تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 379 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

یادش بخیر اون gta iv که پدر مارو در اورد تا اجرا شه، بعدشم انقد مشکل داشت که نشد بازی کنیم.
    اینم اینجوریه ؟
    من که کنسول گرفتم خودمو راحت کردم.
    فقط میخوام بدونم اینم انقد مزخرف واسه پی سی دادن یا نه ؟
    نسخه PC این بازی کاملا بهینه شده و عالی درست شده است. ( در تصاویر صفحات قبل می تونید این تفاوت را ببینید )
    در ضمن مشکلاتی که موقع اجرای بازی دارید دلیل بر بد بودن بازی نیست، در نسخه اورجینال شما به راحتی می تونید بازی رو اجرا کنید و لذت ببرید، مشکلات احتمالی مربوط به توانایی کرکر ها در کرک کردن بازی است، که بعضی بازی ها سختره کرک کردنشون و مشکلات زیادی در اجرا پیدا می کنند.
    GTA IV هم کلا بحثش جداست اون از پایه مشکل داشت.

2. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

در خوب بودن ps4 هیچ شکی نیست چون مخصوص بازی ساخته شده.اما همون pc های اند که شما می فرمایید غیر از بازی 1000 تا کار دیگه.....
    اون پست من هیچ ربطی به جواب شما نداره!!!!!!!!
    برای اینکه تاپیک منحرف نشه جواب نمیدم البته دوستمون جواب رو دادن
    در ضمن بزودی با هماهنگی مدیر بک تاپیک در رابط ی بحث بین کنسول یا pc ایجاد خواهد شد.

من هنوز بازی به دستم نرسیده، 2 - 3 روز دیگه خبر میدم هماهنگ کنیم.
    مرسی
    اوایل بازی محدود هستند تا زمانی که شخصیت ترور را باز نکنید خیلی نمیشه جای رفت مثلا هواپیما ندارید ....یا چتر نجات
    منتظر شما هستم

داره خودمونی میشه meranbana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Dandy

پيش فرض

با ویندوز هشت ُ همه چی اوکیه
    ولی لود نمیشه بازی و تو صفحه کوچیکه یه قسمت میاد که انلاین و یا افلاینو انتخاب باید کرد و ادامش میمونم چه کنم

فریاد رسی هست ؟
    ویندوز 8

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه نسخه کامل رو دانلود کنیم،قابلیت آنلاینتشم میشه با کرک بازی کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه نسخه کامل رو دانلود کنیم،قابلیت آنلاینتشم میشه با کرک بازی کرد؟
    آنلاین فقط نسخه اورجینال

7. 2 کاربر از cerita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه محرمانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كوچه پشتي نيوكمپ

پيش فرض

رو این لپ تاپ چطوری اجرا میشه؟
    گرافیک : 4 گیگ 840 جی فورس ام
    رم : 6
    سی پی یو : آی فایو u

==== در واقع میشه این :
    حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
    پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce 840M 4GB
    پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4210U 1.70GHz up to 2.70 GHz

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بحث انتخاب شما نیست چون هرکسی نظری داره
    گفتم که pc بهتره یعنی باید باشه چون در حالت 4k فقط قیمت ی دونه کارت گرافیکش با ps4 برابری میکنه!!!!

۱۰۸۰ -۶۰ فریم گقتم که سیستم های اند باشه پس فردا بقیه دوستان نیان بگن سیستم کسی که با pc گرفته مسخره بوده.
    هدفم اینه که ببینم این تفاوت ها در چه حدی هستند...در تمامی شرایط یکسان با افرادی مطمئن از دوستان p30 world

یک باری دیگه میگم اگر کسی از دوستان سیستمش high end 1080-60fps هست ب من اعلام کنه تا مقایسه ای تصویری بگذاریم
    شما درجایی که در به ضرر PS4 هست (4K بودن PC) میگی مقایسه باید "در تمامی شرایط یکسان " باشه و PC باید 1080p باشه، اما در جایی که یکسان نبودن مقایسه به نفع PS4 هست (60fps بودن PC) ظاهرا اشکالی نداره!! چرا قدرت سیستم باید صرف 60fps بودنی بشه که نه تنها تو عکس پیدا نیست بلکه در عکس نتیجه معکوس داره و باعث میشه قدرت سیستم صرف فریم بشه و نه آپشن گرافیکی بالاتر

همونجور که رزولوشن باید 1080p باشه فریم روی PC هم باید 30fps باشه تا "تمامی شرایط یکسان" باشه

10. 2 کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behnood1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

اون پست من هیچ ربطی به جواب شما نداره!!!!!!!!
    برای اینکه تاپیک منحرف نشه جواب نمیدم البته دوستمون جواب رو دادن
    در ضمن بزودی با هماهنگی مدیر بک تاپیک در رابط ی بحث بین کنسول یا pc ایجاد خواهد شد.
    ببینید دوست عزیز شما فرمودید

گفتم که pc بهتره یعنی باید باشه چون در حالت 4k فقط قیمت ی دونه کارت گرافیکش با ps4 برابری میکنه!!!!

اینم جواب من

pc های اند که شما می فرمایید غیر از بازی 1000 تا کار دیگه انجام میده
    پس ربط مستقیم داشت جواب من به سوال شما.اگر شما میگید قیمت یه کارت گرافیک آخرین مدل برابری میکنه با یک ps4... باید جوابشو بشنوید!!! فقط چشماتونو نبندید و صحبت کنید! همون بازی ps4 با کامپیوتر طراحی میشه به همین دلیل قیمت یه کارت گرافیک خوب برابری میکنه با ps4 چون ps4 فقط برای بازیه..pc های اند فقط واسه بازی نیست!!!!!

موفق باشید

لطفا دیگه پست منو نقل قول نگیرید من دیگه با شما بحث نخواهم کرد.نظم تاپیک رو هم بهم نزنید.

Last edited by behnood1367; 20-04-2015 at 05:35.

12. این کاربر از behnood1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

شما درجایی که در به ضرر PS4 هست (4K بودن PC) میگی مقایسه باید "در تمامی شرایط یکسان " باشه و PC باید 1080p باشه، اما در جایی که یکسان نبودن مقایسه به نفع PS4 هست (60fps بودن PC) ظاهرا اشکالی نداره!! چرا قدرت سیستم باید صرف 60fps بودنی بشه که نه تنها تو عکس پیدا نیست بلکه در عکس نتیجه معکوس داره و باعث میشه قدرت سیستم صرف فریم بشه و نه آپشن گرافیکی بالاتر

همونجور که رزولوشن باید 1080p باشه فریم روی PC هم باید 30fps باشه تا "تمامی شرایط یکسان" باشه
    من نگفتم شرایط یکسان ۱۰۸۰ رو گفتم چون فک نکنم کسی بتونه ۴کا ۶۰ فریم بازی کنه اینجوری تا نسخه بعدی باید منتظر بمونم اگر ۴کا بتونی اجرا کنی بازم بهتره ۳تا مقایسه میشه
    ببیند
    من میخوام بدونم تفاوت چقدر است نه اینکه کدوم بهتره..
    بفرض من با دوستی که گرافیکس مثلا gt640 هست با کلی زحمت و قرار مدار بازی میگزارم بعدش یسری از دوستان زیر ۱۰ پستی میان اینجا میگین چون شمای که گرافیکت ضعیف هست باعث میشی مقایسه و تفاوت ب درستی نشان داده نشه بعدش دعوا میشه بعدش....
    منم میدونم که اگر بخواهیم عکس بگیریم خیلی روی سیستم مشکلی نیست حتی اگر سیستم ۱۰ فرم هم بده مشخص نمیشه اما همه اطلاعات شما را ندارند...متوجه هستین که چی میگم؟؟؟
    Last edited by HOJ-JAT; 20-04-2015 at 09:30.

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من نگفتم شرایط یکسان ۱۰۸۰ رو گفتم چون فک نکنم کسی بتونه ۴کا ۶۰ فریم بازی کنه اینجوری تا نسخه بعدی باید منتظر بمونم اگر ۴کا بتونی اجرا کنی بازم بهتره ۳تا مقایسه میشه
    ببیند
    من میخوام بدونم تفاوت چقدر است نه اینکه کدوم بهتره..
    بفرض من با دوستی که گرافیکس مثلا gt640 هست با کلی زحمت و قرار مدار بازی میگزارم بعدش یسری از دوستان زیر ۱۰ پستی میان اینجا میگین چون شمای که گرافیکت ضعیف هست باعث میشی مقایسه و تفاوت ب درستی نشان داده نشه بعدش دعوا میشه بعدش....
    منم میدونم که اگر بخواهیم عکس بگیریم خیلی روی سیستم مشکلی نیست حتی اگر سیستم ۱۰ فرم هم بده مشخص نمیشه اما همه اطلاعات شما را ندارند...متوجه هستین که چی میگم؟؟؟
    متوجه ام
    اگه مقایسه رو با دوستمون انجام دادین نتیجش رو بگید، مخصوصا اینکه بدونیم تفاوت در آپشن های مختلف روی PC از Low تا Very High و گزینه های مختلف AA و Shadow چقدره برای خودمم سواله، اگرم تا یه هفته دیگه انجام ندادین منم میتونم انجام بدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •