تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 308 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

Messi's new boot for the next season - (adizero f50)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

************************************************** **************************
    بوسکس: حتی اگر کسی اسلحه روی سرم بذاره و بپرسه کی بهترین بازیکن دنیا است، باز هم خواهم گفت مسی.

عکسی از تعطیلات : مسی در فیلمبرداری یک صحنه تلویزیونی دیروز در بارسلونا...!

اینیستا : من همواره می خواهم بازیکن بهتری شوم .

بازیکن 29 ساله ی بارسلونا ، آندرس اینیستا در گفتگو با روزنامه ی اسپورت برنامه هایش برای فصل آینده را تشریح کرد . او همچنین تمایل خود برای همکاری با کاتالان ها تا پایان دوران بازیش را تکرار نمود . گزیده ای از این مصاحبه را می توانید در زیر دنبال کنید .

- با توجه به سطح بالای بازیت ، برای فصل آینده از خودت چه انتظاراتی داری؟

من همیشه از خودم انتظار دارم . تا پایان سال و هنگامی که یک فصل به پایان می رسد ، من به عنوان یک بازیکن احساس می کنم که باید پیشرفت کنم . می دونم که این تیم در بهبود من نقش زیادی داشته و من هم برای پشرفت تیم کمک کرده ام .

- آیا تو هنوز هم فکر می کنی جایی برای پیشرفت هست با توجه به همه ی اتفاقاتی که در سالهای اخیر به وجود آمده ؟

همه چیز و در هر سطحی می تواند پیشرفت کند . برای این قضیه من فکر می کنم باید تلاش زیادی در باشگاهی که حضور دارم انجام بگیره . هنگامی که شما در بارسا هستید باید بخواهید که پیشرفت کنید .

- نیمار تنها قرارداد بسته و ما چیزهای مختلف دیگه ای می شنویم ، تو درمورد حضور او در تیم برای فصل آینده چه فکری می کنی؟

من می دونم که ما در حال حفظ داشته هامون هستیم ، چیزایی که واسمون مهمه ، اکثر مردم می تونن به ما کمک کنن . ما یک تیم هستیم و مثل همیشه به سمت هدف و آرزوهامون حرکت می کنیم .

- آیا این چرخه تاریخ انقضایی هم داره و ما در چه فاصله ای از اون قرار داریم؟

ما همیشه به سمت کمال پیشرفت می کنیم . ما سالی همراه با مشکلات فراوان رو گذروندیم و البته با موفقیت همراه بود ، ما می خواهیم به مبارزه ادامه بدیم برای مدت زمان بیشتری . تیم برای این موضوع کاملا آماده است .

- آیا شما دقیقا به سمتی حرکت می کنید که شاید هیچ کس دیگری در تاریخ نتونه به رکوردهای شما دست پیدا کنه ؟

تکرار این خیلی مشکل خواهد بود و در فوتبال شما با فکر کردن به خودتان انگیزه ایجاد می کنید . هنگامی که ما فصل رو شروع می کنیم هدف ما پیروزی دوباره ، کسب عنوان لالیگا ، لیگ قهرمانان و مبارزه برای همه چیزه . این همیشه سخت بوده ، بسیار سخت ، اما ما موفق بوده ایم .

- باشگاه عنوان کرده که سال آینده قصد داره قرارداد شما رو که 2015 به پایان می رسه تمدید کنه . آیا تو هنوز هم به بازنشستگی در بارسا فکر می کنی؟

این رویای منه . هیچ چیز عوض نمیشه . خواهیم دید که چطور همه چیز پیش میره اما من اینجا هیچ مشکلی نمی بینم .اگر دو طرف در مورد یک چیز توافق داشته باشند تمدید سریع اتفاق میافته .

- اما شما به مذاکراتی جدی و دقیق در مورد قراردادتون نیاز دارید . شما فکر می کنید در بارسا شما به اون چیزی که مستحقش بودید رسیدید؟

در چنین وضعیتی هرکسی می خواهد آنچه که عادلانه هست اتفاق بیافته . هرکس نظر خودش را دارد و باید با حقوقش در همه ی زمینه ها احساس راحتی کند. هنگامی که ما مذاکره می کنیم باشگاه نظر خود را می دهد . همانطور که قبلا گفتم امیدوارم همان چیزی که هر دو طرف می خواهند به سرعت اتفاق بیافتد .

منبع : روزنامه اسپورت
    گل نیمار به ژاپن از طرف Arena SporTV به عنوان زیباترین گل مرحله گروهی جام کنفدراسیون‌ها انتخاب شد.

آلبا: من هنوز همون بچه هستم، هنوز با همون دوستام هستم، هنوز خیلی عادی به بازار میرم برای خرید … مثل مردم عادی …
    آلبا: یک چیزی که باید تو خودم تغییرش بدم، اینه که باید بیشتر خودم رو تو زمین کنترل کنم. من کمی عجولم، اما باید از اشتباهات درس بگیرم.

چهار بازی آینده تیم مسی ( مسی و دوستان )

شنبه 8 تیر - 29 ژوئن - مدلین کلمبیا
    دوشنبه 10 تیر - 1 جولای - لیما پرو
    چهارشنبه 12 تیر - 3 جولای - لس آنجلس آمریکا
    شنبه 15 تیر - 6 جولای - شیکاگو آمریکا

تیترهای روزنامه ی الموندو - 26 ژوئن 2013

نیمار بازی میکند
    برزیل - اروگوئه ( ساعت 23:30 به وقت ایران )
    برزیل برای جلوگیری از شکست در ماراکانا و صعود به فینال ، به ستاره ی جوان خود تکیه میکند
    نیمار در حال به ثمر رساندن بهترین گلهایش است و امشب به معنای واقعی در بازی نیمه نهایی تست خواهد شد
    مصاحبه با تورس:" اسپانیا مهاجمان زیادی دارد "
    در انگلیس ، اطمینان دارند که ممکن است رونی به بارسا برود

تیترهای روزنامه ی اسپورت- 26 ژوئن 2013

معاوضه
    رونی در عوض تیاگو
    در انگلیس ، روزنامه نگاران اصرار دارند که بارسا علاقمند به این مهاجم است
    اگر ما مبلغی که برای تیاگو پرداخت میشود را کسر کنیم ( 18 میلیون یورو ) ، در اینصورت رونی را با 12 میلیون یورو میتوان خرید
    طرفداران به کرویف پاسخ دادند :" مسی فروخته نخواهد شد " 91% از طرفداران مخالف فروش مسی هستند ، کاری که کرویف پیشنهاد داده بود
    گواردیولا به دنبال یک مدافع مرکزی
    نیمار در راه رسیدن به فینال جام کنفدراسیون ها
    آنجلوتی تا سال 2016 با مادرید قرارداد بست

تیم ب بارسلونا از 2 هفته آینده فعالیت خود را برای فصل جدید آغاز خواهد کرد.

در حالی که اویر، بالیو، دئولوفئو، لوباتو، سرجی‌روبرتو، رافینیا، گوستاوو لدسما، مونیسا ، و سرجی آراجو در فصل جدید در تیم ب بارسا حضور نخواهند داشت، بگناک، رابرت کاستا، لوکاس، سرجی سمپر، بابونسکی، پول کالوت، سندرو رامیرس و آداما ترائوره از تیم جوانان به تیم ب بارسا منتقل می‌شوند تا در فصل جدید زیر نظر اوزبیو در لیگ 2 اسپانیا حضور داشته باشند.

آدرین اورتولا، دروازه‌بان جوان ویارئال و تیاگو کازاسولا مدافع 18 ساله بوکا اهداف اصلی اوزبیو در فصل نقل و انتقالات برای فصل جدید هستند.

سفر انسان دوستانه مسی به سنگال

مسی روز پنجشنبه برای کمک به کمپین مبارزه با مالاریا به سنگال سفر خواهد کرد. او به توزیع پشه بند های مخصوص مالاریا بین کودکان سنگالی کمک خواهد کرد .
    مسی همچنین در افتتاح کمپین فوتبال برای سلامتی در داکار پایتخت سنگال حضور خواهد داشت.
    مسی در این زمینه گفت:
    " این سفر سختی خواهد بود چون که مردم زیادی را خواهم دید که رنج می برند ولی مطمئنم که فوتبال وسیله خوبی برای کمک به این مردم است."
    "هر ٩٠ دقیقه ١٨٠ کودک از این بیماری مهلک می میرند در حالی که پشه بندهای مخصوص می تواند جان بسیاری از آنها را نجات دهد ."
    "این برای من پروژه ای خاص است چون که می دانم به نجات جان هزاران انسان می توانم کمک کنم و از این بابت خوشحالم ."

مسی 10 میلیون یورو به اداره ی مالیات پرداخت می کند .

در روزهای اخیر اظهارات و قضاوت های فراوانی درباره ی موارد مالیاتی بر درآمد و پرداخت 10 میلیون یورو به خزانه ی مالیاتی (مالیات بر ارزش افزوده ) در سالهای 2010 و 2011 برای لئو مسی اتفاق افتاده است .

خبرهای جدید و اختصاصی La Vanguardia نشان می دهد که این بازیکن به دنبال توافق با اداره ی مالیات برای پرداخت مبلغی که از او برای سالهای 2007 تا 2009 خواسته شده است ، می باشد .

فعلا مقامات در حال تحقیق و بررسی در مورد اتهام نپرداختن 4.1 میلیون یورو در ازای حق تصویر تبلیغاتی مسی و درآمد بیش از 10 میلیون می باشد .این عمل که مستقیما به شخص بازیکن و پدرش خورخه هوراسیو مسی مربوط است ، مجازات از یک تا پنج سال زندان و جریمه ای که می تواند تا 6 برابر مبلغ اولیه افزایش یابد (24.6 میلیون یورو ) را در پی دارد .

منابع خبری La Vanguardia تایید کرده اند ، مسی در حال حاضر باید 10 میلیون یورو مالیات حق تصویر بدست آمده از او در سالهای 2010 و 2011 را پرداخت کند .

آیا می دانستید ؟

بارسلونا تنها تیم اروپایی ست که در 4 سال در گرفت جام اروپایی و لیگ داخلی دابل کرده است .(1992 - 2006 - 2009 - 2011)

پ.ن : در یک سال هم لیگ و هم لیگ قهرمانان را بدست آورده است که نشان از قدرت برتر در اروپا و لیگ داخلی می دهد . در بسیاری از سالها تیم قهرمان تمرکز خود را بر یکی از این عنوانین قرار داده و دیگری را به رقیبان واگذار کرده است .

اخبار نقل و انتقالات

-بارسلونا به جذب وینگر جوان ریسینگ سانتاندر خاریو سامریو (۱۹) برای تیم ب علاقمند بود، اما در نهایت او به سویا رفت.
    -پاستورِلو (ایجنت هندانوویچ): بارسا؟ من هر روز دارم شایعات رو تکذیب میکنم. او بازیکن کلیدی برای اینتر است، فکر نمیکنم به جایی بره.
    -پاستورِلو (ایجنت هندانوویچ): بارسا پیشنها داد؟ تا اونجا که میدونم نه. حدس میزنم شایعات از روزی شروع شد که والدز به نظر به موناکو نزدیک بود.
    -دو نماینده بلند مرتبه منچستر با پدر تیاگو روز جمعه صحبت کرده اند. پیشنهادی ۵ سالِ با دستمزدی ۶ میلیونی به او ارائه شده است.
    -منچستر یونایتد میخواهد با سران بارسا ملاقات کند و مبلغ ۲۱.۷ میلیون یورو را برای تیاگو بپردازد. تیاگو میخواهد صحبت نهایی اش را با بارسا انجام دهد.
    -ویا: آینده؟ الان فکر کردن به چیزی جز تیم ملی بی احترامی بزرگی هستش.
    -دلوفئو باشگاه در این تابستان به صورت قرضی ترک خواهد کرد. ویلانوئوا میخواهد تا او با تیم اصلی تمرین کند ولی در تیم ب بازی کند، اما باشگاه و بازیکن ترجیح میدهند او به صورت قرضی به جای دیگری رود.
    -باشگاه ایتالیایی یوونتوس هنوز از ترانفسر الکسیس ناامید نشده است، آنها فکر میکنند که با ۲۵-۳۰ میلیون میتوانند او را جذب کنند.
    -پچانیک (رم): بارسا؟ در کودکی هوادار مادرید بودم، اما چه کسی هست که دوست نداشته باشه به بارسا بره … رویای هر بازیکنیه.
    -بارسلونا در نظر دارد در این تابستان آفلای، بویان را بفروشد و کوئنکا را قرض دهد. آنها فقط برای بویان از گزینه بازخرید استفاده خواهند کرد.
    -والدز همراه با خولیو سزار و دیگو آلوز (والنسیا)، یکی از گزینه های رم برای دروازه بانی آن ها است.
    -مربی جدید سلتا، لوییز انریکه از باشگاهش خواسته تا جوناتان دوس سانتوس را جذب کنند. این هافبک هنوز تصمیم نگرفته است.
    -بارسا با رافینیا برای تمدید قراردادش تا سال ۲۰۱۶ به توافق رسیده است و این بازیکن بعد از تمدید به صورت قرضی به سلتا خواهد رفت.
    -با وجود اینکه گزینه های اسپانیایی برای وینگر جوان بارسا دلوفئو وجود دارد، بارسلونا میخواهد تا او به صورت قرضی به یک تیم انگلیسی یا آلمانی بپیوندد.
    -بارسلونا به مدافع جوان خود بارترا پیشنهاد تمدید قرارداد برای دو فصل دیگر داده است. این بازیکن خواهان دقایق بیشتری برای بازی است.
    -رسمی: بارسا قصد استفاده از بند موجود در قرارداد سرخیو آراخو را ندارد و این بازیکن فصل بعد را در بارسا نخواهد بود

با وجود تاکید والدز و باشگاه بارسلونا مبنی بر ادامه کار والدز در بارسا به مدت یک فصل دیگر، هنوز باشگاه‌های مختلف برای جذب وی تلاش می‌کنند
    پس از زنیت و موناکو و آرسنال، این بار نوبت به رم رسیده است که تلاش خود را برای جذب والدز آغاز کند.

30.000 هزار کیلومتر سفر در پیش فصل

بارسا سه بازی در اروپا خواهد داشت، دو بازی در آسیا و به فلسطین و اسر ائیل نیز خواهد رفت

باری دیگر بارسا برای بازی های پیش فصل جهانگردی خواهد داشت، که شامل سه بازی در اروپا، دو بازی در آسیا و دیدار از فلسطین و اسر ائیل خواهد بود.
    بازی های اروپایی پیش فصل در 20 ژوئن با سفری 1.876 کیلومتری آغاز خواهند شد، با سفر به لهستان و بازی در برابر لشیا گدانسک. بعد از این بازی تیم به خانه باز خواهد گشت.
    سفر دوم 24 جولای به مونیخ میباشد (1.056 کیلومتر). سپس در 27 جولای تیم قبل از بازگشت به خانه سفری 1.320 کیلومتری به اسلو خواهد داشت.

پیمودن نیمی از جهان

سپس نوبت به طولانی ترین سفر میرسد، پروازی به سمت فلسطین و اسرا ئیل - 3.119 کیلومتر- برای آغاز تور آسیا. تیم روز 7 آگوست در برابر تیم منتخب تایلند خواهد داشت.
    آخرین بازی تیم در آسیا در کوالالامپور (1.205 کیلومتر از بانکوک) روز دهم آگوست خواهد بود. پرواز به سوی خانه نیز بسیار طولانی خواهد بود، 10.589 کیلومتر.

منبع : سایت رسمی باشگاه / مترجم : فرشید مهرآرا FCBarca.ir

2. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

کرویف: اگر من بودم، با خرید نیمار، مسی را میفروختم

يوهان كرويف بار ديگر اظهاراتي جنجالي مطرح كرد و همچنين پيشنهادي جنجالي داد كه تعجب خيلي ها را برانگيخت.

اين بازيكن سابق بارسا و اسطوره تيم، در مصاحبه با ماركا گفت "با خريد نيمار، به شخصه ترجيح ميدهم مسي را بفروشيم." او اين سخنان را در تكميل حرف هاي پيشينش درباره دو ناخدا در يك كشتي كه درباره مسي و نيمار گفته بود، بيان كرد.

"من آدمي هستم كه از تضاد ها دوري ميكنم." يوهان كرويف اضافه كرد "نيمار مهارت هاي عالي از خود نشان داده است. كارهايي كه قبلا مسي هم در بارسا انجام داده است. حالا تو بارسا نفر اول كيست؟ نيمار و بارسا طرف نايك هستند و لئو با آديداس … موضوعي كه ميتواند باعث خلق مشكلات فراواني شود و من هميشه سعي دارم تا در اين موارد هوشيار باشم و ار تضادها دوري كنم."

او ادامه داد "شما درباره يك تيم صحبت ميكنيد، با بازيكنانش، از نقاط مختلف جهان، با علايقشان … چيزهاي خيلي زيادي به وجود مياد. بنابراين جمع و جور كردن تيم با اين كيفيت بازيكنان كار بسيار دشواري است مردم كمي اين كار را كرده اند. اگر من بودم ريسك نميكردم و نيمار را نميووردم …"
    از او درباره مشكلاتي كه قبلا با برخي بازيكنان مثل زلاتان يا اتوو به وجود آمده بود سوال شد و او پاسخ داد "همانطور كه شما گفتيد. به نظر ميرسه مسي ديكتاتور باشه. وقتي شما توانايي اينو دارين كه در هر بازي بهترين باشين، بايد كمي ديكتاتور باشيد. فشار روي مسي بسيار زياد به خاطر اينكه همه ميخوان ببين او چقدر عاليه"
    او همچنين در مورد ويكتور والدز گفت "ما بايد از او بپرسيم كه چرا ميخواي بري والدز؟ اين همون اتفاقي بود كه براي پپ هم افتاد. به نظر مياد يك سري اتفاقات ميوفته كه ما علتش رو نميدونيم، اما نادر است و باعث شگفتي ما ميشود."
    آخرين انتقاد او راجع به برخورد بارسا با آبيدال بود "اينها يك سري ارزش هاي بشري هستش و براي باشگاهي مثل بارسا كه ساليان زيادي حامي يونيسف بود، حركت خوبي نبود."

منبع: موندو

4. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اخبار کوتاه

-رکورد ژاوی در ۸۰۰ بازی رسمی با بارسلونا و اسپانیا: ۲۰۶ پیروزی - ۱۷۱ تساوی - ۱۲۳ شکست - ۹۰ گل - ۱۸۷ پاس گل - ۲۴ جام
    -آلبا: وقتی ریوالدو در بازی با والنسیا (۲۰۰۱) گل زد من در کمپ نو بودم. نمیتونید باور کنید که چگونه فریاد میکشیدم.
    -لیونل مسی برای شرکت در یک کمپین خیریه علیه مالاریا به سنگال سفر خواهد کرد.
    -کاوانی: وقتی شما کودک هستید، همیشه آرزو دارید که روزی در یکی از تیم های مطرح جهان، مثل رئال مادرید یا بارسلونا، بازی کنید.
    -آبیدال: من به ****** رفتم تا نظر کارشناسان را در مورد شرایط بدنیم بدانم و همه چیز خوب بود. من میتوانم به فوتبال بازی کردن ادامه دهم.
    -پیکه: بایرن فصل پیش قوی ترین تیم در اروپا بود و پپ به آنها چیزهایی خواهد افزود، او یکی از بهترین مربیان در جهان است.
    -پیکه: در کنار گل هایش، ننیمار به خوبی در جام کنفدراسیون ها کار کرده است. او در بازی تیم شرکت میکند، مهارت های خوبی نشان داده است، زیر فشار خوب کار کرده است و …
    -پیکه: اینیستا همون کارایی که در تمرین میکنه رو در زمین اجرا میکنه. ما باید شکرگذار باشیم که اون اسپانیایی هستش و با ما بازی میکنه
    -سرخیو راموس: من و پیکه توانسته ایم تقریبا یک زوج عالی را در تیم ملی تشکیل دهیم.
    -بیشترین پاس گل در این فصل بارسلونا: اینیستا ۲۱ - مسی ۱۵ - الکسیس ۱۲ - سسک ۱۲ - ژاوی ۱۲ - آلوز ۱۰ - تیاگو ۹ - ویا ۸
    -بیشترین پاس صحیح در جام کنفدراسیون ها: آوز ۲۰۴ - اینیستا ۱۹۶ - ژاوی ۱۶۸ - کیلینی ۱۵۴ - تیاگو سیلوا ۱۵۳ - سرخیو راموس ۱۵۲
    -تاریخ بازیهای خیریه مسی در تابستان > ۲۹ ژوئن: مدلین (کلمبیا)، ۲ جولای: لیما (پرو)، ۳ جولای: لس آنجلس (******)، ۶ جولای: شیکاگو (******)
    -خاوی مارتینز: من امیدوارم که از گواردیولا چیزهای زیادی یاد بگیرم. من درباره نحوه کار او از بازیکنان در تیم ملی پرسیده ام.
    -بارسلونا جمعه ۱۲ جولای شروع خواهند کرد، در این بازیکنان تست های پزشکی خواهند داد. روز بعد هم تمرینات آغاز خواهد شد.
    -کومن (بازیکن سابق بارسا): در بارسا، گواردیولا مسی را داشت، کسی که میتوانست بازی را عوض کند. در بایرن، هیچ بازیکنی مثل او وجود ندارد.
    -سسک که در بازی با نیجریه مصدوم شده بود، توانسته ریکاوری کند و دیروز به صورت انفرادی تمرین کرد.
    -پیکه: شما باید بازیکنانی مثل پویول را در تیمتان نگه دارید تا موقعی که خودش دستش را بالا ببرد و اعلام کند که میخواهد خارج شود. وقتی آماده باشد، او یکی از بهترین بازیکنان خواهد بود.
    -میانگین بالاترین درصد مالکیت توپ در این فصل لالیگا: بارسلونا ۶۹٪ - رایو والکانو ۵۸٪ - اتلتیک بیلبائو ۵۷٪
    -استعداد یاب بارسا یوردی مِلِرو این فصل آنالیزور تیم اول خواهد بود، او یکی از جایگزینان تورنت و پلانچارت که به بایرن رفته اند، خواهد بود.
    -گالو (مربی زیر ۲۰ برزیل): اسکولاری به شدت پیگیر رافینیا هستش، او میخواهد او را به تیم اصلی ببرد. جام جهانی سال بعد؟ در فوتبال هر چیزی ممکن است رخ دهد.
    -اینیستا بیشترین دریبل موفق (۱۱) در مرحله گروهی جام کنفدراسیون ها را داشته است. بعد از او میکل با ۱۰ دریبل نفر بعدی است.
    -بیشترین گل باشگاهی ۲۰۱۲/۱۳: مسی ۶۰ - رونالدو ۵۵ - هوسینِر ۳۹ - کاوانی ۳۸ - بونی ۳۷ - لواندوسکی ۳۶ - بویس و زلاتان ۳۵
    -بازیکن سابق رئال مادرید، روبرتو کارلس تایید کرد که مدیر عامل رئال، فلورنتینو پرز، از او درخواست کرده بود که نیمار برای پیوستن به رئال راضی کند.
    -سالامِرو (مدیر ورزشی جیرونا): بله صحت دارد، مربی ما از بارسا پیشهاد دارد. ما میخواهیم او بماند، اما برایش خوشحال خواهیم شد اگر به بارسا برود.
    -آنجلوتی: بارسلونا الان بهترین تیم در اسپانیا است، اما من آنها را راضی خواهم کرد که ما بهتر از آنها هستیم.
    -بارسلونا انتظار دارد تا با فروش چهار میلیون بلیط برای بازی خوان گمپر در مقابل سانتوس در ۲ آگوست رکورد جدیدی به دست آورد.
    -مربی جیرونا، خوان فرانسسک فرر "روبی" از بارسلونا پیشنهاد دریافت کرده است. بارسا قصد دارد او را به عنوان دستیار دوم تیتو برگزیند.

6. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اينيستا: مي خواهم قراردادم را تمديد کنم

اينيستا بازيکن تيم فوتبال بارسلونا گفت: مي خواهم قراردادم را با اين تيم تمديد کرده و به کارم در آن طبق روال قبل ادامه دهم.

اينيستا بازيکن تيم فوتبال بارسلونا در رابطه با آينده کاري خود گفت: من از حضور در اين تيم رضايت داشته و از اينکه توانسته ام در کنار بهترين هاي حاضر در فوتبال حضور يافته و فعاليت کنم احساس خرسندي زيادي مي کنم. حالا بايد تأکيد کنم که مي خواهم قراردادم با اين تيم تمديد شده و به کارم در آن طبق روال قبل ادامه دهم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، وي افزود: من روزهاي بسيار خوب و درخشاني در بارسلونا داشته ام و توانسته ام موفق حرکت کرده و دوست دارم تا در پيراهن اين تيم دوباره روزهاي خود را تکرار کنم. آرزويم اين است که در بارسا به کارم پايان داده و براي هميشه از فوتبال خداحافظي کنم.

منبع : ورزش 3

8. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ف.ی.س ب.و.ک باشگاه

FC Barcelona & MyStarAutograph
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 1040161_10151829346074305_2111789728_o.jpg  

10. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برزیل اروگوئه رو دیشب دیدین؟ پنالتی لوییز
    هنوز نظرتون مثبته

دلمون به چیش باید خوش باشه؟
    جوونی و موهای مثل کاپیتان

امیدوارم اگه قراره بیاد حداقل تو سر قیمتش بخوره

12. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اولین تمرین پپ با تیم جدیدش
    احتمالاً می دونید که یکی از اولین بازی های پپ در بایرن، بازی دوستانهء پیش فصل در برابر بارسلونا هست!

آقای پرس (دیروز) :اگه بارسا قصد داشت مسی را بفروشد ما را خبر کنید

گواردیولا(کنفرانس) :هیچ کسی بارسلونا را به خاطر پول ترک نمی کند.دو دلیل برای ترک وجود دارد، یکی از عملکرد تو راضی نباشن ، دوم اینکه خودت علاقه ای به ادامه نداشته باشی .هیچ دلیل دیگه ای وجو ندارد

لیورپول و تاتنهام هم در لیست تیم های مشتری "جرارد دلوفئو" قرار گرفتند.

این ستارهء لاماسیا و بهترین گلزن بارسلونای ب در فصل گذشته، این فصل به تیم اصلی منتقل خواهد شد. اما با حضور مسی، نیمار، سانچز، پدرو و تیو چه میزان بازی به این بازیکن جوان خواهد رسید؟ ضمن اینکه اسم ویا در این لیست نوشته نشده!
    جواب اینه که به میزانی بازی بهش می رسه که خودش رو نشون بده و از همه مهمتر کسب تجربه کنه. تیاگو آلکانترا و کریستن تیو هم در فصل های اول حضورشون توی تیم اصلی با همین مشکل ترافیک بازیکن در پستشون روبرو بودند. اما کادر فنی می دونه چجوری به بازیکنای جوون فرصت بازی بده. الان هم تیتو اعلام کرده که دلوفئو رو برای فصل بعد می خواد و می تونه به اندازهء کافی بهش فرصت بده. اما خود بازیکن تردید داره که بمونه یا یک فصل رو به صورت قرضی به تیم دیگه ای بره.
    به نظر من موندن و تمرین و بازی در کنار بزرگان می تونه کمک بزرگی به پیشرفت جرارد بکنه. باید ببینیم بعد از جام جهانی جوانان که دلوفئو هم در تیم اسپانیا حضور داره، چه تصمیمی برای آینده اش خواهد گرفت.

تیترهای روزنامه ی الموندو - 26 ژوئن 2013

نیمار سرنوشت ساز
    برزیل 2-1 اروگوئه
    ستاره ی بارسا در هر دو گل تاثیرگذار بود و ترسی از حریف جنگنده نداشت
    آلوز و نیمار منتظر بارسایی های بیشتر در تیم ملی اسپانیا هستند تا در یک فینال قابل پیشبینی با آنها روبرو شوند
    یک فینال هیجان انگیز
    سسک:" مسی و نیمار خیلی خوب کار خواهند کرد "

تیترهای روزنامه ی اسپورت- 27 ژوئن 2013

نیمار سرنوشت ساز
    او دو گل برای برزیل ساخت تا آنها به فینال صعود کنند
    خرید جدید بارسا همچنان میدرخشد
    برزیل 2-1 اروگوئه
    نیمار دروازه بان برزیل ، ژولیو سزار ، را در آغوش گرفت. ستاره ی دیگر این بازی که یک ضربه ی پنالتی را مهار کرد
    و برزیل در انتظار رویارویی با اسپانیا در فینال . دلبوسکه از 6 بازیکن بارسایی و کاسیاس و تورس استفاده خواهد کرد
    یونایتد برای رونی میجنگد
    پپ در زمین چمن تمرین کرد

امتیازآورترین بازیکنان در 5 لیگ برتر اروپا در فصل گذشته. مسلما اگه مسی مصدوم نبود اختلاف زیادی با بقیه بازیکنا پیدا می‌کرد.

اشتر سولاسترس:

دروازه بان دوم تیم بانوان
    20 ساله با 1.74 قد
    از 17 سالگی عضو رده های مختلف سنی تیم ملی اسپانیا بوده

مارک بارترا در کمپ تابستانی خود برای کودکان

جام خوان‌گمپر در تاریخ 2 آگوست اولین بازی مسی و نیمار در کنار یکدیگر خواهد بود.

بارسلونا در این دیدار به مصاف سانتوس میره
    بارسا پیش‌بینی میکنه که میتونه از بلیط‌فروشی این دیدار 4 میلیون یورو درآمد داشته باشه

اخبار نقل و انتقالات

-ون دن بورم (مربی آندرلخت): دوس سانتوس جاینشین ایده آلی برای بیگلیا (کسی که به لاتزیو رفته است) خواهد بود. ما در تلاش هستیم تا او را راضی کنیم.
    -تونیتو (ایجنت تیاگو سیلوا): خروج آنجلوتی هیچ ربطی به تیاگو نداره، هیچ بند ویزه ای در قراردادش در این باره وجود ندارد.
    -تونیتو (ایجنت تیاگو سیلوا): پیوستن به بارسا؟ خیلی سخته، تا این لحظه هیچ مکاتبه ای با ما یا پی اس جی نداشته است.
    -لیورپول. تاتنهام و آرسنال به جذب جرارد دلوفئؤ وینگر جوان بارسا به صورت قرضی علاقمند هستند.
    -کوسیچنی (آرسنال): بارسلونا و بایرن؟من برای چهار سال آینده قرارداد دارم، و هنوز در آرسنال هستم.
    -اینتر میلان در صورت دریافت پیشنهادی به ارزش ۳۰ میلیون یورو سمیر هندانوویچ را به بارسا خواهد فروخت.
    -منابع بلند پایه بارسلونا اعلام کرده اند که شرایط وین رونی را تحت نظر دارند و آماده اند تا برای خرید او تلاش کنند در صورتی که او یونایتد را ترک کند.
    -هفته آینده، با پایان جام کنفدراسیون ها، بارسلونا با جدیت بیشتری فصل نقل و انتقالات را ادامه خواهد داد. بارسلونا میخواهد به گزینه های اصلی هر چه زودتر دست یابد.
    -سویا هنوز از جذب وینگر جوان بارسا، دلوفئو نا امید نشده است. آنها میخواهند او را به صورت قرضی جذب کنند.
    -نظر سنجی اسپورت: آیا فکر میکنید که دوس سانتوس برای پیشرفت باید بارسا را ترک کند؟* ۹۳٪ بله - ۷٪ خیر
    -مدافع چلسی داوید لوییز به پیوستن به بارسا علاقمند است زیرا او میتواند در کنار الگویش پویول بازی کند.
    -بارسلونا و تیاگو به زودی با یکدیگر ملاقات خواهند کرد. بازیکن بیشتر دوست دارد تا بارسا را ترک کند. منچستر یونایتد گزینه اصلی است، بایرن و سیتی هم گزینه های دیگر.
    -اگر تیاگو بخواهد از بند ۱۸ میلیونی بازخرید خود استفاده کند، مبلغ نهایی او ۲۷ میلیون یورو با احتساب مالیات خواهد بود.
    -اگر رونی بخواهد یونایتد را ترک کند، بارسلونا جایی است که او ترجیح میدهد. پی اس جی، مادرید و چلسی هم به جذبش علاقمند هستند.
    -منابع باشگاه جذب جایگزینی هندانوویچ برای فصل بعد را تکذیب کرده است. او حتی بین گزینه ها هم نمی باشد.
    -با وجود شایعات درباره وین رونی، بارسلونا در این لحظه قصد خرید یک مهاجم دیگر را ندارد.
    -اتلتیکو و مالاگا به جذب بویان علاقمند هستند. بارسلونا میخواهد گزینه بازخرید را در قرارداد وی بگنجاند.
    -منچستر میخواهد این فهته قرارداد تیاگو را نهایی کند، قبل از معارفه مربی جدیدشان مویس.
    -لیورپول به جذب دلوفئو علاقمند است. آنها فکر میکنند حضور لوییز آلبرتو میتواند به آمدن او کمک کند.
    -بارسلونا به مربی جیرونا، روبی پیشنهاد داده است. امروز صبح جلسه ملاقاتی در این باره برگذار شده است.
    -بازیکن بارسلونای ب رافینیا، در این تابستان به سلتا خواهد پیوست. پدر او به زودی به سلتا سفر خواهد کرد تا با سلتا به توافق برسد.

کاریکاتور روز اسپورت

گزینه های تیاگو ...
    بازی کم و پول کم .... بازی زیاد و پول زیاد
    دخیا "قبلا همچین چیزی دیده ام، فکر کنم اونو به عنوان هم تیمی در منچستر خواهم داشت"

لیست کارهای بارتمئو و زوبی در فصل نقال و انتقالات

آندونی زوبیزارتا ، جوزپ باتمئو دو تن از ارکان اصلی بارسا در فصل نقل و انتقالات هستند. آنها برای این فصل از نقل و انتقالات برنامه ریزی کرده اند و میخواهند طبق برنامه بازیکن جدید خریداری کنند و قرارداد ها را تمدید کنند.

الویت، خرید دفاع

تیتو ویلانوئوا به شدت خواستار حضور تیاگو سیلوا در بارسا است اما مسئولان بارسا این انتقال را خیلی سخت و تقریبا غیر ممکن میدانند. اما مربی بارسا هنوز از جذب او ناامید نشده است و از مسئولان خواسته تا برای آوردن سیلوا به بارسا تلاش کنند اما به هر حال باشگاه گزینه های جایگزین مانند اگر یا مارکوینیس را در نظر دارد تا در صورت شکست در جذب سیلوا سریعتر برای خرید یک مدافع دیگر اقدام کنند.

جذب دروازه بان

بعضی از مسئولان رسمی گفته اند حتی در صورت ماندن والدز احتمال جذب یک دروازه بان وجود دارد. دروازه بانی که در این شرایط به بارسا خواهد آمد تراشتگن خواهد بود، احتمالا تراشتگن امسال خریداری میشود و به صورت قرضی یک فصل را در تیم کنونی اش بازی میکند. اما اگر والدز بخواهد همین فصل بارسا را ترک کند، بارسا به احتمال فراوان رینا را جانشنین او خواهد کرد، دروازه بانی که احتمالا در نهایت فصل آینده به بارسا بپوندد.

مهاجمی دیگر

برخی از مسئولان اعلام کردند که بارسا برای خرید یک مهاجم دیگر چشم به وضعیت بازار نقل و انتقالات دارد اما خرید در این پست به هیچ وجه در الویت نمیباشد، ولی اگر بارسا یک کهاجم با شرایط خوب پیدا کند برای خریدش اقدام خواهد کرد.

تیاگو

در مورد تیاگو باشگاه تصمیم گرفته است تا صبور باشد. در حال حاضر همه چیز بستگی به خود بازیکن دارد که میخواهد در باشگاه بماند یا به یکی از پیشنهاد هایش جواب مثبت دهد و بارسا را ترک کند. به هر حال با رفتن او باشگاه تصمیم خواهد گرفت که آیا برای خرید یک هافبک دیگر اقدام خواهد کرد یا نه، امری که بعید است.

وضعیت دلوفئو

باشگاه فعلا در حال کار برر روی این پرونده است، و به نظر میرسد که مقصد نهایی دلوفئو انگلستان یا آلمان باشد. فعلا لیورپول به جذب او خیلی علاقه مند است اما لادروپ در سوانسی و باب مارتینز در اورتون هم نیم نگاهی به جذب وی دارند.

فروش ویا

این بازیکن ابتدا باید با باشگاه مورد نظرش به توافق برسد تا بعد از آن نوبت به بارسا برسد. فعلا تاتنهام شانس بیشتری برای جذب او دارد اما آرسنال و فیورنتینا هم جزؤ گزینه های ویا هستند.

جابه جایی دیگر برای بویان

میلان حاضر نشد تا مبلغ ۱۵ میلونی موجود در بند او بپردازد برای همین او باید منتظر باشگاه دیگری باشد زیرا بارسا فعلا روی او برای فصل بعد حساب نکرده است، البته در صورت فروش بارسا بند بازخرید را در قرارداد او خواهد گنجاند.

فروش آفلای ، دوس سانتوس و اویر

بارسا قصد فروش این سه بازیکن را دارد و قصد دارد تا حداقل ۴ - ۵ میلیون از فروش این دو بازیکن درآمد کسب کند، احتمالا مقصد بعدی آفلای تاتنهام خواهد بود. اما هنوز مقصد بعدی دوس سانتوس مشخص نیست، تیم های زیادی از جمله سویا، آندرلخت و بتیس خواهان او هستند. اویر باید فصل بعد به تیم اصلی منتقل شود اما به علت اینکه تیتو او را نیمخواهد، باید بارسا را ترک کند به همین دلیل احتمالا فروخته خواهد شد.

رافینیا و کوئنکا

در مورد کونئکا ماجرا کمی پیچیده است، عمل مجدد زانویش مانع حضور او در آژاکس شد، به نظر میرسید دوباره نیم فصل کوئنکا به صورت قرضی به آژاکس برگردد. رافینیا هم برای دقایق بیشتر به سلتا خواهد رفت و حضور لوییز انریکه این امر را محتمل تر کرده است.

بارترا، تیو و مونتویا

بارسا به بارترا پیشنهاد تمدید داده است اما در شرایط کنونی بازیکن تردید های فراوانی برای تمدید دارد زیرا او فکر میکند مانند فصل پیش بازیهای زیادی به او نخواهد رسید اما اگر بارسا نتواند قرارداد او را تمدید کند فصل بعد قراردادش به اتمام میرسد و میتواند بارسا را به صورت رایگان ترک کند. اما در مورد تیو، این بازیکن قصد ترک بارسا را ندارد ولی بارسا میخواهد بند بازخرید او را از ۱۰ میلیون به ۱۸ میلیون افزایش دهد تا کار را برای کسانی که میخواهند از این بند استفاده کنند کمی سخت کند. مونتویا هم قراردادش در حال اتمام است و بارسا قصد تمدید قرارداد وی را دارد او میتواند قراردادش را تمدید کند و به صورت قرضی بارسا را ترک کند.
    همچنین بارسا میخواهد قرارداد فعلی سه بازیکن اصلی خود، پیکه، اینیستا و بوسکس را هم تمدید کند.

منبع: موندو
    Last edited by runner; 27-06-2013 at 19:32.

14. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سرمربی تیم تاتنهام، آندره ویلاش بواش، به صورت جدی از مسئولین تیمش خواسته که هرچه سریعتر پیشنهاد رسمی برای جذب داوید ویا برای فصل بعد رو به بارسلونا تقدیم کنن.
    به نظر می رسه توی تیم های خواهان داوید ویا، تاتنهام از بقیهء تیم ها مشتاق تر نشون داده خودش رو.
    هدف دیگهء تاتنهام هم روبرتو سولدادو هست و این تیم به دنبال ایجاد این زوج اسپانیایی در خط حملهء خودشه.

16. 3 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

سیلوا بنظرم از لوییز بهتره،دیشب زد تو سر قیمت خودش
    +
    اولین بازی فصل چ تاریخیه؟

18. 5 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این بچه ها کی تمرین پنالتی می کنن؟ چه پنالتی هایی به بوفون زدن

Xavi
    Iniesta
    Pique
    -
    Busquets
    -

همه مسلط گل

20. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •