«تحصن، هیاهو و جاروجنجال درست نیست. ما توبیخ میشویم، تهدید میشویم و کشته هم میشویم اما تسلیم حرف زور و تهدید نمیشویم.»
مهدي بازرگان
«تحصن، هیاهو و جاروجنجال درست نیست. ما توبیخ میشویم، تهدید میشویم و کشته هم میشویم اما تسلیم حرف زور و تهدید نمیشویم.»
مهدي بازرگان
آزادي در بي آرزوئي است. (بودا)
«می خواستم زندگی کنم، راهم را بستند، ستایش کردم، گفتند خرافات است، عاشق شدم، گفتند دروغ است گریستم، گفتند بهانهاست، خندیدم، گفتند دیوانهاست، دنیا را نگه دارید ، میخواهم پیاده شوم!»
دكتر علي شريعتي
Last edited by M3HRD@D; 02-10-2010 at 14:26.
«آزادی بیش از همه از دست کسانی ضربه میخورد که برای نیل به آن کوتاهترین مسیر را انتخاب میکنند.»
چه گوارا
چشم ها را باید شست
جور دیگر باید دید
سهراب سپهری
«تمام مردم آزادی را دوست میدارند ولی مهارت عجیبی در معدوم کردن آن به کار میبرند.»
ولتر
این شیوه ی سگ است که به تلافی سنگی که به او زدند سگ دیگری را گاز میگیرد (زهار)
حقیقت برای ادمی همانست که از او یک ادم می سازد (انتوان سنت اگزوپری)
سکوت جوابی غیر قابل پاسخ است (چسترتون)
اگر می خواهید در زندگی دوستان وفادار و یاران غمخوار داشته باشید کم وخیلی دیر با مردم دوست شوید (هرشل)
وقتی انسان دوست واقعی دارد که خودش هم دوست واقعی باشد (امرسون)
«با بدیهای دیگران دل خویش را به سیاهی نیالاییم ، همواره ساز سادگیمان کوک باشد و نگاهمان امیدوار.»
ارد بزرگ
«برای تحقق آرزوی تو، خواه امیر باشی خواه گدا، در برابر طبیعت فرق نمیکند و برای همه یک بها معین شدهاست و آن فداکاری و از خودگذشتگی است.»
ماردن
«برای رسین به آرزوئی باید دهها آرزوی دیگر را سر برید.»
«بسیاری از آرزوهایمان را می توانیم با نشان دادن توانمندی خویش به آسانی بدست آوریم .»
ارد بزرگ
«به آرزوهایی خویش ایمان بیاورید و آنگونه نسبت به آنها باندیشید که گویی بزودی رخ می دهند .»
تنها كساني تحقير مي شوند كه بگذارند تحقيرشان كنند. (الكس هيل)
این که بدانی در راه درستی هستی یک چیز است ؛اما اینکه فکرکنی راه درست فقط همین است، چیز دیگری است...
پائولو کوئیلو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)