تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 720 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

میانگین
    TX-P65VT30E: 311 W
    TX-P55VT30E: 222 W
    TX-P50VT30E: 190 W
    TX-P42VT30E: 156 W
    این هم مصرف انرژی سالیانه با میانگین استفاده 4ساعت در روز
    TX-P65VT30E: 454 kWh
    TX-P55VT30E: 324 kWh
    TX-P50VT30E: 277 kWh
    TX-P42VT30E: 228 kWh
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mzy; 03-12-2011 at 10:17.

2. 2 کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در بالاترین حالت تنظیمات تلوزیون:
    تلوزیون Panasonic Viera TX-P42VT30 مصرفش 397w هستش
    تلوزیون Panasonic Viera TX-P50VT30 مصرفش 235w هستش
    تلوزیون Panasonic Viera TX-P42VT30 مصرفش 166w هستش
    دوست عزیز اون سطر اولی رو به جای 65 اشتباهی تایپ کردی 42 لطفا درستش کن تا دوستان اشتباه متوجه نشن

4. 2 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

5شنبه از همون نمایندگی که جناب Alucard گفتن منم رفتم و VT30 رو دیدم . بله همونطور که استاد گفتن بنظر یه مقدار خیلی کمی St30 مشکی رو بیشتر حفظ میکنه ، البته اینو هم باید بگم که Vt30 تقریبا وسطای سالن بود و St30 با اختلاف یک TV بینشون در منتها علیه گووشه سالن ، کلا Vt30 یه مقداری به روشنایی نزدیکتر بود ، حالا نمیدونم شاید کنج قرار گرفتن St30 باعث این مسئله شده بود یا همونطوری که استاد گفتن لایه اضافیه Vt30 ی آسیا داستان درست کرده . البته اینقدر کمه که فقط باید کاراگاه بازی در بیاری که این مسئله رو متوجه بشی و من درآوردم . در کل کیفیت جفتشون بسیار بسیار نزدیک بهمه ، طوریکه شاید فکر کنی که پنل St30 توو قاب Vt30 گذاشتن و البته که همونجوری که ایشون گفتن برایتنس Vt30 ال ای دی سری E پانی رور نابود کرد و این مسئله برای پلاسما یعنی WWWOOOWWW. و اینکه بر خلاف طراحی بسیار ساده St30 که چنگی به دل نمیزنه ، طراحی یکدست Vt30 وقار خاصی داره که 100% توو منزل نمای ویژه ای پیدا میکنه . اوون قاب دو رنگ St30 آدمو یا LED D25 پانی میندازه .
    یه چیز جالب هم توو اوو نمایندگی دیدم ، بگم شاید کسی بخواد بگیره و اوون اینکه یه سری اسپیکرهای پانی رو نشونم داد که کاملا وایرلسه و فقط به برق متصل میشد و بسیار باریک و جالبتر اینکه زیر پایه گرد اسپیکرها زیر هر کدومشون( هر 4 تاشون) Sub Woofer وجود داشت که فوق العاده بود ، قیمتشم میگفت ناقابل 1.300

یه مسئله این که ، داستان مقدار مصرف برق پلاسما دیگه داره حاله همه رو بد میکنه ........ دوستان یه لطفی کنن حتما اول یه سرچی انجام بدن بعد اگه نبود در موردش بحث بشه . فقط خودم 5 تا پست از دوستم Die my darling دیدم که اینا رو هی داره عنوان میکنه و هی ضرب و تقسیم میکنه و هی استدلال بیاره که پلاسما مصرفش متغییره بر خلاف ال.ای.دی ها که ثابتن . و بقیه نخ رو خودت بگیرو برو . این خوراکش یه سرچ سادس و بحثی هم نداره . واینکه کسی که 2-3 میلیون پول TV میده دیگه حرف زدن در مورد مقدار مصرف برقش یه مقدار جای سئوال داره . همین الان آدامس Five میخری 4 هزار تومن ، نمیخوای واسه چشمات ماهی 10 هزار خرج کنی ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

6. 9 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان پاسخ ندادید !

vt30 بدون گارانتی کسی خبری ازش نداره ؟

داره خودمونی میشه warrio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من پیریز برق خونمون از این یاروها که مصرف برقو نشون میده داره st30 روی داینامیک بین 270 تا 60 وات برق مصرف میکنه بیشتر روی 170 تا 150 وات میچرخه فکر کنم متوسط 180 وات مصرف میکنه.

9. 7 کاربر از warrio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

5شنبه از همون نمایندگی که جناب Alucard گفتن منم رفتم و VT30 رو دیدم . بله همونطور که استاد گفتن بنظر یه مقدار خیلی کمی St30 مشکی رو بیشتر حفظ میکنه ، البته اینو هم باید بگم که Vt30 تقریبا وسطای سالن بود و St30 با اختلاف یک TV بینشون در منتها علیه گووشه سالن ، کلا Vt30 یه مقداری به روشنایی نزدیکتر بود ، حالا نمیدونم شاید کنج قرار گرفتن St30 باعث این مسئله شده بود یا همونطوری که استاد گفتن لایه اضافیه Vt30 ی آسیا داستان درست کرده . البته اینقدر کمه که فقط باید کاراگاه بازی در بیاری که این مسئله رو متوجه بشی و من درآوردم . در کل کیفیت جفتشون بسیار بسیار نزدیک بهمه ، طوریکه شاید فکر کنی که پنل St30 توو قاب Vt30 گذاشتن و البته که همونجوری که ایشون گفتن برایتنس Vt30 ال ای دی سری E پانی رور نابود کرد و این مسئله برای پلاسما یعنی WWWOOOWWW. و اینکه بر خلاف طراحی بسیار ساده St30 که چنگی به دل نمیزنه ، طراحی یکدست Vt30 وقار خاصی داره که 100% توو منزل نمای ویژه ای پیدا میکنه . اوون قاب دو رنگ St30 آدمو یا LED D25 پانی میندازه .
    اگه ممکنه بررسی کنید که توی تصاویر SD هم کیفیتشون مشابه هم هست.

با این تفاصیر اگه از چیزای ظاهری
    ( قاب قشنگتر ، عمق و ضخامت کمتر و حتی صدای بهتر و امکانات اضافی تر و .... ) بگذریم و فقط و فقط کیفیت مورد نظرمون باشه ، بین 50vt30 و 55st30 کدوم را انتخاب کنیم مناسب تر هست ؟ خواهشا کسانی که هر 2 مدل را مشاهده کردن این راهنمایی را بکنند (با تعصب خاص روی vt30 نگیدا ) ممنون

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

یه چیز جالب هم توو اوو نمایندگی دیدم ، بگم شاید کسی بخواد بگیره و اوون اینکه یه سری اسپیکرهای پانی رو نشونم داد که کاملا وایرلسه و فقط به برق متصل میشد و بسیار باریک و جالبتر اینکه زیر پایه گرد اسپیکرها زیر هر کدومشون( هر 4 تاشون) Sub Woofer وجود داشت که فوق العاده بود ، قیمتشم میگفت ناقابل 1.300

یه مسئله این که ، داستان مقدار مصرف برق پلاسما دیگه داره حاله همه رو بد میکنه ........ دوستان یه لطفی کنن حتما اول یه سرچی انجام بدن بعد اگه نبود در موردش بحث بشه . فقط خودم 5 تا پست از دوستم Die my darling دیدم که اینا رو هی داره عنوان میکنه و هی ضرب و تقسیم میکنه و هی استدلال بیاره که پلاسما مصرفش متغییره بر خلاف ال.ای.دی ها که ثابتن . و بقیه نخ رو خودت بگیرو برو . این خوراکش یه سرچ سادس و بحثی هم نداره . واینکه کسی که 2-3 میلیون پول TV میده دیگه حرف زدن در مورد مقدار مصرف برقش یه مقدار جای سئوال داره . همین الان آدامس Five میخری 4 هزار تومن ، نمیخوای واسه چشمات ماهی 10 هزار خرج کنی ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
    قیمت اسپیکرهارو میگفت 3800!! البته ناقابل !!!

12. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کسانی که میگن عمق رنگ مشکی توی st30 بیشتره بخاطر نداشتن شیشه و.... آیا به این توجه کردن که ممکنه تنظیم رنگ اون vt30 یه فرق داشته باشه؟شاید اگه vt30 رنگش تنظیم بشه از st30 یه بهتر بشه.

14. این کاربر از dfbdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

عمق رنگ مشکی تو روز و مکانهای پرنور بستگی به درجه تیرگی فیلتر دودی رنگ روی صفحه پلاسما داره دوست عزیز که تو مدل ST30 کمی درجه این تیرگی بیشتره.

16. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

قیمت اسپیکرهارو میگفت 3800!! البته ناقابل !!!
    سلام

مدل اسپیکرش چی بود ؟ خاطرتون هست ؟

من 3-4 ماه پیش مدل SC-ZT1 را که سوال کردم 1200-1300 می گفت ! اون روز حرفی از 3800 نبود. حدس می زنم این قیمت مدل جدیدش هست که قابلیت ساپورت صدای 3D را هم داره (SC-ZT2)

18. این کاربر از behroozgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •