3G: 2100
4G: 2600
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
3G: 2100
4G: 2600
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
رایتل هم که 2100 هستش مگه میشه ؟ مگه داریم؟
در تکه های 5 تایی بینشون تقسیم میشه مثلا 2115 تا 21205 برای رایتل 2145 تا 2150 برای ایرانسل
البته توی 4 جی برای ایرانسل 5 مگاهرتز و برای همراه اول تکه باند 15 مگاهرتزی
سلام.
پهنای باند فرکانسی و فرکانس رایتل و ایرانسل و همراه اول 3g و 4g چه قدر است؟
ایا ایرانسل برای سایت به جای سه rru ، یک rru می گذارد؟
نواحی تحت پوشش نوترینو همراه اول به شکل نقشه بر روی سایت قرار گرفت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نقشه فعلا پوشش 3G هست و بعضی شهر ها داخل لیست نیستن ولی با جست و جو روی نقشه شهر های بیشتری رو میشه دید که تحت پوشش هستن
توجه : این نقشه پوشش را تضمین نمی کند. این نقشه پوشش تقریبی اینترنت همراه (نوترینو) را پیش بینی می کند و ممکن است شامل نواحی با پوشش محدود یا بدون سرویس باشد. حتی در محدوده تحت پوشش، عوامل بسیاری از جمله عامل مکانی (داخلی/خارجی)، تفاوت های فرکانس، توانایی دستگاه، مواد ساختمانی، شاخ و برگ درختان، آب و هوا و تعداد کاربران فعال در آن مکان، ممکن است در ارتباط شما مشکل ایجاد و سرعت تبادل داده را کمتر کند، که بر در دسترس بودن و کیفیت سرویس تاثیر می گذارد.
Last edited by MOH@ND3S; 30-07-2015 at 20:57.
چه فایده وقتی تو منطقه ما یه سایت باشه اونم روش آنتن مایکروویو وصل کرده باشن برای نسل سه که از جای دیگه آنتن بگیره چه فایده داره.فقط زیر دکل آنتن 3 تا داره دور میشی قطع میشه
طرح توسعه چیه؟؟؟
یعنی می خواد به زودی اونجا پوشش بده
چون طرح توسعه رو بزنی هم مثل پوشش شبکه حالت داخلی و خارجی نشون میده
آره یعنی به زودی اونجا سایت جدید نصب یا ارتقا داده میشه
واقعن خسته شدم بخدا.الان چند روزه بسته آلفا میزنم.اینجا که نسل سه نشده سرعت در حد 1 کیلوبایته یه لحظه هم تا 4 میره.فقط اول صبح خوبه.بالای 6 بار زنگ زدم اپراتور شکایت کردم مخابرات رفتم به پیمانکار گفتم 195 زنگ زدم اما الان نزدیک یه سال هست هیچ پیگیری نمیکنن.فقط منطقه ما آنتن نسل سه نداره
ما بگیم حالا نسل 3 نداره خب ایراد نداره.رو نسل 2 هم سرعت درست و حسابی نداره اعصاب آدم خرد میشه خسته شدم از دست همراه اول
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)