حسین تونستی کانکت شی خبر بده بیام زمرد تست کنم![]()
حسین تونستی کانکت شی خبر بده بیام زمرد تست کنم![]()
منم همین مشکل رو در منطقه ی بزرگراه محمد علی جناح (طرشت جنوبی) دارم ...
علامت H - H+ در گوشی میاد ولی هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه . از دیشیب ساعت 01:00 این طور هست ... از دیشب با 2G به نت وصل میشم و 3G وصل نمیشه!! مسئولین رسیدگی کنید دیگه ....![]()
فعلا که گوشی ندارم و سیستم عامل فعلی گوشیم جاوا میباشد :|
یه لحظه جو گرفتم گفتم از امشب میرم تو کارش!! ولی بعدا که فکر کردم دیدم به کاهدون زدم
هنوز فعال نشده براتون
صبر کنید به زودی فعال میشه و میتونید استفاده کنید
Last edited by fanoostalaei; 04-09-2014 at 18:54.
جناب از دکل منطقه طرشت جنوبی - بزرگراه جناج اطلاعی دارین؟ 3G گوشی وصل میشه (علامت H - H+ میاد) ولی دیتا تبادل نمیشه و وبسایتی نمیاره و من الان گوشیمو روی GSM ONLY گزاشتم که بتونم با 2G وصل بشم لااقل!!! از دیشب ساعت 01:00 اینجوری شده که بد شانسی من همون دیشب من بسته ی شبانه 1 روزه 1 گیگابایتی گرفته بودم که یک کیلو بایت هم نتونستم استفاده کنم و انگار تموم شد زمانش!!! بررسی کنید
ممنون بابت پاسخ
عزیز من دوستم ایفون 5اس داره و داخل تنظیمات براش گزینه 4G یا LTE وجود نداره! اونوقت چطور به 4G بتونیم وصل بشیم؟(الان 4G در قم شما مطمین هستید در محدوده حرم فعال هست؟)
یعنی برای مناطق دیگر شرکت قصد نداره تجهیزات 4G نصب کنه؟
چشم حتما![]()
برای آیفون پس از ios8 میتونند به lte وصل بشند.
برای اپراتور هایی که در لیست اپل نیستند
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Last edited by shahryar84; 04-09-2014 at 19:35.
اراک هم با اینکه راه اندازی رسمی شده ولی سمت مسکن و شهرصنعتی و شهرک فرهنگیان اصلاً نمیشه از اینترنت به دلیل ضعیف بودن سیگنال استفاده کرد
طبق جست و جویی که که در نت کردم اپدیت باید از طریق اپل(یا اپراتور سرویس دهنده) برای گوشی ظاهر بشه و پس از اپدیت کردن گزینه LTE اضافه بشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی اینجا هست که مشهدی باشه و با 3g ایرانسل هم کار کرده باشه ؟
ما که هرکاری کردیم نتونستیم از 3g استفاده کنید در حالت wcdma که کلا آنتن میره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)