1. منظورتون رو متوجه نشدم من کی گفتم؟ صد در صد Galaxy S4 قدرت سخت افزاری اش دو برابر آیفون 5 هست.
2. چیپ ست Apple A5 دو هستهای از نوع Cortex-A9 هست (
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)، جالبه اپلی ها فکر میکنند A5 پردازنده هست در حالی که Apple A5 یا Apple A6 و ... این ها پردازنده نیستند عزیز! این ها چیپ ست یا به اصطلاح انگلیسی System on a chip هستند (
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
) سیستم روی تراشه یا چیپ ست به مجموعه پردازنده (که در چیپست A5 از نوع Cortex-A9 هست و چیپ ست A6 از نوع Swift که معماری اختصاصی اپل بر پایه ARM v7 هست میباشد) و گرافیک و حافظه موقت RAM و به علاوه برخی تجهیزات ارتباطی مثل Wi-Fi و بلوتوث همگی این ها مجموعاً در یک System on a chip یا چیپ ست قرار میگیرند و سیستم روی تراشه آیپد مینی Apple A5 هست که پردازنده اصلی آن از نوع Cortex-A9 و دوهستهای هست که صد در صد از چهار هسته Cortex-A9 در چیپ ست انویدیا تگرا 3 به کار رفته شده در بعضی تبلت های ایسوس ضعیف تر هست. اون رو هم دیدید که Apple A6 به کار رفته شده در آیفون 5 از اس3 که Cortex-A9 بود قوی تر بود به دلیل معماری جدید و اختصاصی Swift اپل بود (البته این نوع معماری در اصل یک کپی از معماری Krait پردازنده های کوالکام هست) که این نوع معماری یعنی Swift از Cortex-A9 قوی تر و بهینه تر هست. حالا شما بنا به چه دلیلی میگی پردازنده آیپد مینی Cortex-A9 نیست!!

3. در بحث صفحه نمایش از نظر بزرگی گفتم نه کیفیت و الا هر دو از نوع IPS هستند و با کیفیت هستند.
4. بله قابل اتصال هستند اما با صرف هزینه بسیار برای خرید مبدل ها ولی در دیوایس های اندرویدی با صرف 5 هزار تومن بله فقط 5 هزار میتوانید یک کابل OTG بگیرید و به راحتی انوع چیز مثل فلش مموری، موس و کیبورد و... را اتصال کرد در حالی که برای آیپد هر کدام ابزار جداگانه ای دارند و مسلماً خیلی هزینهبر خواهد بود.
حالا کی بدون اطلاعات کافی حرف میزنه؟؟