سلام دوست عزیزم...........
باید دستت رو از دکمه ای که باهاش پاس در عمق میدی رو فشار ندی تا جلو نیاد.
{دکمه پاس در عمق من E هست حالا دیگه نمیدونم}
![]()
سلام دوست عزیزم...........
باید دستت رو از دکمه ای که باهاش پاس در عمق میدی رو فشار ندی تا جلو نیاد.
{دکمه پاس در عمق من E هست حالا دیگه نمیدونم}
![]()
سلام دوستان
من میخوام انلاین بازی کنم ولی میگه پچ 1.03 میخواد.این رو گرفتم از خود سایت کونامی ولی ارور زیر رو میده:
...No prior installation of Pro Evolution Soccer 2012 was found
چه طور باید برطرفش کنم؟؟
نه فك كنم منظورش اينه كه خودش مياد جلو اون كه اره دكمه پاس عمق رو بزني دروازه بان مياد جلو ولي خب اگه نزني اون دكمه رو تو مواقعي كه تك به تك ميشن دروازه بان مياد جلو بازم خودش الكي حالا سوالش اينه كه چيكا كنيم كه تو اين مواقع نياد جلو
مرسی آقا سپهر
ولی اینو میدونم - اونو وقتی خودت بخواهی دروازه بان بیاد جلو میگیری میاد جلو
ولی این ...... خودش میاد جلو بدون اینکه کلید پاس توعمقو بزنی
واسه اینکه کاری کنی که دروازه بان نیاد جلو فقط یه راه هست اونم اینکه کنترل کامل دروازه بان رو به دست بگیری
این دو تا کلیدی که تو عکس مشخص کردم رو اگه بگیری کنترل دروازه بان رو به دست میگیری و اگه دوباره فشار بدی به حالت عادی برمیگرده
فقط بگم کار آسونی نیست کنترل دروازه بان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دلم نیومد این اعترافو نگم واسه عاشقای ساکر
بابا عجب چیزی شده.من هیچ وقت تا قبل 2012 حتی یکبار هم ساکر نصب نکردم و فقط خونه دوستام دیده بودم.ولی 2012 همه چیزش کاملا چرخیده.بخش ایدیت بازیکناش ساخت ورزشگاه به دلخواه و .... تمیرینای اموزشیش و.... واقعا عالی و بیسته.با توپ خیلی راحت میشه حرکت کرد انگار خودم پا به توپم (البته با اینکه فیفا 2005 هم همینجور بود و دیگه این روش خوب رو رها کرد.البته مال ساکر واقعا نرمو با انعطافه).خیلی هجومی و هیجانی شده بازی .صحنهای بعد از گل و خطا و... که بلور موشن داره و حرکت نرم دوربینش و کارکترا و خیلی چیزای دیگش .... بد جور من فیفا دوست رو جذب خودش کرده. حالا فهمیدم چرا سایت اجی ان به این بازی امتیاز خوب داده.
فایلی پچی چیزی هس که گزارشش فارسی شه؟برای لیگ ایران چیزی هس ؟
سلام من برعکس تو تا همین 2 هفته پیش عاشق pes بودم ولی وقتی فیفا 12 را بازی کردم نظرم نسبت بهش عوض شد
البته یه مشکلی که کل سری های فیفا دارن و توی فیفا 12 هم میشه دید اینه که اصلا و ابدا چهره های بازیکن ها را خوب نمیسازن توی این ضمینه pes خیلی بالاتره ولی من گیم پلی فیفا 12 را خیلی خوشم اومد
برخوردهای فیزیکیش خیلی زیباست![]()
برخوردای فیزیکیش که چندان فرقی نداره. حرکت پا به توپ فیفا چندان نرم نیس پیشتر انگار تو سر توپ میزنه تا حرکت نرم با توپ.ولی با pes انگار توپ زیر پای خودمه.
من از 2005 که فیفا حرکات پا به توپش نرم بود دیگه نتونسم از فیفا لذت ببرم.تا اینکه pes 12 رو دیدم(البته هیچ pesرو جز 2012ش قبول ندارم) چون حرکاتش همونجوریه کم من میخوام
بعد حس و هیجان بعد گل فیفا مصنوعیه ولی برا این بازی ادمو سرحال میاره .
دوستان ...
من بخوام فوتبالم خوب بشه ... به همه گل بزنم باید چیکار کنم؟
میشه راهنمایی کنید منو و بگین این سیستمهای توی بازی که تو Game plan هست ... چه طوری کار میکنه و چیه و اینا؟
ممنون
من مبتدی هستم تقریبا!
یعنی طوری که برزیل رو برمیدارم ... با عربستان بهم 4 تا گل میزنن :(
روش های مختلفی هست که بسته به تیم و بازیکنا میشه استفاده کرد . اما در کل و توی این نسخه از pes سیستم و اینا زیاد توی بازی تاثیر نداره و 90% بازی دست خود آدمه و مهمترین چیز هم دفاع کردن هستش که نباید سرعت و ضربدر رو نگه داری که بازیکن بره دنبال توپ چون جا می مونه و بازیکن حریف همه رو دریبل می کنه میزنه تو گل
بهترین روش دفاع اینه که فقط سرعت رو با جهت بگیری و بری جلوی بازیکن صاحب توپ و مجبورش کنی توپ رو از دست بدهکلاً دفاع کردن سخت شده توی این نسخه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)