تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 299 از 461 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

منم مثل شما تو بحران بودم 7 روز اول عید ، روی هم رفته 10 ساعت نخوندم
    اما
    فهمیدم مشکلم از کجاست ؟ مشکلم این بود که یه کم از برنامه قلمچی عقب می موندم کمپلت قاطی می کردم و روحیه ام رو از دست می دادم
    من اومدم کلا برنامه راهبردی و دفتر برنامه ریزی و هرچی قلمچی ملمچی بود از جلو چشم برداشتم نشستم مباحثی رو که پر سوال تر هستند رو انتخاب کردم و از اون روز دارم خیلی خوب پیش می رم

تک تک درس هام برنامه ام به این ترتیبه ( لطفا نظرتون رو بگین )

ادبیات : شروع کردم به صورت جامع از 5 سال اخیر تست می زنم
    عربی : باز هم جامع می زنم ( یکی از فامیلامون دبیر عربی هست با ایشون کار می کنم خیلی عالی پیش می رم )
    دینی : دی وی دی های گزینه 2 عالین + گاج رو تکمیلی می خونم و تست می زنم
    زبان : تو خون و رگم هست لازم ندارم بخونم
    ریاضی پایه و دیفرانسل : مهر و ماه جمع بندی : واقعا میگم عالیه حتما تهیه اش کنید
    فیزیک 3 : خیلی سبز + دبیر خصوصی
    شیمی : مهر و ماه جمع بندی + خلاصه ها ی خودم

........................
    راستی بچه واسه ی گسسته کتاب آموزشی هست که خیلی پایه ای و ساده و روان درس بده لاقال امتحان پایان ترم قبول بشیم ؟
    ایول.از الان به بعد ساعت مطالعه خیلیا میاد پایین یکی از دلایلم شاید همین باشه که به برنامه قلم و بقیه موسسات نمی رسن و همچنین استرس ناشی از اون.اقا این اشتباهه از الان به بعد دیگه باید تموم مشکلاتو ریشه یابی و حلشون کرد وگرنه نمی شه اونی که می خوایننننننننننننننن(به خودمم می گم)گور بابا قلم و دارودستش.ما فقط یه ازمون داریم اونم کنکورهههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههه
    خیلیا با قلم پیش رفتنو پیش رفت کردن اون خیلیا همچنان به کارشون ادامه بدن ولی بقیه مثه من که قلم فقط براشون حکم یه پتکو داره بزرانش کناااااااااااار
    من که به شخصه دیگه ازمون قلم نمی دم و فقط 3 تا جامع سنجشو می دم.این از من
    بدم می یاد از کانون اه

من یکی رو می شناسم تو کانون 1 بارم بالا 7000 نشد و کنکور 800 شداینم واسه این که امید بگیرین گفتم

و

ایول به بعضی ها که تصمیم گرفتن نیان دیگه نت نیومدن و سفت و سخت می خونن.مثه esilove...
    همین هومن خودمونوخیلیای دیگه .من که هیچ وقت اراده نداشتم.
    اما
    اون موقع که زل زدی به مانیتور تا کارنامت بالا بیاد(واااااااای فکرش دیوونم می کنه)اینو به سال اولیا که تجربه ندارن می گم
    می گی خدااااااااااااااااااااا جهت حفظ ابرومم که شده ابرومو نبر!!!!!!!!یه هو تو همون 3-4 سانیه تموم 12 سال تحصیلو مشکلاتش میاد جلو چشمات و خدا نکنه نباشه اونی که می خوای.اصلا برا ارامش اون لحظه هم که شده با تموم وجود از این به بعدو بخونین یعنی بخونیم
    همتونو دوس دارم و امیدوارم بهترین روز زندگی هممون اون روزی باشه که همونی که خواستیم قبول شدیم
    harfe akhar be naghl az yeki
    کفشاتونو در ارید و بدوید!

میدونم خسته شدید ولی چشاتونو ببندید و به لحظه ی امدن کارنامه و رتبه ی خوب یا خوشحالی پدر ومادر و...

فکر کنید.

کنکور اومد حالا نتاز کی بتاز!!
    Last edited by mahla jan; 30-03-2012 at 21:13.

2. 4 کاربر از mahla jan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

یه کم بیشتر در موردش بگین
    اگه کتاب خوبیه تا تهیه ش کنم . . .

4. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

منم مثل شما تو بحران بودم 7 روز اول عید ، روی هم رفته 10 ساعت نخوندم
    اما
    فهمیدم مشکلم از کجاست ؟ مشکلم این بود که یه کم از برنامه قلمچی عقب می موندم کمپلت قاطی می کردم و روحیه ام رو از دست می دادم
    من اومدم کلا برنامه راهبردی و دفتر برنامه ریزی و هرچی قلمچی ملمچی بود از جلو چشم برداشتم نشستم مباحثی رو که پر سوال تر هستند رو انتخاب کردم و از اون روز دارم خیلی خوب پیش می رم

تک تک درس هام برنامه ام به این ترتیبه ( لطفا نظرتون رو بگین )

ادبیات : شروع کردم به صورت جامع از 5 سال اخیر تست می زنم
    عربی : باز هم جامع می زنم ( یکی از فامیلامون دبیر عربی هست با ایشون کار می کنم خیلی عالی پیش می رم )
    دینی : دی وی دی های گزینه 2 عالین + گاج رو تکمیلی می خونم و تست می زنم
    زبان : تو خون و رگم هست لازم ندارم بخونم
    فیزیک 3 : خیلی سبز + دبیر خصوصی
    شیمی : مهر و ماه جمع بندی + خلاصه ها ی خودم

........................
    راستی بچه واسه ی گسسته کتاب آموزشی هست که خیلی پایه ای و ساده و روان درس بده لاقال امتحان پایان ترم قبول بشیم ؟
    خوشحالم که دوباره روحیه گرفتی!
    قبلا که روحیه داشتم مرور کارهای که می خواستم بکنم بهم روحیه می داد

منم بعد از 17 روز روزی 1-2 ساعت درس خوندم 4 روز درس نخواندن و دیدن 700افت تراز بجای 300 تا که لازم داشتم
    امروز کتاب رو باز کردم
    امیدوارم موفق باشی

6. این کاربر از urchin7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بچه ها به نظر من اشتباه نکنید با برنامه کانون پیش برید 6 روز وقت دارید تا ازمون بعدی میشه با خر خونی جمعش کرد اصلا به تراز اهمیت ندید فقط برنامه تموم کنید همین
    این 3 ماه باقی مونده حکم طلا داره اگر تو این سه ماه کاری کردید ، کردید اگر هم نکردید خب نکردید دیگه (چقدر کردن نکردن شدن : ارایه ادبیش اگه گفتین چی میشه ) .
    جدی بگرید ارزشش رو داره
    ازمون های سنجش هم همچین اش دهن سوزی نیست والا ما پارسال که دادیم سوال ها ساده بود نخ سوزن تخصصی ( عمومی بد نبود )

8. این کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

هی همه ميگند ميگی اين سه ماهه مهم هست
    من الا" حساب کردم ديدم تا پنج خرداد که بعدش فقط مرور خواهد بود بيش از 600 ساعت وقت دارم يعنی اين طوری اکثر قريب اتفاق مطالب رو با کيفيت بالا و اون طور که دلم ميخواد ميتونم بخونم خيلی ذوقوليدم خيلی
    به نظر شما هماهنگی با آزمون قلم چی چقدر مهم هست؟ آخه الا" ميبنم اگه فقط آزمون 18 ام و سه تا آزمون آخر رو بدم بهتر ميتونم به برنامه ام برسم!
    پ ن: تازه من وقت های کلاس مدرسه
    که در هفته يک روز کاملم رو ميگيره ازش کم کردم

Last edited by D_felfelak; 31-03-2012 at 07:19.

10. 2 کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من که تحت هیییییچ شرایطی حتی اگه آمریکا هم حمله کنه قلم چی رو از دست نمیدم، منم گیر کردم روی 6800 ولی ترک قلم چی یا هر آزمون دیگه یعنی فرار از مشکلات!! 12-13-14-15-16-17 شیش رووووز!! پیش 1 که چیزی نیست بابا یکم فیزیک زیاده اونم بزنین به کمرش من توی عید عربی رو تموم کردم رفت پی کاااارش، زرد قلم چی با هشت سری آزمون، درصد متوسطم شد 86 دیگه تا خرداد نمیخونم.
    شما هم اگه می بینین عقب افتادین بیخیال یه آزمون بشین و به جاش بزنین به برجک کنکور اون درسی رو که ضعیفین بترکونین تا حداقل از نظر روانی یکم روحیه بگیرین.

دوستی که میگی فقط سنجش میرم، 12 تا آزمون بری بهتره یا 3 تا ؟ اصلا نمره و درسو بی خیال..یکی که مسابقه داره قبلش تمرین میکنه همین طور سر جلسه نشستن و فکر کردن روی سوالات باعث میشه سر کنکور روی اسید و باز شیمی مغزت قفل نکنه!
    از ما گفتن بود...خود دانید.. ولی بعد کنکور میگی این یارو cna.sina راست میگفت..این خط این نشون!

هیچ وقت آزمون آزمایشی رو ول نکنین!
    Last edited by Mr. President; 31-03-2012 at 00:26.

12. 5 کاربر از Mr. President بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هی همه ميگند ميگی اين سه ماهه مهم هست
    من الا" حساب کردم ديدم تا پنج خرداد که بعدش فقط مرور خواهد بود بيش از 600 ساعت وقت دارم يعنی اين طوری اکثر قريب اتفاق مطالب رو با کيفيت بالا و اون طور که دلم ميخواد ميتونم بخونم خيلی ذوقوليدم خيلی
    به نظر شما هماهنگی با آزمون قلم چی چقدر مهم هست؟ آخه الا" ميبنم اگه فقط آزمون 18 ام و سه تا آزمون آخر رو بدم بهتر ميتونم به برنامه ام برسم!
    آرمون رو لطفا رها نکنید فقط نسبت به تراز و رتبه و مخصوصا حرفای دوستاتون بی تفاوت باشید اصلا در مورد آزمون آزمایشی و تراز و رتبه با هیچ کس حرف نزنید که استرس زاس
    به برنامه آزمون نمیرسید درست ولی به بخشی از اون که میرسید برای همون قدر که خوندین ارزش قائل بشین و آزمون رو بدین حالا 100 بودجه بندی رو نخوندین اشکال نداره با آمادگی 60-70 درصد برید سر جلسه چه اشکالی داره؟
    ولی ساعت مطالعه رو ببرید بالاتر و برنامه مطالعاتیتون رو فشرده کنید و عقب موندگی ها رو جبران کنید هنوز راه زیادی در پیشه
    من که تحت هیییییچ شرایطی حتی اگه آمریکا هم حمله کنه قلم چی رو از دست نمیدم، منم گیر کردم روی 6800 ولی ترک قلم چی یا هر آزمون دیگه یعنی فرار از مشکلات!! 12-13-14-15-16-17 شیش رووووز!! پیش 1 که چیزی نیست بابا یکم فیزیک زیاده اونم بزنین به کمرش من توی عید عربی رو تموم کردم رفت پی کاااارش، زرد قلم چی با هشت سری آزمون، درصد متوسطم شد 86 دیگه تا خرداد نمیخونم.
    شما هم اگه می بینین عقب افتادین بیخیال یه آزمون بشین و به جاش بزنین به برجک کنکور اون درسی رو که ضعیفین بترکونین تا حداقل از نظر روانی یکم روحیه بگیرین.
    درسته
    آفرین
    دقیقا

پ ن: تشکر خشک و خالی برای این پست کم بود!

14. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دفتر برنامه ریزی قلمچی یه مطلب داره که میگه
    "ناگهان همه چیز با حرکت تند پیش می رود"
    "افراد از خواب بیدار می شوند"
    همین افراد بخش زیادیشون ( به جر سیاهی لشگر های کنکور) تا بعد از سیزده بدر در خواب هستند، شما شیش روز وقت داری که بزنی جلو! اگه قبلیا رو از دست دادی اینا رو از دست نده! وقتی همه دارن توی دشت و دمن تخمه و هندونه می خورن و والیبال میزنن شما تست بزنی! مطمئن باش هیچ تلاش و فداکاری توی این دنیا بی ثمر نمیمونه!
    ادیسون در جریان اختراع لامپ بیشتر از شیش هزار ماده ی مختلف رو تست کرد! شما توی این شیش روز تست بزن! و درس بخون اگه موفق نشدی اونوقت آزمونا رو بزار کنار
    Last edited by Mr. President; 31-03-2012 at 00:40.

16. 2 کاربر از Mr. President بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

دیگه تا سه ماه دیگه کانکت نمی شم
    منی که تا 20 اسفند تا حدی قابل قبول درس خوندم ! الان بافقط چند مبحث واسه مطالعه مونه و بقیقه همش مروره!یک سال هم پشت کنکور بودم !حیفم می یاد پزشکی قبول نشم و زرشک بشم!
    منی که سال اول می گفتم اگه امسال یا سال بعد پزشکی قبول نمی شم!حوصله الکی زندگی کردن به زور زنده موندن رو ندارم و خودم رو از این زندگی راحت می کنم
    اگه سه ماه درس بیخونم یک عمر رستگارم
    اون 12 سال درس خوندنی و نخوندنی با این سال آخر خر خونی بدون این 3 ماه یعنی هیچ! این یعنی ایفون 4s داشته باشی ولی دکمه پاور نداشته باشه
    الان که 3 ماه آخر کنکور زندگیمه به علاقه و حوصله ای که سال اول داشتم فکر می کنم می خوام از شرمندگی تصعید بشم
    یادم می یاد پارسال اون 5-4 ماه که درس می خوندم معمولا یک روز هفته رو درس نمی خوندم( امان از دوستان ناباب (ولی صحبتهامون درسی بود) ) در اون 6 روز همیشه 49-50 ساعت درس می خوندم!(فقط 3-4 هفته نوروز کمتر شدو مثل امسال شدم)الان شده هفته ای 15 و این هفته به زور 5 ساعت!

کاری که پارسال می کردم ولی امسال نمی کنم
    1.اینترنت فقط برای کارنامه
    2.اصلا فکر بیرون رفتن از خونه تو سرم نبود
    3. وقتی جلو تلوزیون بودن با خودم می گفتم بلند شو ! این امتحان خداست و این موقعیت هاست که مشخص می کنه کی پزشک می شه و کی زرشک! اگه بلند نشی کنکور می پره! بعدا از چند وقت تلویزیون هم رفت پی کارش
    اگه تو کله کسی هم گِل باشه هیچی هم بلند نباشه تو این سه ماه هر رشته ای که خواست می تونه قبول بشه! نمی خوام بعد از کنکور به خودم بگم خر نفهم یعنی شعور و اون بادمجونی که تو سرته همین اندازه بود! یعنی نتونسی پزشکی قبول بشی! و حالا می خوای الکی بری معماری واسه خوشگذرونی پیش دوستات! برو بمیر که حیف اون اکسیژن هاس که کوفت می کنی
    ساعات بالای مطالعه همه چیز رو حل می کنه هر چی بیشتر تو اتاقی که درس می خونی بمونی متوجه می شی که بیشتر درس می خونی! پس وقتی رفتی بیرون بیاد باشی که باید دوباره بری تو اتاق و شروع کنی
    برنامه هامون رو باید میکرو بندی کنیم مثل کاری که همه 2 هفته اخر کنکور می کنند!به موقع می رند از اتاق واسه ناهار خوردن! که الکی معطل نشن! به خاطر کم کاری هامون باید هفته آخر کنکور رو 3 ماه زودتر شروع کنیم!
    تلویزون و کامپیوتر و دوستامون ما رو دانشگاه نمی برند یادتون باشه

بیای همین جا قرار بذاریم که دیگه نیای فروم قبل از این که بدبخت بشم!! و نشه جمش کرد!و تاپیک وارد صفحه 301 نشه ! همین جا از هم خداحافظی کنیم بره واسه3 ماه دیگه ! بعد از کنکور می یام جوری که هیچ کدوممون خجالت نکشیم درصد ها و پیشبینی رتبه هامون رو به هم بگیم
    جوری که بهار 91 بهترین بهار زندگیمون بشه! بهاری که زندگیمون رو تغییر داد!بهاری که نذاشت دوباره کنکور بدیم! بهاری نذاشت الکی جهت رفع تکلیف بریم رشته ای که بهش علاقه نداریم!هر وفت که اسم بهار رو شنیدیم یاد تلاشهای بهار 91 بیفتیم
    Last edited by urchin7; 31-03-2012 at 01:14.

18. 4 کاربر از urchin7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دیگه تا سه ماه دیگه کانکت نمی شم

بیای همین جا قرار بذاریم که دیگه نیای فروم قبل از این که بدبخت بشم!! و نشه جمش کرد!و تاپیک وارد صفحه 301 نشه ! همین جا از هم خداحافظی کنیم بره واسه3 ماه دیگه ! بعد از کنکور می یام جوری که هیچ کدوممون خجالت نکشیم درصد ها و پیشبینی رتبه هامون رو به هم بگیم
    جوری که بهار 91 بهترین بهار زندگیمون بشه! بهاری که زندگیمون رو تغییر داد!بهاری که نذاشت دوباره کنکور بدیم! بهاری نذاشت الکی جهت رفع تکلیف بریم رشته ای که بهش علاقه نداریم!هر وفت که اسم بهار رو شنیدیم یاد تلاشهای بهار 91 بیفتیم

منم پایم پزشکی سال 91!
    اینم آخرین پست منه تا روز اعلام رتبه ها!

فردا شنبه است!! همون شنبه ای که میگی شروع میکنم! از شنبه ی دیگه!! این همونه! یا کارنامه ی پزشکی رو اسکن میکنم یا میگم یکی از بچه ها اعلامیه ترحیمو اسکن کنه! دو تا گلوله کلاش هم آماده کردم ایناهاش :

خدا حافظ هههههمگی تا روز اعلام رتبه ها!! یا اعلام نمره های اون دنیا!
    Last edited by Mr. President; 31-03-2012 at 01:07.

20. 2 کاربر از Mr. President بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •