Messi's new boot for the next season - (adizero f50)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوسکس: حتی اگر کسی اسلحه روی سرم بذاره و بپرسه کی بهترین بازیکن دنیا است، باز هم خواهم گفت مسی.
عکسی از تعطیلات : مسی در فیلمبرداری یک صحنه تلویزیونی دیروز در بارسلونا...!
اینیستا : من همواره می خواهم بازیکن بهتری شوم .
بازیکن 29 ساله ی بارسلونا ، آندرس اینیستا در گفتگو با روزنامه ی اسپورت برنامه هایش برای فصل آینده را تشریح کرد . او همچنین تمایل خود برای همکاری با کاتالان ها تا پایان دوران بازیش را تکرار نمود . گزیده ای از این مصاحبه را می توانید در زیر دنبال کنید .
- با توجه به سطح بالای بازیت ، برای فصل آینده از خودت چه انتظاراتی داری؟
من همیشه از خودم انتظار دارم . تا پایان سال و هنگامی که یک فصل به پایان می رسد ، من به عنوان یک بازیکن احساس می کنم که باید پیشرفت کنم . می دونم که این تیم در بهبود من نقش زیادی داشته و من هم برای پشرفت تیم کمک کرده ام .
- آیا تو هنوز هم فکر می کنی جایی برای پیشرفت هست با توجه به همه ی اتفاقاتی که در سالهای اخیر به وجود آمده ؟
همه چیز و در هر سطحی می تواند پیشرفت کند . برای این قضیه من فکر می کنم باید تلاش زیادی در باشگاهی که حضور دارم انجام بگیره . هنگامی که شما در بارسا هستید باید بخواهید که پیشرفت کنید .
- نیمار تنها قرارداد بسته و ما چیزهای مختلف دیگه ای می شنویم ، تو درمورد حضور او در تیم برای فصل آینده چه فکری می کنی؟
من می دونم که ما در حال حفظ داشته هامون هستیم ، چیزایی که واسمون مهمه ، اکثر مردم می تونن به ما کمک کنن . ما یک تیم هستیم و مثل همیشه به سمت هدف و آرزوهامون حرکت می کنیم .
- آیا این چرخه تاریخ انقضایی هم داره و ما در چه فاصله ای از اون قرار داریم؟
ما همیشه به سمت کمال پیشرفت می کنیم . ما سالی همراه با مشکلات فراوان رو گذروندیم و البته با موفقیت همراه بود ، ما می خواهیم به مبارزه ادامه بدیم برای مدت زمان بیشتری . تیم برای این موضوع کاملا آماده است .
- آیا شما دقیقا به سمتی حرکت می کنید که شاید هیچ کس دیگری در تاریخ نتونه به رکوردهای شما دست پیدا کنه ؟
تکرار این خیلی مشکل خواهد بود و در فوتبال شما با فکر کردن به خودتان انگیزه ایجاد می کنید . هنگامی که ما فصل رو شروع می کنیم هدف ما پیروزی دوباره ، کسب عنوان لالیگا ، لیگ قهرمانان و مبارزه برای همه چیزه . این همیشه سخت بوده ، بسیار سخت ، اما ما موفق بوده ایم .
- باشگاه عنوان کرده که سال آینده قصد داره قرارداد شما رو که 2015 به پایان می رسه تمدید کنه . آیا تو هنوز هم به بازنشستگی در بارسا فکر می کنی؟
این رویای منه . هیچ چیز عوض نمیشه . خواهیم دید که چطور همه چیز پیش میره اما من اینجا هیچ مشکلی نمی بینم .اگر دو طرف در مورد یک چیز توافق داشته باشند تمدید سریع اتفاق میافته .
- اما شما به مذاکراتی جدی و دقیق در مورد قراردادتون نیاز دارید . شما فکر می کنید در بارسا شما به اون چیزی که مستحقش بودید رسیدید؟
در چنین وضعیتی هرکسی می خواهد آنچه که عادلانه هست اتفاق بیافته . هرکس نظر خودش را دارد و باید با حقوقش در همه ی زمینه ها احساس راحتی کند. هنگامی که ما مذاکره می کنیم باشگاه نظر خود را می دهد . همانطور که قبلا گفتم امیدوارم همان چیزی که هر دو طرف می خواهند به سرعت اتفاق بیافتد .
منبع : روزنامه اسپورت
گل نیمار به ژاپن از طرف Arena SporTV به عنوان زیباترین گل مرحله گروهی جام کنفدراسیونها انتخاب شد.
آلبا: من هنوز همون بچه هستم، هنوز با همون دوستام هستم، هنوز خیلی عادی به بازار میرم برای خرید … مثل مردم عادی …
آلبا: یک چیزی که باید تو خودم تغییرش بدم، اینه که باید بیشتر خودم رو تو زمین کنترل کنم. من کمی عجولم، اما باید از اشتباهات درس بگیرم.
چهار بازی آینده تیم مسی ( مسی و دوستان )
شنبه 8 تیر - 29 ژوئن - مدلین کلمبیا
دوشنبه 10 تیر - 1 جولای - لیما پرو
چهارشنبه 12 تیر - 3 جولای - لس آنجلس آمریکا
شنبه 15 تیر - 6 جولای - شیکاگو آمریکا
تیترهای روزنامه ی الموندو - 26 ژوئن 2013
نیمار بازی میکند
برزیل - اروگوئه ( ساعت 23:30 به وقت ایران )
برزیل برای جلوگیری از شکست در ماراکانا و صعود به فینال ، به ستاره ی جوان خود تکیه میکند
نیمار در حال به ثمر رساندن بهترین گلهایش است و امشب به معنای واقعی در بازی نیمه نهایی تست خواهد شد
مصاحبه با تورس:" اسپانیا مهاجمان زیادی دارد "
در انگلیس ، اطمینان دارند که ممکن است رونی به بارسا برود
تیترهای روزنامه ی اسپورت- 26 ژوئن 2013
معاوضه
رونی در عوض تیاگو
در انگلیس ، روزنامه نگاران اصرار دارند که بارسا علاقمند به این مهاجم است
اگر ما مبلغی که برای تیاگو پرداخت میشود را کسر کنیم ( 18 میلیون یورو ) ، در اینصورت رونی را با 12 میلیون یورو میتوان خرید
طرفداران به کرویف پاسخ دادند :" مسی فروخته نخواهد شد " 91% از طرفداران مخالف فروش مسی هستند ، کاری که کرویف پیشنهاد داده بود
گواردیولا به دنبال یک مدافع مرکزی
نیمار در راه رسیدن به فینال جام کنفدراسیون ها
آنجلوتی تا سال 2016 با مادرید قرارداد بست
تیم ب بارسلونا از 2 هفته آینده فعالیت خود را برای فصل جدید آغاز خواهد کرد.
در حالی که اویر، بالیو، دئولوفئو، لوباتو، سرجیروبرتو، رافینیا، گوستاوو لدسما، مونیسا ، و سرجی آراجو در فصل جدید در تیم ب بارسا حضور نخواهند داشت، بگناک، رابرت کاستا، لوکاس، سرجی سمپر، بابونسکی، پول کالوت، سندرو رامیرس و آداما ترائوره از تیم جوانان به تیم ب بارسا منتقل میشوند تا در فصل جدید زیر نظر اوزبیو در لیگ 2 اسپانیا حضور داشته باشند.
آدرین اورتولا، دروازهبان جوان ویارئال و تیاگو کازاسولا مدافع 18 ساله بوکا اهداف اصلی اوزبیو در فصل نقل و انتقالات برای فصل جدید هستند.
سفر انسان دوستانه مسی به سنگال
مسی روز پنجشنبه برای کمک به کمپین مبارزه با مالاریا به سنگال سفر خواهد کرد. او به توزیع پشه بند های مخصوص مالاریا بین کودکان سنگالی کمک خواهد کرد .
مسی همچنین در افتتاح کمپین فوتبال برای سلامتی در داکار پایتخت سنگال حضور خواهد داشت.
مسی در این زمینه گفت:
" این سفر سختی خواهد بود چون که مردم زیادی را خواهم دید که رنج می برند ولی مطمئنم که فوتبال وسیله خوبی برای کمک به این مردم است."
"هر ٩٠ دقیقه ١٨٠ کودک از این بیماری مهلک می میرند در حالی که پشه بندهای مخصوص می تواند جان بسیاری از آنها را نجات دهد ."
"این برای من پروژه ای خاص است چون که می دانم به نجات جان هزاران انسان می توانم کمک کنم و از این بابت خوشحالم ."
مسی 10 میلیون یورو به اداره ی مالیات پرداخت می کند .
در روزهای اخیر اظهارات و قضاوت های فراوانی درباره ی موارد مالیاتی بر درآمد و پرداخت 10 میلیون یورو به خزانه ی مالیاتی (مالیات بر ارزش افزوده ) در سالهای 2010 و 2011 برای لئو مسی اتفاق افتاده است .
خبرهای جدید و اختصاصی La Vanguardia نشان می دهد که این بازیکن به دنبال توافق با اداره ی مالیات برای پرداخت مبلغی که از او برای سالهای 2007 تا 2009 خواسته شده است ، می باشد .
فعلا مقامات در حال تحقیق و بررسی در مورد اتهام نپرداختن 4.1 میلیون یورو در ازای حق تصویر تبلیغاتی مسی و درآمد بیش از 10 میلیون می باشد .این عمل که مستقیما به شخص بازیکن و پدرش خورخه هوراسیو مسی مربوط است ، مجازات از یک تا پنج سال زندان و جریمه ای که می تواند تا 6 برابر مبلغ اولیه افزایش یابد (24.6 میلیون یورو ) را در پی دارد .
منابع خبری La Vanguardia تایید کرده اند ، مسی در حال حاضر باید 10 میلیون یورو مالیات حق تصویر بدست آمده از او در سالهای 2010 و 2011 را پرداخت کند .
آیا می دانستید ؟
بارسلونا تنها تیم اروپایی ست که در 4 سال در گرفت جام اروپایی و لیگ داخلی دابل کرده است .(1992 - 2006 - 2009 - 2011)
پ.ن : در یک سال هم لیگ و هم لیگ قهرمانان را بدست آورده است که نشان از قدرت برتر در اروپا و لیگ داخلی می دهد . در بسیاری از سالها تیم قهرمان تمرکز خود را بر یکی از این عنوانین قرار داده و دیگری را به رقیبان واگذار کرده است .
اخبار نقل و انتقالات
-بارسلونا به جذب وینگر جوان ریسینگ سانتاندر خاریو سامریو (۱۹) برای تیم ب علاقمند بود، اما در نهایت او به سویا رفت.
-پاستورِلو (ایجنت هندانوویچ): بارسا؟ من هر روز دارم شایعات رو تکذیب میکنم. او بازیکن کلیدی برای اینتر است، فکر نمیکنم به جایی بره.
-پاستورِلو (ایجنت هندانوویچ): بارسا پیشنها داد؟ تا اونجا که میدونم نه. حدس میزنم شایعات از روزی شروع شد که والدز به نظر به موناکو نزدیک بود.
-دو نماینده بلند مرتبه منچستر با پدر تیاگو روز جمعه صحبت کرده اند. پیشنهادی ۵ سالِ با دستمزدی ۶ میلیونی به او ارائه شده است.
-منچستر یونایتد میخواهد با سران بارسا ملاقات کند و مبلغ ۲۱.۷ میلیون یورو را برای تیاگو بپردازد. تیاگو میخواهد صحبت نهایی اش را با بارسا انجام دهد.
-ویا: آینده؟ الان فکر کردن به چیزی جز تیم ملی بی احترامی بزرگی هستش.
-دلوفئو باشگاه در این تابستان به صورت قرضی ترک خواهد کرد. ویلانوئوا میخواهد تا او با تیم اصلی تمرین کند ولی در تیم ب بازی کند، اما باشگاه و بازیکن ترجیح میدهند او به صورت قرضی به جای دیگری رود.
-باشگاه ایتالیایی یوونتوس هنوز از ترانفسر الکسیس ناامید نشده است، آنها فکر میکنند که با ۲۵-۳۰ میلیون میتوانند او را جذب کنند.
-پچانیک (رم): بارسا؟ در کودکی هوادار مادرید بودم، اما چه کسی هست که دوست نداشته باشه به بارسا بره … رویای هر بازیکنیه.
-بارسلونا در نظر دارد در این تابستان آفلای، بویان را بفروشد و کوئنکا را قرض دهد. آنها فقط برای بویان از گزینه بازخرید استفاده خواهند کرد.
-والدز همراه با خولیو سزار و دیگو آلوز (والنسیا)، یکی از گزینه های رم برای دروازه بانی آن ها است.
-مربی جدید سلتا، لوییز انریکه از باشگاهش خواسته تا جوناتان دوس سانتوس را جذب کنند. این هافبک هنوز تصمیم نگرفته است.
-بارسا با رافینیا برای تمدید قراردادش تا سال ۲۰۱۶ به توافق رسیده است و این بازیکن بعد از تمدید به صورت قرضی به سلتا خواهد رفت.
-با وجود اینکه گزینه های اسپانیایی برای وینگر جوان بارسا دلوفئو وجود دارد، بارسلونا میخواهد تا او به صورت قرضی به یک تیم انگلیسی یا آلمانی بپیوندد.
-بارسلونا به مدافع جوان خود بارترا پیشنهاد تمدید قرارداد برای دو فصل دیگر داده است. این بازیکن خواهان دقایق بیشتری برای بازی است.
-رسمی: بارسا قصد استفاده از بند موجود در قرارداد سرخیو آراخو را ندارد و این بازیکن فصل بعد را در بارسا نخواهد بود
با وجود تاکید والدز و باشگاه بارسلونا مبنی بر ادامه کار والدز در بارسا به مدت یک فصل دیگر، هنوز باشگاههای مختلف برای جذب وی تلاش میکنند
پس از زنیت و موناکو و آرسنال، این بار نوبت به رم رسیده است که تلاش خود را برای جذب والدز آغاز کند.
30.000 هزار کیلومتر سفر در پیش فصل
بارسا سه بازی در اروپا خواهد داشت، دو بازی در آسیا و به فلسطین و اسر ائیل نیز خواهد رفت
باری دیگر بارسا برای بازی های پیش فصل جهانگردی خواهد داشت، که شامل سه بازی در اروپا، دو بازی در آسیا و دیدار از فلسطین و اسر ائیل خواهد بود.
بازی های اروپایی پیش فصل در 20 ژوئن با سفری 1.876 کیلومتری آغاز خواهند شد، با سفر به لهستان و بازی در برابر لشیا گدانسک. بعد از این بازی تیم به خانه باز خواهد گشت.
سفر دوم 24 جولای به مونیخ میباشد (1.056 کیلومتر). سپس در 27 جولای تیم قبل از بازگشت به خانه سفری 1.320 کیلومتری به اسلو خواهد داشت.
پیمودن نیمی از جهان
سپس نوبت به طولانی ترین سفر میرسد، پروازی به سمت فلسطین و اسرا ئیل - 3.119 کیلومتر- برای آغاز تور آسیا. تیم روز 7 آگوست در برابر تیم منتخب تایلند خواهد داشت.
آخرین بازی تیم در آسیا در کوالالامپور (1.205 کیلومتر از بانکوک) روز دهم آگوست خواهد بود. پرواز به سوی خانه نیز بسیار طولانی خواهد بود، 10.589 کیلومتر.
منبع : سایت رسمی باشگاه / مترجم : فرشید مهرآرا FCBarca.ir