تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 602 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نه والا ساختن امپ لامپی کار من یکی که نیست یعنی بزرگترین کار الکتریکی که انجام دادم کارگاه های حرفه و فن دوران راهنمایی بوده
    اون مدلی رو هم که فرمودین چند تا ریویو در موردش پیدا میکنم میخونم ممنون از توجهتون

خواهش میکنم
    حقیقتش اگر وقتم اجازه بده میخوام این امپ رو بصورت یه کیت آماده نصب در بیارم. سعی میکنم مراحل کار اونقدر ساده و ابتدایی باشه که یه شخصی که فقط خواندن و نوشتن بلده و میتونه هویه دستش بگیره و دوتا سیم رو بهم لحیم کنه، بتونه این کیت رو اسمبل کنه و نتیجه بگیره. در واقع اسمبل کردن این کیت باید در حد اسمبل اجزاء یک کامپیوتر (کیس و مانیتور و موس و کیبرد و اسپیکر و کابل برق) ساده و راحت باشه و نکته پیچیده ای نداشته باشه. بزودی اینکار رو شروع میکنم و نمونه اولیه رو برای خودم میسازم چون من اکثر لامپ هارو دارم و سعی میکنم از تمام مدلهایی که پتانسیلش رو دارند، صدا بگیرم. همچنین اسمبل کردن همچین دستگاهی برای شخصی مثل من که کارم الکترونیک هست و بارها مدارهای مختلف رو بستم، در صورت آماده بودن قطعات و شماتیک، بیشتر از 2 ساعت زمان نمی بره، و یه شخص بی تجربه که اولین بار دست به هویه می بره نهایتا در 4 ساعت میتونه دستگاه رو اماده به کار بکنه.
    ضمنا اگر در تهیه آمپ دچار مشکل شدید، من دستگاهی دارم که هم DAC خیلی های-اند داره و هم خروچی هدفون بسیار عالی داره و صدایی بسیار عالی ازش گرفتم. البته دستگاه استودیویی هست. در واقع یه DAT رکوردر پروفشنال هست که قیمت آکبندش حدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قاعدتا باید تو ایران حدود 5 میلیون تومن باشه ولی با قیمت بسیار بسیار کمتر اینجا موجوده که به نظر من ارزش استفاده برای تبدیل دیجیتال به آنالوگ (اپتیکال > آنالوگ) و همچنین امپ هدفون استفاده کرد.

2. 7 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    میخوام یه هندزفری بخرم قیمتش بالا نباشه.. زیر 50 تومن..هرچی کمتر بهتر.. کیفیتش هم درحد هندزفری فابریک گوشی ها باشه..
    خودم optimus 3d .. wave 2 .. xperia arc.. w810 رو هندزفری فابریکشون رو استفاده کردم کاملا راضی بودم.. اما یه سری از این هندزفری ها که دست فروشا میفروشن
    و ظاهرشون مثل هندزفری فابریک w810 بود استفاده کردم خیلی بد بود.. صداش انگار از ته چاه میومد..
    زیاد به صورت حرفه ای موزیک گوش نمیدم.. فقط دوس دارم صدای شفاف و بیس قابل قبولی داشته باشه.. (بیس زیاد هم دوس ندارم کلا) همچنین ترجیحا سایزش کوچیک باشه.. وزنش هم کم باشه
    اصلا خود هندزفری فابریک گوشی ها تو چه رنج قیمتیه؟
    عذر میخوام بابت اینکه پست 3 صفحه پیش خومو نقل قول میکنم..
    اما مثل اینکه دوستان فقط به اونایی که دنبال هندزفری های گرون قیمتن مشاوره میدن.........

4. 2 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه morteza_moosighi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تبریز/تجهیزات صوتی و موسیقی تبریز

پيش فرض

عذر میخوام بابت اینکه پست 3 صفحه پیش خومو نقل قول میکنم..
    اما مثل اینکه دوستان فقط به اونایی که دنبال هندزفری های گرون قیمتن مشاوره میدن.........
    دوست عزیز من شرمنده ام خیلی کم سر میزنم اینجا استاتید هم یکم کم لطفی میکنن که جواب کاربر با سابقه ای مثل شمارو نمیدن حتما وقت نکردن .....
    دوست من اگر ایرفون میخوایید {منظور همون هندسفری هایی هست که میره داخل گوش .تنها پیشنهاد معقول فقط و فقط Creative Ep630 خواهد بود .من فکر میکنم بشه با قیمت 50 و کمتر تهیه کرد .دقت کنید با گارانتی شاب باشه حتما که اورجینال باشه
    سوالی بود در خدمتتون هستم

6. 6 کاربر از morteza_moosighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز من شرمنده ام خیلی کم سر میزنم اینجا استاتید هم یکم کم لطفی میکنن که جواب کاربر با سابقه ای مثل شمارو نمیدن حتما وقت نکردن .....
    دوست من اگر ایرفون میخوایید {منظور همون هندسفری هایی هست که میره داخل گوش .تنها پیشنهاد معقول فقط و فقط Creative Ep630 خواهد بود .من فکر میکنم بشه با قیمت 50 و کمتر تهیه کرد .دقت کنید با گارانتی شاب باشه حتما که اورجینال باشه
    سوالی بود در خدمتتون هستم
    بسیار متشکر..
    نظرتون راجع به هندزفری های فیلیپس چیه؟ تعریف اونا رو هم شنیدم
    همینطور مدل 635 کریتیو.. میگن بیس متعادل تری داره..!
    همینطور به نظرتون کیفیت اینا درحد هندزفری های فابریک گوشی های به روز هست یا بهتره یا اینکه پایینتره؟
    بسیار متشکر
    Last edited by dark fear; 16-07-2013 at 06:39.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بسیار متشکر..
    نظرتون راجع به هندزفری های فیلیپس چیه؟ تعریف اونا رو هم شنیدم
    همینطور مدل 635 کریتیو.. میگن بیس متعادل تری داره..!
    همینطور به نظرتون کیفیت اینا درحد هندزفری های فابریک گوشی های به روز هست یا بهتره یا اینکه پایینتره؟
    بسیار متشکر
    سلام. ببخشید من جواب می دهم.
    فیلیپس به هیچ عنوان کیفیت لازم برای رقابت با Creative را ندارد مطمئن باشید. در ضمن مدل EP-630 مدل تایید شده و امتحان پس داده ای به شمار می رود بنابراین در خرید آن شک نکنید.
    کیفیت EP-630 از کیفیت هدفون Apple بالاتر است چه برسد به هدفون های سایر گوشی ها.
    موفق باشید.

9. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    هدفون ex1000 با پلایر سونی(mp4) به راحتی درایو میشه یا نیاز به امپ داره؟؟؟

در ضمن تفاوت صدای هدفون همراه روی پلایر (که در جعبه پلایر بود و حدود 100 110 تومن ارزش مادی داره) با هدفون ex1000 برای من کاربر اماتور قابل تشخیص هست یا نه؟؟(امیدوارم منظورم رو زسونده باشم)

پیشاپیش ممنونم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    هدفون ex1000 با پلایر سونی(mp4) به راحتی درایو میشه یا نیاز به امپ داره؟؟؟

در ضمن تفاوت صدای هدفون همراه روی پلایر (که در جعبه پلایر بود و حدود 100 110 تومن ارزش مادی داره) با هدفون ex1000 برای من کاربر اماتور قابل تشخیص هست یا نه؟؟(امیدوارم منظورم رو زسونده باشم)

پیشاپیش ممنونم
    سلام. ex1000 قطعا" به آمپ نیاز خواهد داشت. این جمله را از rezaomido نقل می کنم: (( از این هدفون هنگامی که به پلیر Cowon J3 متصل است و ولوم روی 10 تنظیم شده است صدای بسیار کمی شنیده می شود گویی ولوم روی 1.5 تنظیم شده است! ))
    در ضمن این هدفون مید سردی دارد وصدای حرفه ای آن برای کاربران آماتور ممکن است دلنشین نباشد. بنابراین خرید آن برای هر کسی به صرفه نیست. در مورد تفاوت ها اساتید نظرات کامل تری خواهند داد اما به نظر من اگر صدای ex1000 را بشنوید احساس می کنید که این هدفون صدای خیلی بی روح و خشکی را تولید می کند و اصلا" دلچسب نخواهد بود.
    موفق باشید.

12. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام. ببخشید من جواب می دهم.
    فیلیپس به هیچ عنوان کیفیت لازم برای رقابت با Creative را ندارد مطمئن باشید. در ضمن مدل EP-630 مدل تایید شده و امتحان پس داده ای به شمار می رود بنابراین در خرید آن شک نکنید.
    کیفیت EP-630 از کیفیت هدفون Apple بالاتر است چه برسد به هدفون های سایر گوشی ها.
    موفق باشید.
    بسیار متشکر..
    فروشگاه اینترنتی میشناسید که 630 رو بفروشه؟

راستی درمورد سونی mh750 چیزی نشنیدی؟ اینم خیلی تعریف میکنن..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خوب من نمیتونم در این مورد نظری بدم
    ولی با توجه به قیمتش هدفون بسیار خوبیه
    مخصوصا که به سختی میشه ایرادی بهش گرفت.
    موفق باشید.
    شرمنده 3 تا سوال داشتم
    1. ممکنه تقلبی باشه؟
    2. به نظرتون تا پسفردا هم با همین قیمت میده؟
    3. شماره دنیای سونی رو لطف میکنید؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شرمنده 3 تا سوال داشتم
    1. ممکنه تقلبی باشه؟
    2. به نظرتون تا پسفردا هم با همین قیمت میده؟
    3. شماره دنیای سونی رو لطف میکنید؟
    خواهش میکنم
    1.والا ایران رهجو خیلی گنده تر از ایناست که بخواد خودشو با فروختن یه هدفون تقلبی بد نام کنه
    2.به احتمال زیاد. در هر صورت قیمتاشون معمولا تا مدتها ثابته
    66755261
    موفق باشید.

16. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •