چند روز طول کشید تا قراردادتو فسخ کردن اشتراکتو باطل کردن؟من میخوام فسخ کنم
چند روز طول کشید تا قراردادتو فسخ کردن اشتراکتو باطل کردن؟من میخوام فسخ کنم
وضعیت سرویس های نامحدود خوبه یا نه ؟ میخوام بیام مخابرات میترسم افتضاح باشه ! الان اومدم بوشهر خونه پسر عمم از مخابرات اینترنت گرفته . 128 نامحدود با ضریب 1 به 1 !! ماهی 22 تومان . سرعت دانلود 130-140 !!! پینگش هم عالیه !! اخه اهوازی ها چه گناهی کردن ؟![]()
من درخواست فکس کردم فکر میکنم یک هفته طول کشیدچند روز طول کشید تا قراردادتو فسخ کردن اشتراکتو باطل کردن؟من میخوام فسخ کنم
البته هر روز زنگ میزدم
فکر میکنم الان اگر تا 10 روز تمدید نکنید ، خودشون جمع آوری میکنن
تست مبین نت
خونه یکی از اقوام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی فکس فرستادی ودرخواست کردی همون لحظه قطع کردن یا اینترنتت وصل بود وبعد 7روز یا روز هفتم قطعش کردن؟میخوام دقیق بدونم میخوام تا قراردادم فسخ بشه با یکی شرکت دیگه اینترنت بگیرم چون بی اینترنت نمیتونم بمونم حتی 1روز.مرسی
خوش به حالتون که حداقل خط معمولی دارید می تونید از هر شرکتی که خواستید بگیرید. خط ما رو سال 87 تبدیل کردند به فیبر نوری(اهواز-مخابرات آزادی) الان فقط یه شرکت به اسم پاس ماناماد واسه خط ما ای دی اس ال میده .میدونم چون انحصاریه هر بلایی که بخواد سر اینترنت میاره پس نمیرم سمتش.وایمکس ایرانسل داشتم افتضاح بود.الان میگن بهتر شده.الان با مبین نت اینجا هستم اونم باورتون نمیشه مودم خارجی دارم که بیرون شهرم باید انتن بده اما سرعت دانلود شبانش در حد بایته! روزا هم سرعتش معمولیه اما هزینه سرویساش بالاست! وایرلس هم داشتم قطعش کردم. الان 3 تا مودم تو خونه دارمبه نظر شما راهی هست که بتونم خط مسی جور کنم واسه ای دی اس ال.بخدا دیگه واسه نت نمیدونم چکار کنم:( اگر خطم معمولی(مسی) باشه می تونم از هر شرکتی اینترنت بگیرم حداقل حق انتخاب دارم
![]()
امروز سیزده بدره و تقریبا 90 درصد مردم ایران بیرون از خونه هستند و از اینترنت استفاده نمیکنند پس ببینید:
حالا برید تست چند روز پیش منو نگاه کنید ببینید چقدر سرعت داقونه .
من چند روز پیش خونه یکی از دوستان که 3 ماهه نامحدود 256 داشت سرعت دانلود رو چک کردم 29-30 بود
این سرعت ثابته ؟ ارزش داره بیام از مخابرات بگیرم ؟
نه ارزششو نداره بیای مخابرات بعد 5روز پشیمون میشی اصلا سال 92 سال بدی است برای ما چون انتخابات ریاست جمهوریه 2ماه قبل و6ماه بعد از اینترنت محروم میشیم
الان 128 نامحدود تمدید کردم سرعت 70 - 90
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)