تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 752 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

مرسی از توضیح شما

اون لینک هم همینطوری توضیح داده؟

از اسامی مشابه ای که بیشتر استفاده می شدن استفاده کردم. و با زیر شاخه درست کردن فقط باعث گیج شدن کاربر میشدم.

حتی با تبدیل هم نمیشه از هدفون فول سایز به صورت پرتابل استفاده کرد چون:
    فیش اصلی اکثر فول سایزها از نوع "1/4 (6.35mm) هست و بدنه این نوع فیش طولی بیش از 3 سانتی متر داره که + بیش از 3 سانتی متر طول بدنه تبدیل میشه بیش از 6 سانتی متر. که جدای از طول بیش از اندازه و سنگینی فیش ، فشار زیادی یه جک دستگاه پلیر میاره که عمر جک با توجه به فشار زیادی که تحمل میکنه خیلی کم میشه و فکر نمی کنم مایل به استفاده از این تبدیل حتی در صورت موجود بودنش باشید، حتی اگه پلیر شما پرتابل نباشه.

شما هم موفق باشید.
    عزیز فکر کنم شما ناراحت شدید بابت اینکه من یه لینک از دانشنامه گذاشتم ! من معذرت میخوام ...
    در ضمن شما گفتید اکثرشون 6.3 هستن من گفتم با اداپتر 3.5 میشن و خیلی از فول سایز ها جک 3.5 دارن و از این نظر مشکلی نیست.
    من حرفی از اینکه ( فول سایز رو پرتابل استفاده کرد) نزدم و همچین منظوری نداشتم !

*جدا از سنگینی خود هدفون و استفاده ازش و مشکلاتی که ممکنه برای جک و پورت پلیر به وجود بیاره مسئله
    اصلی مقدار impedance اکثر هدفون های فول سایز هست که به خاطر اهم بالا پلیر ها نمیتونن اون مقدار رو نمیتونن به خوبی درایو کنن ! و در کل هدفون های circumaural به درد سیستم های hi-fi میخوره و اکثرشونم به قول خودتون کابل های 3 متر یا بیشتر دارن که از خود هدفون جدا نمیشه اینم یه مشکل دیگه .
    مشکل دیگه هم طراحی این هدفون هاست که نمیشه زیاد باهاشون راه رفت و سر رو ممکنه اذیت بکنه .
    تو سایت برند ها هم این دسته از هدفون ها زیر شاخه home/hi-fi هستن .

2. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dusti55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    تشکر ویژه از دوستان rezaomido و a.z.p.z به خاطر توضیحاتی که درباره برخی از نام‌ها و اصطلاحات رایج در این مبحث ارائه کردند. دست کم با این توضیحات کاربرانی که آشنایی کمتری به موضوع دارند بیشتر با نظرها ارتباط بر قرار می‌کنند و همین اندازه هم عالیست.
    باز هم سپاس دوباره از عزیزان.

Last edited by dusti55; 30-04-2011 at 04:27.

4. 2 کاربر از dusti55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان من یه هدفون واسه لب تابم میخوام تا 20 تومن صدای لب تابم دالبی هست و بیشتر هم موسیقی کلاسیک گوش میدم.آیا تو این قیمت هدفون با کیفیت خوبی وجود داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    من یه هدفون میخواستم تو سبک hq-80 و hq-140
    hq-140 خوبه؟
    مدل های دیگه این سبک(backphone) رو هم اگه معرفی کنین ممنون میشم
    اکثر سبکای موسیقیرم دوس دارم ولی یشتر ترنس گوش میدم
    MDR-AS30G سونی چی؟پیدا میشه؟اگه آره حدود قیمت؟
    کسی نبود جواب مارو بده
    راستی این هدفونای فیلیپسم پیدا کردم!
    shs5200/28
    shs390
    اگه میشه راهنماییم کنین!
    Last edited by hanijojo; 29-04-2011 at 20:25.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اقا شما فکر میکنی الان کجا داریم زندگی میکنیم که اینارو میگی کلا مگه چندتا هدفون و ایرفون میشه اینجا پیدا کرد که ادم بخواد به این مسائل هم فکر کنه اینجا که ملت فقط ep630 میخرن
    دوست عزیز مرسی از نظر شما
    اگه اینجا فقط 630 باشه صحبت شما درسته ولی اینطور نیست حتی خود همین برندی که شما مثال زدید تمام هدفونهاش موجوده که تعداد هدفونهای موجود غیر از 630 میشه بیش از 10 عدد.
    مگه همینجا برندهای SOny , AKG , Sennheiser نیست؟
    اینجایی که ما زندگی میکنیم
    دسترسی به خیلی چیزهایی که فکرش رو بکنی وجود نداره اما اونقدرها هم فقیر نیست که نشه توش 100 مدل هدفون با رنج قیمت متفاوت پیدا کرد.
    خودم از همینجا 630 گرفتم و همینطور HD800 ، پس یک کمی بیشتر شما جستجو کن، چون به نظرم برای ملت گزینه های متفاوت زیاد هست.

به هیچ عنوان از اضافه کردن کلمات شما قصد جسارت به شما رو نداشتم و از کلمات شما استفاده کردم تا جواب شما رو داده باشم.
    به هر حال معذرت میخوام برای برداشتی که ممکنه خوب نباشه . چون پستم روی لبه تیغه.

شما هم موفق باشید.

عزیز فکر کنم شما ناراحت شدید بابت اینکه من یه لینک از دانشنامه گذاشتم ! من معذرت میخوام ...
    در ضمن شما گفتید اکثرشون 6.3 هستن من گفتم با اداپتر 3.5 میشن و خیلی از فول سایز ها جک 3.5 دارن و از این نظر مشکلی نیست.
    من حرفی از اینکه ( فول سایز رو پرتابل استفاده کرد) نزدم و همچین منظوری نداشتم !

*جدا از سنگینی خود هدفون و استفاده ازش و مشکلاتی که ممکنه برای جک و پورت پلیر به وجود بیاره مسئله
    اصلی مقدار impedance اکثر هدفون های فول سایز هست که به خاطر اهم بالا پلیر ها نمیتونن اون مقدار رو نمیتونن به خوبی درایو کنن ! و در کل هدفون های circumaural به درد سیستم های hi-fi میخوره و اکثرشونم به قول خودتون کابل های 3 متر یا بیشتر دارن که از خود هدفون جدا نمیشه اینم یه مشکل دیگه .
    مشکل دیگه هم طراحی این هدفون هاست که نمیشه زیاد باهاشون راه رفت و سر رو ممکنه اذیت بکنه .
    تو سایت برند ها هم این دسته از هدفون ها زیر شاخه home/hi-fi هستن .
    مرسی از توضیح شما
    از این ناراحت شدم که پستم باعث شد شما این تصور رو بکنید.
    اون پست من به درخواست کاربر بود و مطمئن بودم که اون کاربر هم سواد خوندن و هم دسترسی به ویکی رو داشته و من بی تجربه خواستم به جای پاسخ خصوصی توی تاپیک جواب ایشون داده بشه شاید به این وسیله هم دیگران استفاده کنن هم اون کاربر.
    به هر حال همه حرفه ای نیستن و همه حوصله خوندن چندین صفحه با اصطلاحات را ندارن و اون پست برای کاربرهایی نوشته شده بود که خواستشون این باشه که دسته بندیهای مختلف هدفون را بر اساس فیزیکشون و محدودیتهای مشترک که هر دسته داره ، بدونن.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 08:45. دليل: پست متوالی

8. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط fabio montari
    اقا شما فکر میکنی الان کجا داریم زندگی میکنیم که اینارو میگی کلا مگه چندتا هدفون و ایرفون میشه اینجا پیدا کرد که ادم بخواد به این مسائل هم فکر کنه اینجا که ملت فقط ep630 میخرن
    من الان مطمئن نیستم شما از اینکه جناب rezaomido وقت میگذاره و چیزی به دیگران یاد میده ناراحت هستید، یا اینکه خرید EP630 رو مسخره میکنید و یا شاید فقط از وضع بازار ناراحت هستید و به این شکل اعتراضتون رو به در دسترس نبودن هدفون های خوب و حرفه ای اعلام کردید؟

به هر حال من یکی از دارندگان EP630 هستم و دلیلی نمیبینم از خرید یک هدفون ارزان قیمت شرمنده باشم.
    اتفاقا قبل از خرید همین هدفون ارزون هم کلی در موردش تحقیق کردم و دیدم خیلی ها از هند و اروپا گرفته تا آمریکا این هدفون رو خریدن (بعضی هم همراه لپ تاپ و به رایگان گرفته بودند) و درموردش بحث کردن. (لینک خواستید براتون بفرستم)
    آیا به نظر شما خریداران خارجی این هدفون هم به هدفون های بهتر دسترسی نداشتند؟
    یا اینکه فقط در حد جیبشون خرید کردند؟
    یا حتی پول هم داشتند ولی خواستن بیش از این خرج نکنند؟

دوست گرامی فراموش نکنید که دانش و آگاهی همیشه ارزشمند هست، حتی اگر در اون لحظه استفاده کاربردی برای شما نداشته باشه.
    مثلا من که EP630 دارم با علاقه پست های آقای rezaomido رو درباره HD800 و SRH840 که تازه خریده دنبال میکنم در حالیکه شاید هیچوقت هدفون هایی با اون قیمت و کیفیت نخرم.

10. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

مرسی از توضیح شما
    اون پست من به درخواست کاربر بود و مطمئن بودم که اون کاربر هم سواد خوندن و هم دسترسی به ویکی رو داشته و من بی تجربه خواستم به جای پاسخ خصوصی توی تاپیک جواب ایشون داده بشه شاید به این وسیله هم دیگران استفاده کنن هم اون کاربر.
    به هر حال همه حرفه ای نیستن و همه حوصله خوندن چندین صفحه با اصطلاحات را ندارن و اون پست برای کاربرهایی نوشته شده بود که خواستشون این باشه که دسته بندیهای مختلف هدفون را بر اساس فیزیکشون و محدودیتهای مشترک که هر دسته داره ، بدونن.

شما هم موفق باشید.

نه دوست عزیز اون پست شما خیلی هم خوب بود من هدفم این نبود که با دادن اون لینک پست شما رو بی ارزش کنم ! فقط خواستم اون لینک رو هم داده باشم که کلا تکمیل بشه !

12. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از توضیح شما

شما هم موفق باشید.
    نه اصلا نگرفتی من چی میگم بله کریتیو هست ولی همه میدونن که 630 از همه مدل هاش بهتره چرا چون ایرانی ها دوست دارند جنسه صداوش بقیشم رتته در مورد سونی هم اصلا حرف نزنیم بهتره akg هم قربونش برم با هیچی درایو نمیشه زینهیسرم که همه از دم فیکه پس همه با هم 630 میخریم و شما زیاد خودتو خسته نکن منم اوایلش خیلی خودمه خسته میکردم lol

---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------

من الان مطمئن نیستم شما از اینکه جناب rezaomido وقت میگذاره و چیزی به دیگران یاد میده ناراحت هستید، یا اینکه خرید EP630 رو مسخره میکنید و یا شاید فقط از وضع بازار ناراحت هستید و به این شکل اعتراضتون رو به در دسترس نبودن هدفون های خوب و حرفه ای اعلام کردید؟

به هر حال من یکی از دارندگان EP630 هستم و دلیلی نمیبینم از خرید یک هدفون ارزان قیمت شرمنده باشم.
    اتفاقا قبل از خرید همین هدفون ارزون هم کلی در موردش تحقیق کردم و دیدم خیلی ها از هند و اروپا گرفته تا آمریکا این هدفون رو خریدن (بعضی هم همراه لپ تاپ و به رایگان گرفته بودند) و درموردش بحث کردن. (لینک خواستید براتون بفرستم)
    آیا به نظر شما خریداران خارجی این هدفون هم به هدفون های بهتر دسترسی نداشتند؟
    یا اینکه فقط در حد جیبشون خرید کردند؟
    یا حتی پول هم داشتند ولی خواستن بیش از این خرج نکنند؟

دوست گرامی فراموش نکنید که دانش و آگاهی همیشه ارزشمند هست، حتی اگر در اون لحظه استفاده کاربردی برای شما نداشته باشه.
    مثلا من که EP630 دارم با علاقه پست های آقای rezaomido رو درباره HD800 و SRH840 که تازه خریده دنبال میکنم در حالیکه شاید هیچوقت هدفون هایی با اون قیمت و کیفیت نخرم.
    ???????????????????????????
    wtf ?

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درود .

یه هدفن خوب زیر 40 تومن میخواستم ، اکثر کاربردم هم اولویت اصلیم آهنگ های راک تو تو مایه های آهنگ های Anathema و Placebo , Porcupine Tree و Radio Head و ... هست که برام خیلی مهمه این آهنگ ها رو بتونم با نهایت کیفیت بشنوم ،

صدای بلند و بیس هم اصلا برام مهم نیست ، نه اینکه بد باشه ، متوسط و خوب باشه کافیه . کمترین مصرفم هم آهنگ تکنو و ترنس هست که اصلا گوش نمیدم .

اکثر آهنگ هایی که گوش میدم چیزی مثل راک اسپیس هستن و فضاسازی قوی دارن پس هدفنی میخوام که صدای زیر و بم رو خوب پوشش بدن .

من در زمینه هدفون خیلی کم اطلاع هستم . برای گوشی میخوام ( n82 ) پس ترجیحا سیمش کوتاه باشه . سایزش هم متوسط ( تو گوشی هم نباشه )

مرسی از وقتی که میگذارید .

درود .

یه هدفن خوب زیر 40 تومن میخواستم ، اکثر کاربردم هم اولویت اصلیم آهنگ های راک تو تو مایه های آهنگ های Anathema و Placebo , Porcupine Tree و Radio Head و ... هست که برام خیلی مهمه این آهنگ ها رو بتونم با نهایت کیفیت بشنوم ،

صدای بلند و بیس هم اصلا برام مهم نیست ، نه اینکه بد باشه ، متوسط و خوب باشه کافیه . کمترین مصرفم هم آهنگ تکنو و ترنس هست که اصلا گوش نمیدم .

اکثر آهنگ هایی که گوش میدم چیزی مثل راک اسپیس هستن و فضاسازی قوی دارن پس هدفنی میخوام که صدای زیر و بم رو خوب پوشش بدن .

من در زمینه هدفون خیلی کم اطلاع هستم . برای گوشی میخوام ( n82 ) پس ترجیحا سیمش کوتاه باشه . سایزش هم متوسط ( تو گوشی هم نباشه )

مرسی از وقتی که میگذارید .
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 08:45. دليل: پست متوالی

داره خودمونی میشه amirfzr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه ایرفون سونی ex35 دارم که ۱ سانتی متر بالای  فیشش مشکل بیدا کرده صدا  قطع و وصل میشه.راهی واسه  عمیرش هست یا باید از خیر  بگذرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •