دوست ندارم وقتی تو جمع هستم کسی صدام بزنه . کوچکتر بودنش باعث میشه یکم خجالت بکشم . از همصحبت شدن با یک بچه . البته به وقتش شوخی و بازی هم میکنم با بچه ها .
اما میخوام در موقع تو جمع بودن نرم.
دوست ندارم وقتی تو جمع هستم کسی صدام بزنه . کوچکتر بودنش باعث میشه یکم خجالت بکشم . از همصحبت شدن با یک بچه . البته به وقتش شوخی و بازی هم میکنم با بچه ها .
اما میخوام در موقع تو جمع بودن نرم.
سلام
ابشون یا داره مسخره میکنه شما رو یا داره انتقام میگیره از حسادت یا چیز دیگه
یا مردم آزاره یعنی سادیسم داره و لذت میبره از آزار بعضیها یا درست تربیت نشده
ماجرا از کجا شروع شد ؟
لزومی نداره توضیح بدین . فقط خودتون این رو مد نظر داشته باشین که از کجا شروع شد این ماجرا تا علتش رو پیدا کنین
راه حل مشکل به دانستن علت خیلی ربط داره
شما دوست عزیز سوالی پرسیدین در این تاپیک و دوستان دیگه هم در حد علم و دانششون و تجربیاتشون جواب میدند به شما
از جواب بنده ی مخلص دلگیر نشین
اما طرز فکر شما علتِ این مشکل هست
شخصیت قوی و متکامل (رو به تکاملِ بیشتر ) ترکیبی از کودک و جوان و سالمند هست
یعنی کودکی خودش و دنیای کودکی همیشه در ذهنش هست و به همین دلیل با بچه ها رفتار خاصی داره . همیشه با لبخند بهشون نگاه میکنه , به حرفها و سوالها و رفتارهای عجیب غریب و بعضا خنده دارشون نمیخنده و مسخره نمیکنه . با احترام باهاشون برخورد میکنه حتی اگر اشتباه کنند . مقداری از وقتش رو به اونها اختصاص میده
گاهی باوجودیکه حوصله نداره اما باهاشون هم بازی میشه و میگه و میخنده تا مبادا دلخور بشند چون میدونه عکس العمل آدم بزرگها روی بچه ها و روح و روان و تربیت و اخلاقشون خیلی تاثیر داره
وقتی جائی میره سلام علیکش با بچه ها هم کمتر از بزرگسالها نیست . تو حرفشون نمیپره . وقتی سوال میپرسند با حوصله گوش میده و با حوصله و زبان ساده پاسخ میده . پاسخی در حد فهم کودک
چیزهای دیگه ای هم هست که اگه بگم به مذاق بعضیها خوش نمیاد
این شخص به جوانیش هم مغرور و متکبر نمیشه
با سالمندان هم خوش رفتاره چون میدونه فردا خودش هم مثل اونها میشه اگر تا اون مرحله عمر کنه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 21-03-2015 at 15:41. دليل: تصحیح
کلا مدلشه . "من از همه چیز سر درمیارم،شما هیچی بلد نیستین"
نمیدونم مشکل کجاست.
من خودم مخالفم که بهم میگن مهندس،درو همسایه راه به راه میگن.چندبارم گفتم که نگین .
چند با هم تو جمع خیلی با احترام بهم گفتن"به به مهندس جون ،خوش اومدی" ،این اقا هم بودن، به گمونم بهش بر خورده.
sent from my XPERIA smartphone
سلام دوستان
جواب "بازم به معرفت تو" چیه ؟![]()
قربان you![]()
sepasgozaram![]()
سلام
میرید مهمونی بعد که دارید خداحافظی میکنید صابخونه میگه "چیزی نخورید که"
جواب این چیه؟
سلام.
می تونید بگید:
قربان شما. صرف شد.
سلام
بعضی ها هم میگن :
"خیلی ممنون ، نخورده نیستیم"
محتوای مخفی:
Last edited by payam178; 23-03-2015 at 23:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)