از DVD های رایتی دیدم لیبلی شبیه اورجینال بود یعنی فهمیدم از این کاغذیا نبود
حالا نمی دونم پرینترای مخصوصیه که DVD رو می ذارن و مستقیم چاپ میکنه!!!؟
بله نوع dvd هاش كه قابل چاپه(همون printable( و
چاپگرهاي زيادي هستند كه قابليت چاپ روي سي دي دارند در اصل با داشتن يك سيني مخصوص كه سي دي داخلش گذاشته ميشه روي سي دي چاپ مي كنند.
تمام شركت ها هم نمونه هايي دارند
مثل epson t50 كه البته الان خيلي گرون شده.
فکر کنم تمام پرینتر هایی که رو DVD چاپ می کنه بالای 300 تومنه درسته؟؟؟
حالا چه میشه کرد میریم از این لیبلای آماده می گیرم و کپی می کنیمش
راستی خوب اگه یه لیبل آماده بدم (یعنی از قبل بریده شده) می تونه برام رو لیبل پرینت بزنه؟
نه كمتر هم دارند فكر كنم طرفهاي 150 تومن مارك hp.
ولي اگه قرار باشه مستقيم چاپ نكنه روي a4 پرينت مي كني بعد برش مي زني راحت(از اين a4 چسبي ها بايد بگيري!)
دوست عزیزپرینترsharp-1118است البته اول که نصب کردم برگه رو سفید بیرون میداد بعد کمی با نرم افزار ور رفتم نتیجه این شد که بالا عرض کردم
نرم افزارم نرم افزار اداریست وتحت ویندوز نداره
ما كه تو كار تعميراتيم معمولا به مشتري ميگيم در اينجور موارد با پشتيباني نرم افزار تماس بگيرند.
خيلي از جاها از جمله مدارس هنوز با نرم افزار تحت داس كار مي كنند.
من یه جا دیدم لیبلا از قبل بریده شده بود یعنی از قبل برگه A4 چسبی رو برش داده بودن؟!!
رو این لیبلا میشه چاپ کرد؟
خب شما ميگيد پرينتري باشه كه خودش روي سي دي نميزنه.
اگه بزنه كه حالا يا مستقيم روي سي دي يا ليبل رو بچسبوني روي سي دي بعد بدي به چاپگر.
حالا اگه پرينترت معمولي باشه كه نمي توني ليبل رو بهش بدي بزنه.
ولي a4 از اين چسبي ها مشكلي نداره بره داخل پرينتر پشتش مهم نيست براش در اصل داره روي a4 چاپ مي كنه.
البته دستگاه هاي حرفه اي براي اين كار هست كه روي ليبل بزنه ولي راست كار ما نيست.
آره راست میگی این جاشو یادم نبود
اگه خواستم روی A4 چاپ کنم بعد چجوری جداش کنم دستگاهشو نداره(گرونه!!!)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)