تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 626 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

اقایون گرامی .. کسی ویندوز 8 گردو رو تو سیستمش نصب کرده؟!
    سلام
    من هم ویندوز گردو رو نصب کردم.خودم هم کرک کردم.مشکلی هم نداشته .البته یکبار shutdown نمی شد. که فکر کنم از system restore استفاده کردم درست شد.شانس اوردم تو system restore چند روز قبلش یک restore point موجود بود!. این مشکل رو والا نمی دونم چطور به وجود اومد.درحال کپی چند گیگ اطلاعات از داخل هارد اکسترنال به سیستم خودم بودم که اومدم دیدم ویندوز یک ارور گزارش کرده و میگه باید ریستارت بشه.خلاصه درست کردمش.
    سرعت بوت هم خوبه.من کسپرسکی نصب کردم وکلی برنامه دیگه(مثلا vmWare) ولی خوب بالا میاد.تو تسک منیجر ، تو سربرگ

2. 2 کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

اقایون گرامی .. کسی ویندوز 8 گردو رو تو سیستمش نصب کرده؟!
    سلام
    من هم ویندوز گردو رو نصب کردم.خودم هم کرک کردم.مشکلی هم نداشته .البته یکبار shutdown نمی شد. که فکر کنم از system restore استفاده کردم درست شد.شانس اوردم تو system restore چند روز قبلش یک restore point موجود بود!. این مشکل رو والا نمی دونم چطور به وجود اومد.درحال کپی چند گیگ اطلاعات از داخل هارد اکسترنال به سیستم خودم بودم که اومدم دیدم ویندوز یک ارور گزارش کرده و میگه باید ریستارت بشه.خلاصه درست کردمش.
    سرعت بوت هم خوبه.من کسپرسکی نصب کردم وکلی برنامه دیگه(مثلا vmWare) ولی خوب بالا میاد.تو تسک منیجر ، تو سربرگ startup آخرین زمان بایوس هم زده 3.6.

4. 2 کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان به قول معروف خر همون خره فقط موتور دیزل گذاشته ( درست گفتم ضرب المثلو ؟ )

من که واسه تنوع نصبیدم . خداییش قبل از پریدن اون 700 گیگ فایل( ) لپ تاپ رو که روشن می کردم یه 5 دقیقه ای طول می کشید تا بالا بیاد از بس نرم افزار زیاد نصبیده بودم . روشن که می شد حدود 5 گیگ از رم پر بود !!!

بعد از تعویض ویندوز دوباره 5 ثانیه ای بالا میاد مثل قدیم
    لینک دانلود رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دادم همه لنوو داران بتونن ببینن ( یه مقدار توضیح هم دادم چون قبلا یه بحثی پیش اومده بود چرا اکتیو نمی شه !!! )
    ممنون
    جدا ۷۰۰ گیگ رو از دست دادی؟
    منم یه هارد ۱ ترابایتیم رو رفیقم ازم گرفت و حواسش نبود(خودش گفته)زده همه اطلاعاتم رو پاک کرده
    وقتی دیدمش میخواستم بیافتم دنبالش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان ویندوز 8 رو میخوام اکتیو کنم توی cmd که کد رو میزنم eror میده. چجوری اکتیو کنم واسه لنوو ؟ من این سایت زیاد وارد نیستم نمیدونم کجا سوالمو بپرسم

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان ویندوز 8 رو میخوام اکتیو کنم توی cmd که کد رو میزنم eror میده. چجوری اکتیو کنم واسه لنوو ؟ من این سایت زیاد وارد نیستم نمیدونم کجا سوالمو بپرسم
    مگه ویندوزتون اکتیو اتوماتیک نداره؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

داداش پوریا من بلد نیستم میشه بگی از کجا انجام بدمش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مگه ویندوزتون اکتیو اتوماتیک نداره؟؟؟
    فک کنم داشته باشه. از کجا باید اکتیوش کنم؟ من تا حالا با 8 کار نکردم

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

داداش پوریا من بلد نیستم میشه بگی از کجا انجام بدمش؟
    فک کنم داشته باشه. از کجا باید اکتیوش کنم؟ من تا حالا با 8 کار نکردم
    تو خود سی دی ویندوز یا بعد از نصب روی دسکتاپ یا My Documents،احتمالا یه برنامه برا اکتیو شدن ویندوز هستش،اونو که روش کلیک راست کنی و Run as administrator رو بزنی،خودش وارد cmd میشه و اتوماتیک ریست میکنه و ویندوزت رو اکتیو میکنه...

احتمالم داره تو یه پوشه به اسم Windows 8 Tools باشه...بگردید پیدا میکنید،آموزشم داره به احتمال زیاد...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

تو خود سی دی ویندوز یا بعد از نصب روی دسکتاپ یا My Documents،احتمالا یه برنامه برا اکتیو شدن ویندوز هستش،اونو که روش کلیک راست کنی و Run as administrator رو بزنی،خودش وارد cmd میشه و اتوماتیک ریست میکنه و ویندوزت رو اکتیو میکنه...

احتمالم داره تو یه پوشه به اسم Windows 8 Tools باشه...بگردید پیدا میکنید،آموزشم داره به احتمال زیاد...
    مرسی. متاسفانه نیست. خودم ویندوز نصب نکردم فروشنده نصب کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

یه سوال ورژن جدید و کامل انویدیا اومد یا هنوز بتا ست؟؟؟؟

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •