من یه مشکلی که دارم تو یکی از درایو هام کلی برنامه به همراه کرک دارم به همین خاطر نمی تونم فول اسکن کنم
به نظر شما چیکار کنم که فول اسکن بشه سیستم و درایوهای دیگه و کرک های برنامه هام پاک نشه؟
ایا ویروس Svchost می تونه فایل های Setup الوده کنه؟
اگر من برنامه هام و کرکهاشون zip کنم کسپر در زمان اسکن می تونه کرکهای توی فایل های زیپ شناسایی کنه ؟
ایا Zip بهتره یا ایمیج بگیرم؟
شما به ویروس Virus.Win32.Hidrag.a آلوده شدی.
جالبه که این ویروس قدیمیه و به سال 2003 میرسه
اطلاعاتی راجع به این ویروس:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ویروس ابتدا یک کپی از خود رو به دایرکتوری ویندوز کپی کرده و با نام svchost.exe ذخیره میکنه سپس به رجیستری راه پیدا کرده و یک کلید اجرایی برای خود ایجاد میکند.hidrag در حافظه کامپیوتر بعنوان یک پروسه فعال باقی مانده و سپس شروع به شناسایی فایلهای exe و آلوده کردن اونها میکنه.
روش از بین بردن این ویروس:
1.فایل زیر دانلود شود:
کد:
لینک بالا از سایت آنتی ویروس avg هست و باید با قیلتر شکن دانلود شود و یا از لینک زیر استفاده شود:
کد:
لینک دوم دقیقا همان فایل لینک اول هست.مشخصات امضای دیجیتالی و هش رو چک کردم.
2.پس از دانلود،ارتباط با اینترنت و شبکه کاملا قطع شود و تا پاکسازی کامل توسط این برنامه،به هیچ وجه اتصالی برقرار نشود
3.فایل دانلود شده،اجرا گردد و بصورت اتوماتیک،شروع به اسکن تمام کامپیوتر میکند.ممکن است درخواست ریستارت شود که باید تایید گردد
خب حالا این ویروس از بین رفته و برای از بین بردن ویروسهای احتمالی دیگه،کار را اینطور ادامه بده:
در تمام مراحل،وارد هیچ درایوی نشده و هیچ فلش یا هارد اکسترنال هم متصل نشود.
یک نسخه کامل از ویندوز رو از طریق cd یا dvd نصب کرده و در هنگام نصب،درایو c (درایو نصب ویندوز) کاملا پاک و فرمت شود.
کسپر رو از طریق cd یا dvd نصب کرده(قبل از نصب ویندوز رایتش کن یا از یک سیستم دیگه استفاده کن) و پس از ریستارت سیستم،کسپر آپدیت شود و مجدا سیستم ریستارت شود.
حالا با استفاده از کسپر،کل سیستم اسکن شود.
نگران کرکها هم نباش زیرا از طریق قسمت قرنطینه قابل بازیافت خواهند بود.(البته به پیغام کسپر در مورد کرکی که پاک میکنه باید دقت شود و در صورت امکان،از سایت virus total استفاده شود تا اطمینان لازم کسب شود)
برای اطمینان کاملتر،پیشنهاد میشود برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم دانلود و پس از آپدیت،یک اسکن کامل از سیستم داشته باشد.
---------------------------------------------
یک راه دیگه که میشه از ابتدا انجامش داد،استفاده از kasperskyy rescue disk هست که باید از لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود شده و روی cd یا dvd رایت گردد.
سپس سیستم بصورت بوت با dvd بوت شود و برنامه بصورت خودکار اقدام به اسکن کامل سیستم و پاکسازی آن خواهد کرد.
اما روش اول بهتر و کاملا قابل اطمینان خواهد بود.