تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 754 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اینجا سیما خیلی درهمه ، آدم دست میبره طرفش خط چن نفر قطع میشه
    دنباله یه راهه بهترم.
    من یکبار برای دوستان وسایل لازم برای پیدا کردن خط و تست را عرض میکنم امیدوارم که مفید باشد و کمک بکند که مشکل حل بشود

لوازم مورد نیاز
    1- گیره سوسماری
    2- سیم رانژه
    3- دو شاخه تبدیل تلفن
    4- سیم تلفن دو سر سوکت
    5- تلفن ساده و سبک
    همه موارد را از لوازم الکتریکیها می توانید بخرید ، غیر از تلفن بقیه قیمتی ندارد
    مثل شکل دو سیم رانژه که به گیره سوسماری متصل شده را وصل می کنید به دو شاخه تبدیل تلفن به سوکت، سیم دو سر سوکت هم یکسر میخورد به
    دوشاخه و سمت دیگرش میخورد به تلفن
    (قبل از این قسمت حتماً با همسایه ها هماهنگ کنید) دوگیره سوسماری آزاد را به ترتیب به ورودیهای زوج تلفن وصل می کنید (گیره سوسماره دهنه اش باز میشه و سفت میچسبه به پیچ ترمینال)
    اگر گوشی بوق داشت شماره موبایل خودتان را می گیرید تا موبایل زنگ بخوره و شماره خط را پیدا کنید ، اگر شماره خودتان بود سیم دو سر سوکت را از گوشی تلفن جدا می کنید و به مودم وصل می کنید و تست می کنید ، اگر نبود می روید سراغ زوج بعدی ترمینال تا شماره خودتان را پیدا کنید
    باز هم تأکید میکنم که از قبل با همسایه ها هماهنگ کنید تا موقع صحبت کردن آنها با تلفن روی خط آنها نروید و مشکل درست نشود

2. 3 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دمت گرم خیلی قشنگ راهنمایی کردی...
    فقط یک چیزی.... این Line Attenuation که نشان دهنده نویزه... باید روی چند باشه که بتونم حداکثر سرعت را استفاده کنم یعنی فیکس 12 مگ را بگیرم....یعنی 1.5 مگ بر ثانیه دانلود داشته باشم!
    برای 24 مگ باید چند باشه...؟(برای خودم نمیخواهم ...چون فرمودید با فاصله 3 کیلومتری بیشتر از 12 تا نمیشه)
    داداش بنده بهت گفتم حداکثر 12 یعنی شما خطت دیگه نهایت باید روی 10 ست بشه تا مشکل قعطی و پرش لینک نداشته باشی.اون line attention مربوط به فاصله از مزکز مخابراتیه که هر چی کمتر باشه بهتره.مقادیرش هم همین صفحه اول تاپیک هست بخون نوشته چقدر باشه عالیه چقدر باشه خوبه و....برای 24 مگ هم فک کنم باید زیر 25-30 باشه(حدودی).در مورد اینکه گفتم خطت تا 12 بیشتر نمیکشه هم عرض کنم ممکن سیم کشی شما تا مرکز مخابراتیتون نو باشه و حتی خطتون تا 17-18 مگ هم بکشه.ولی ممکنه کهنه باشه و تا 7-8 مگ هم نکشه.عرف و میانگینش 11-12 هست با این فاصله.

4. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

با سلام به نظرتون خط من تا چند مگ کشش داره
    و اینکه اگر من downstrem خطم رو پایین بیارم ایا SNR خطم بهتر میشه
    داداش خطتون تا 21 مگ نهایتن میشکه.در مورد دان استریم هم اره هرچی کمتر باشه snr میرا بالاتر مثلا خط شما با دان استریم 4 مگ نویزش باید حدودی بشه 36-37(حدس زدم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من یکبار برای دوستان وسایل لازم برای پیدا کردن خط و تست را عرض میکنم امیدوارم که مفید باشد و کمک بکند که مشکل حل بشود

لوازم مورد نیاز
    1- گیره سوسماری
    2- سیم رانژه
    3- دو شاخه تبدیل تلفن
    4- سیم تلفن دو سر سوکت
    5- تلفن ساده و سبک
    مثل شکل دو سیم رانژه که به گیره سوسماری متصل شده را وصل می کنید به دو شاخه تبدیل تلفن به سوکت، سیم دو سر سوکت هم یکسر میخورد به
    (قبل از این قسمت حتماً با همسایه ها هماهنگ کنید) دوگیره سوسماری آزاد را به ترتیب به ورودیهای زوج تلفن وصل می کنید (گیره سوسماره دهنه اش باز میشه و سفت میچسبه به پیچ ترمینال)
    اگر گوشی بوق داشت شماره موبایل خودتان را می گیرید تا موبایل زنگ بخوره و شماره خط را پیدا کنید ، اگر شماره خودتان بود سیم دو سر سوکت را از گوشی تلفن جدا می کنید و به مودم وصل می کنید و تست می کنید ، اگر نبود می روید سراغ زوج بعدی ترمینال تا شماره خودتان را پیدا کنید
    باز هم تأکید میکنم که از قبل با همسایه ها هماهنگ کنید تا موقع صحبت کردن آنها با تلفن روی خط آنها نروید و مشکل درست نشود
    داداش من گیرم تو این سیم رانژه و گیره سوسماری هست؟
    من دقیقا برم لوازم الکتریکی چی بگم که یه چیزی مشابه اونچه که تو عکس گذاشتید تحویلم بده؟
    اسم اون سیم رانژه هست؟
    بگم سیم رانژه بهم بده بعد دو سرش رو گیره سوسماری بزن؟

7. این کاربر از new2012user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

لوازم مورد نیاز
    1- گیره سوسماری
    2- سیم رانژه
    3- دو شاخه تبدیل تلفن
    4- سیم تلفن دو سر سوکت
    5- تلفن ساده و سبک
    آقا دمت گرم رفتم امروز تستش کردم ، البته بجای اینکه از تلفن شماره موبایل رو بگیرم با موبایلم زنگ زدم خونه بعد تند تند روی زوج سیما امتحان کردم رو یکیش داشت زنگ می خورد سریع پیداش کردم.
    نمی دونم بجای تلفن میشد با فازمتر هم همچین کاری کرد یا نه فک کنم فقط وقتی تلفن زنگ می خوره فازمتر روشن میشه مثلا آدم شماره خونش رو بگیره بعد با فازمتر امتحان کنه ببینه کدوم روشن میشه
    اگه کسی اطلاع داره یا احیانا تست کرد خبر بده

9. این کاربر از skull_avatar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

داداش من گیرم تو این سیم رانژه و گیره سوسماری هست؟
    من دقیقا برم لوازم الکتریکی چی بگم که یه چیزی مشابه اونچه که تو عکس گذاشتید تحویلم بده؟
    اسم اون سیم رانژه هست؟
    بگم سیم رانژه بهم بده بعد دو سرش رو گیره سوسماری بزن؟
    من امروز رفتم گفتم 3 متر سیم رانژه بده با 4 تا گیره سوسماری دقیقا همینا رو بهم داد.
    سیما رو هم راحت میتونی به گیره سوسماری وصل کنی البته من واسه که خیالم راحت باشه شل نباشه لحیمش کردم.

11. 2 کاربر از skull_avatar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

از این سیم رانژه میشه برای تست خط هم استفاده کرد؟
    یعنی اون سیم تلفن دو سوکته رو یه سرش رو وصل کنی به مودم و یه سرش رو وصل کنی به دو شاخه
    و اون سیم رانژه رو یه سرش رو بزنی به ترمینال خطت یه سرش رو هم بزنی به دو شاخه
    بعد از تو مودم ببینی خطت چقدر میکشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از این سیم رانژه میشه برای تست خط هم استفاده کرد؟
    یعنی اون سیم تلفن دو سوکته رو یه سرش رو وصل کنی به مودم و یه سرش رو وصل کنی به دو شاخه
    و اون سیم رانژه رو یه سرش رو بزنی به ترمینال خطت یه سرش رو هم بزنی به دو شاخه
    بعد از تو مودم ببینی خطت چقدر میکشه؟
    آره ، من همین کارو کردم.

14. 2 کاربر از skull_avatar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    حکومت خود مختار پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام

دوستان من خط تلفنی رو که روش ADSL دارم سیم کشی مستقیم از جعبه تقسیم تا پشت مودم کشیدم ولی نویز خط خیلی بالاست و نوسان شدید داره قبلآ تا 3 مگ خطم میکشید ولی الان با اینکه سرویس دو مگ دارم دان استریم مودم زیر 2000 هستش و بعضی مواقع دان استریم بالای 2000 میره که اونم هر روز احساس میکنم که مخابرات سریک ساعت خاص (9شب) انگار بصورت از قبل تنظیم شده کاری می کنند که خط ADSL قطع بشه و مودم بصورت اتومات ریستارت میشه. الان به نظر شما مشکل از کجاست؟ لطفآ راهنمایی کنید. ممنون.

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

سلام مشکل خط من اینکه هر کی زنگ میزنه خونمون چراغ adsl خاموش میشه و دوباره روشن میشه کلا اینترنت قطع میشه
    تا الان 2 تا اسپللیتر خریدم سالم هم بودن ولی بازم مشکل پا برجاسست

جالب اینجا حتی تلفن رو سیمش هم میکشیم و یکی ب خط مون زنگ میزنه بازم قطع میشه

اینم اطلاعات خط

به نظر شما چجوری باید این مشکل رو حل کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •