خواهش میکنم
حقیقتش اگر وقتم اجازه بده میخوام این امپ رو بصورت یه کیت آماده نصب در بیارم. سعی میکنم مراحل کار اونقدر ساده و ابتدایی باشه که یه شخصی که فقط خواندن و نوشتن بلده و میتونه هویه دستش بگیره و دوتا سیم رو بهم لحیم کنه، بتونه این کیت رو اسمبل کنه و نتیجه بگیره. در واقع اسمبل کردن این کیت باید در حد اسمبل اجزاء یک کامپیوتر (کیس و مانیتور و موس و کیبرد و اسپیکر و کابل برق) ساده و راحت باشه و نکته پیچیده ای نداشته باشه. بزودی اینکار رو شروع میکنم و نمونه اولیه رو برای خودم میسازم چون من اکثر لامپ هارو دارم و سعی میکنم از تمام مدلهایی که پتانسیلش رو دارند، صدا بگیرم. همچنین اسمبل کردن همچین دستگاهی برای شخصی مثل من که کارم الکترونیک هست و بارها مدارهای مختلف رو بستم، در صورت آماده بودن قطعات و شماتیک، بیشتر از 2 ساعت زمان نمی بره، و یه شخص بی تجربه که اولین بار دست به هویه می بره نهایتا در 4 ساعت میتونه دستگاه رو اماده به کار بکنه.
ضمنا اگر در تهیه آمپ دچار مشکل شدید، من دستگاهی دارم که هم DAC خیلی های-اند داره و هم خروچی هدفون بسیار عالی داره و صدایی بسیار عالی ازش گرفتم. البته دستگاه استودیویی هست. در واقع یه DAT رکوردر پروفشنال هست که قیمت آکبندش حدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قاعدتا باید تو ایران حدود 5 میلیون تومن باشه ولی با قیمت بسیار بسیار کمتر اینجا موجوده که به نظر من ارزش استفاده برای تبدیل دیجیتال به آنالوگ (اپتیکال > آنالوگ) و همچنین امپ هدفون استفاده کرد.