سلام به همگی
می خواتسم بدونم برای سونی اریکسون k800 ، آیا برنامه ای وجود داره که صفحه اول را قفل کرد ؟ ( مثل نوکیا) و با رمز باز کرد
در ضمن برنامه خوبی برای کنترل تلویزیون k800 بگذارید
با تشکر
سلام به همگی
می خواتسم بدونم برای سونی اریکسون k800 ، آیا برنامه ای وجود داره که صفحه اول را قفل کرد ؟ ( مثل نوکیا) و با رمز باز کرد
در ضمن برنامه خوبی برای کنترل تلویزیون k800 بگذارید
با تشکر
برای قفل کردن صفحه کلید باید پچ روی گوشی نصب کرد. به تاپیک پچ مراجعه کنید.
مادون قرمز گوشی شما از لحاظ سخت افزاری طوری هست که نمیشه برای کنترل تلویزیون استفاده کرد.
سلام
چند وقتیه که گوشی موبایلم(p990i) وقتی بهم زنگی میزنن،زنگ نمی خوره و فقط میره رو ویبره
البته بلندگو سالمه ،گوشی ویروسی نیست و موقع مسیج و alarmهم صدای زنگ درمیاد ...
مرسی
سلام به تمامی دوستان
دوتا سوال داشتم ممنون میشم که جواب بدید.
1. گوشی s500 رادیو داره یا نه ؟
2. من s500 رو به w580 تبدیل کردم ولی رادیوش کار نمی کنه کسی می دونه مشکل از کجاست.
يه سوال فني داشتم نميشه يه طوري مشكل سنگيني عكس هاي k850رو رفع كرد خيلي سنگينه در حد تيم ملي حافظه كه پر ميشه كه هيچ به كنار واسه آپلود كردنش هر سايتي قبولش نميكنه چون سنگينه يه سايت توپ هم واسه آپلود كردن عكس هاي سنگين يا در حجم بالا بزارين ممنون ميشم
اگه می تونی یه اپدیت بکن درست میشه به امید خدا ...
رادیو داره و کارم می کنه حتما باید هنزفری بزنی و بعد تنظیماتش سخته من کار نکردم باهاش ولی منم W580 دارم الان توی سرگرمی(EnterTainment)هم رادیو هست هم ترک ایدی
سلام آقا محمد
مشکل من اینه وقتی که وارد رادیو میشی هیچ کانالی پیدا نمیکنه و از شماره 86 جلوتر نمیره.
سلام دوستان.
میخواستم اگه امکان داره لیست اون دسته از گوشیهای سونی اریکسون که امکان فیلمبرداری با سرعت 30 فریم در ثانیه رو دارند رو بنویسید.
با سلام
اينكه مي گن sony er. يه شارژ اضطراري داره، گوشي من كه اينطور نيست!
يعني روشن مي شه اما تا pin رو وارد مي كني و صفحه اصلي مياد دوباره خاموش مي شه!
W200 هست.
سلام
تازه گوشي g900 گرفتم.
و سرويس Gprs رو از سايت همراه اول فعال كردم و پيام كوتاه هم برام اومد اما اينترنتش فعال نميشه بازم!!!
داخل قسمت Priority هم خاليه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)