تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 456 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

گزارش روز: برف ، تهدید اصلی لغو بازی اوساسونا- بارسلونا

درحالی که قرار بود امشب دوتیم اوساسونا و بارسلونا دیدار برگشتشان درمرحله جام حذفی را برگزار کنند ولی ممکن است این بازی به خاطر شرایط بدجوی لغو شود

سایت گل- امشب قرار است تا دو تیم اوساسونا و بارسلونا در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی اسپانیا (کوپا دل ری) در ورزشگاه رینو د ناوارا مقابل هم قرار بگیرند.
    اما احتمال بارش برف در پامپلونا و شرایط نامساعد جوی ممکن است باعث لغو دیدار امشب دو تیم که قرار است ساعت 22 برگزار شود، گردد.
    غلظت این مه درحدی است که به سختی می توان اطراف را دید. یکی از مسئولان باشگاه اوساسونا در صفحه توئیترش نوشته:« اشیا از فاصله 5متری دیده نمی شوند. فرود هواپیما دراین شرایط غیرممکن است و از روز پنجشنبه بارش برف شروع می شود.»
    این درحالی است که کاروان بارسلونا هم درانتظار اخبار جدیدتری از شرایط جوی است. گواردیولا دراین باره گفته:« اگر ببینیم که مشکلاتی وجود دارد، با مسئولان صحبت خواهیم کردو برنامه سفرمان را تغییر می دهیم. تنها نکته قطعی ای که وجود دارد این است که ساعت 10 شب بازی شروع می شود.»
    طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا و پیش بینی هواشناسی در ساعت برگزاری مسابقه بارش برف در پامپلونا آغاز شده است

گروندونا: انتصاب گواردیولا به سمت مربی تیم ملی آرژانتین مثل یک رویاست

رئیس 80 ساله اتحادیه فوتبال آرژانتین معتقد است که گواردیولا گزینه ایده آلی برای هدایت تیم ملی این کشور است

سایت گل- خولیو گروندونا، رئیس اتحادیه فوتبال آرژانتین در صحبتهایی اعلام کرد که اگر بتواند پپ گواردیولا را به آرژانتین بیاورد و هدایت آلبی سلسته را به او بسپارد خوشحال خواهد شد
    گواردیولای 40 ساله از سال 2008 هدایت بارسلونا را در دست گرفت و از آن زمان تاکنون با بارسا به 13 جام قهرمانی دست یافته؛ او با بارسلونا 3 قهرمانی در لالیگا و 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا کسب کرده است
    این درحالی است که آرژانتینی ها بعد از جام جهانی 2010 دو مربی عوض کرده اند. در ابتدا سرخیو باتیستا جانشین دیگو آرماندو مارادونا شد و بعد از آن هم آلخاندرو سابه یا جای باتیستا را گرفت

گروندونا، رئیس اتحادیه فوتبال آرژانتین در صحبتهایی به اونا اف ام گفت:« اگر اتحادیه فوتبال آرژانتین قدرت اقتصادی داشته باشد، گواردیولا روزی سرمربی تیم ملی آرژانتین خواهد شد. انتصاب او به عنوان مربی آلبی سلسته مثل یک رویاست.»
    گروندونا در ادامه صحبتهایش ابراز امیدواری کرد تا مسی به تیم ملی آرژانتین در کسب عنوان قهرمانی جام جهانی کمک کند ولی یادآوری کرد که عدم موفقیت مسی درکسب جام با آلبی سلسته ، مهارتهای این ستاره 24 ساله را زیر سوال نخواهد برد:« خیلی مهم است که مسی با آرژانتین قهرمان جام جهانی شود. ولی با درنظر داشتن تمام عناوینی که او کسب کرده، می دانیم که او نهایت تلاشش را به کار می گیرد. هیچ شکی نیست که با وجودی که آرژانتین اخیرا و با مسی در جام جهانی به قهرمانی نرسیده، ولی او یکی از بهترین بازیکنان دنیاست. ما ازداشتن مسی احساس غرور می کنیم.»
    این درحالی است که روز چهارشنبه مسی در گفت و گویی اختصاصی با روزنامه اوله اعلام کرده بود که دوست دارد تا قبل از اتمام عمر فوتبالی اش، به لیگ آرژانتین بازگردد.

مسی:قبل از پایان عمر فوتبالی ام دوست دارم درآرژانتین بازی کنم

این یک رویاست و آن را محقق خواهم کرد

سایت گل- لیونل مسی، مهاجم آرژانتینی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که آرزویش این است تا پیش از اتمام دوران فوتبالی اش در کشورش توپ بزند.
    مسی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که وقتی رونالدوی برزیلی سومین توپ طلایش را به او داد، یکی از آرزوهایش محقق شده است.
    ستاره آرژانتینی در گفت و گویی اختصاصی با روزنامه اوله گفت:« در اروپا دوست دارم تا در بارسلونا توپ بزنم. همیشه در بارسلونا خواهم ماند.هرچه بیشتر،بهتر.چون در بارسلونا احساس راحتی می کنم و دراینجا محبوب و عزیز هستم . البته دوست دارم تا قبل از خداحافظی با دنیای فوتبال در آرژانتین بازی کنم. این یک رویاست و آن را محقق خواهم کرد.»
    مهاجم آرژانتینی بارسا درادامه صحبتهایش با تمجید از رونالدوی برزیلی به این نکته اشاره کرد که ازدیدن رونالدو در زوریخ بسیار خوشحال شده است:« در تلویزیون بزرگی که در سالن نصب شده بود، مشغول تماشای گلهای رونالدو بودم.فوق العاده بود. رونالدو مهاجمی فوق العاده بود که همیشه عملکرد فوق العاده ای دارد و لبخند همیشه روی لبانش است.این افتخار بزرگی است که او جایزه را به من داد. این یکی دیگر از رویاهای من بود که محقق شد؛چون از بچگی همیشه یکی از طرفداران رونالدو بودم.»

2. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گواردیولا: نمی خواهم کسی باشم که هروقتی که می خواهد غُر می زند

مربی بارسا معتقد است که صحبت کردن درمورد داوری ها کار سودبخشی نیست

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا معتقد است که برای پایان دادن به نتایح ضعیف تیمش باید به آینه نگاه کند. او نمی خواهد لغزش داوران و یا بحث های مشابهی را دراین باره مطرح کرده و به دنبال بهانه ای برای توجیه تزلزل تیمش باشد

گواردیولا درکنفرانس خبری قبل از مصاف تیمش با اوساسونا در دور برگشت رقابتهای جام حذفی اسپانیا گفت:« ترجیح می دهم که خیلی بلند و رسا بگویم که من درمورد داوران صحبت نمی کنم.چون بدین ترتیب بعدا نمی توانم غر بزنم و از آن دسته افرادی باشم که هر وقت می خواهند گلایه می کنند.»

او درادامه صحبتهایش دراین باره گفت:« گلایه کردن و غر زدن چه سودی برای من دارد؟ امتیاز تیمم افزایش می یابد؟می دانم که برخی ها می گویند که این قوانین مخفی و پنهان من است ولی من هیچ نفع و سودی در این نمی بینم.البته این گلایه ها را در جریان بازی درک می کنم،چون کاملا طبیعی است. بازیکنان من از همان روز اول می دانند که باید نهایت تلاششان را به کار بگیرند.اگر ما الان در رده پائین تری نسبت به رئال هستیم به این خاطر است که آنها تیم بهتری درمقایسه با ما هستند.»

مربی جوان بارسا قبل از صحبت کردن درمورد مصاف احتمالی تیمش با رئال در مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا، درانتظار برد تیمش در دیدار برگشت با اوساسوناست.

گواردیولا در بازی با اوساسونا اینیستا را دراختیار ندارد:« اینیستا بازی با اسپانیول را با مصدومیت از ناحیه قوزک پا به پایان برد.ولی ترجیح می دهم زیاد او را تحت فشار قرار ندهم.اگر به دور بعد صعود کنیم ترجیح می دهم به اواستراحت دهم چون بازیهای زیادی پیش رو است.»

مصاف با اوساسونا در خانه حریف یک امتحان خوب برای شاگردان پپ است چون بارسا اخیرا در دیدارهای خارج از خانه لغزشهای زیادی داشته:« بله همین طور است. ما باید در بازیهای خارج از خانه بهتر شویم. برد تنها چیزی است که برای مااهمیت دارد. رسیدن به گل اول و بعد هم گلهای بعدی هدف ماست.»

گواردیولا در بخش پایانی این کنفرانس خبری از صحبت کردن درمورد تمدید قراردادش تفره رفت. او درمورد فروش احتمالی ماکسول صحبت کرد و گفت:« بازیکنی که می خواهد برود، آزادی کامل برای جدایی دارد.الان فقط مهم این است که به کجا می خواهد بروم.من این را چه درمورد ستاره شماره یک تیمم، لیونل مسی و چه در مورد جوان ترین بازیکن تیم پایه ای می گویم که با سران باشگاه صحبت کنند.»

4. 11 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گزارش روز: کت وشلوارهای جدید برای بازیکنان بارسلونا

کمپانی پرتغالی برادران اسکور مسئولیت دوخت کت و شلوارهای بازیکنان بارسلونا را برعهده گرفتند

سایت گل- بازیکنان تیم بارسلونا اکنون صاحب کت و شلوارهای رسمی جدیدی هستند. اونیفرم های جدید آبی اناری ها را کمپانی برادران ساکور که کمپانی ای پرتغالی است می دوزد.
    در ابتدای رقابتهای این فصل بود که باشگاه بارسلونا از امضای قراردادی با کمپانی ساکور برای تهیه کت و شلوار برای بازیکنانش خبر داد.
    بدین ترتیب این کمپانی پرتغالی موظف است تا در فصل جاری و فصل آینده کت و شلوارهای بازیکنان تیم فوتبال، بسکتبال، والیبال، فوتسال و هاکی بارسلونا را تهیه کند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بارسا با پیراهنی منقش به جام جهانی باشگاه ها به مصاف اوساسونا می رود

تیم کاتالان امشب درحالی مقابل اوساسونا قرار می گیرد که روی پیراهنش جام قهرمانی جام باشگاه های جهان حک شده است

سایت گل- بارسلونا امشب در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی اسپانیا در خانه اوساسونا به میدان خواهد رفت
    این درحالی است که دیدار رفت دو تیم با برتری 0-4 تیم کاتالان به اتمام رسیده بود.
    بارسا دردیدار امشب پیراهنی را برتنن خواهد کرد که برروی آن طرح جام قهرمانی جام باشگاه های جهان حک شده است
    این طرح بالای عبارت «بنیاد قطر» و در کنار آرم باشگاه بارسلونا قرار گرفته که شامل جام قهرمانی این رقابتها و عبارت قهرمان دنیا2011 است.
    این دومین باری است که طرح جام قهرمانی جام باشگاه های جهان روی پیراهن بارسلونا قرار می گیرد.
    رقابتهای جام باشگاه های جهان تورنمنتی است که از سوی فیفا برگزار شده و تا به حال آرم این جام قهرمانی روی پیراهن تیمهای میلان، منچستریونایتد، اینتر و بارسلونا قرار گرفته است
    البته درعرصه ملی هم شرایط به همین ترتیب است. تیم ملی ایتالیا اولین تیمی بود که شاهد حک شدن جام قهرمانی جام جهانی روی پیراهنش بود و این اتفاق بعد از قهرمانی آتزوری در جام جهانی 2006 رخ داد.بعد از آن تیم ملی اسپانیا با قهرمانی در جام جهانی 2010 جام قهرمانی جام جهانی را روی پیراهنش دید.

6. 9 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض توافق اولیه با پی. اس. جی برای انتقال مکسول

این بازیکن با اجازه باشگاه برای نهایی کردن قرارداد خود با پاری سن ژرمن، به پاریس سفر خواهد کرد.

اف سی بارسلونا و پاری سن ژرمن برای انتقال مکسول به این تیم فرانسوی، به توافق اولیه رسیده اند. بازیکن برزیلی با اجازه باشگاه، بعد از ظهر امروز به منظور نهایی کردن جزئیات قرارداد جدید خود با پی. اس. جی، به پاریس سفر خواهد کرد.

پس از حل و فصل جزئیات قرارداد مکسول و پی. اس. جی، بازیکن برزیلی تحت معاینات پزشکی قرار خواهد گرفت و انتقال او رسمی خواهد شد.

10 عنوان در 2 سال

این مدافع چپ، تابستان سال 2009 از اینتر میلان به اف سی بارسلونا آمد. این برزیلی،17 جولای همان سال، به عنوان بازیکن رسمی بارسا معرفی شد، و یک ماه بعد در 23 آگوست، اولین بازی خود را برای کاتالان ها در سوپر جام اسپانیا در برابر اتلتیکو مادرید انجام داد. این سوپر جام، اولین عنوان از 10 عنوانی بود که او با پیراهن بارسا در دو سال و نیم حضورش در این باشگاه بدست آورده است. او به همراه بارسا، موفق به کسب سه سوپر جام اسپانیا، دو سوپر جام اروپا، دو قهرمانی در لالیگا، دو قهرمانی درجام باشگاههای جهان و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا شده است.

89 بازی و 2 گل

مکسول زندگی حرفه ای خود با بارسا را پس از انجام 89 بازی با پیراهن این باشگاه به پایان می رساند: 57 بازی در لیگ،17 بازی در لیگ قهرمانان، 11 بازی در جام حذفی، 3 بازی در سوپر جام اسپانیا و 1 بازی در جام باشگاههای جهان. آخرین بازی مکسول برای بارسلونا، در نیمه نهایی جام باشگاه های جهان در ژاپن در برابر السد بود که در آن بازی، او یکی از چهار گل بارسا را به ثمر رساند. این دومین بار بود که او برای تیمش گلزنی می کرد. مکسول اولین گل خود را در رقابت های جام حذفی فصل 2011/12 دربرابر سئوتا به ثمر رسانده بود.

منبع : fcbarcelona.ir
    Last edited by boy iran; 12-01-2012 at 23:06.

8. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گواردیولا: «باید دانست کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد».

با وجود نتیجه 4-0 در دور رفت، مربی گوشزد می کند که هنوز 90 دقیقه دیگر برای بازی باقی مانده است ؛ در این فصل کسی در اوساسونا پیروز نبوده و در این جام هر چیزی ممکن است.

گواردیولا تضمین کرد که تیم برای برد و انجام یک بازی خوب آن جا می رود؛ «کنترل بازی و کسب نتیجه خوب درکی است که ما از بازی داریم و راه دیگری را هم سراغ نداریم».

گواردیولا تمایل نداشت تا قبل از پایان یافتن بازی پنج شنبه در برابر اوساسونا از بازی نیمه نهایی صحبت کند. مربی مشکلات سال قبل در برابر بتیس علی رغم برد 5-0 در دور رفت که گریبانگیر تیم شده بود را یادآور شد و تصمیم گرفت عملکرد محتاطانه ای رادر پیش گیرد. «فصل قبل بتیس کار خود را انجام داد. این جام بسیار ویژه است. هنوز 90 دقیقه دیگر باقی مانده است و اوساسونا ویژگی های خاص خود را دارد که اکنون ما از آنها مطلع هستیم. وظیفه ماست که بدانیم هنوز ازکارمان باقی مانده است».

با این حال، او کاملا آگاه است که در این فصل تیمی نتوانسته در اوساسونا پیروز شود. «بازی در تمامی زمین ها پیچیده است اما این مورد بسیار خاص است به خاطر روشی که آنها بازی می کنند. می دانیم هوای آنجا سرد است و چمن زمین را هم خواهیم دید که چگونه است اما سعی خواهیم کرد بازی خوبی ازائه دهیم تا به نیمه نهایی راه یابیم».

فلسفه یکسان بازی

از او سوال شد که آیا 4 گل دور رفت برتری برای شما ایجاد کرده است؟ و او در جواب پاسخ داد: «بارسا برای برد به اوساسونا می رود. 4-0 اندوخته خوبی است اما به آن اتکا نمی کنیم؛ سعی خواهیم کرد برنده بازی باشیم. من راه دیگری سراغ ندارم. تلاش می کنیم بازی خوبی انجام دهیم و بازی را کنترل می کنیم و نتیجه بگیریم. سعی می کنیم ره آورد خوبی داشته باشیم که تنها راه آشنا برای ماست».

در حقیقت تیم در بردهای خارج از خانه کمی به مشکل برمیخورد؛ «خارج از خانه لازم نیست قهرمان باشی باید بلندپرواز تر بود. به دست آوردن قدرت تحلیلی که در خانه داریم، در خارج از آن کمی سخت به نظر می رسد. ما برای 63 امتیاز باقی مانده می جنگیم. در تمامی مسابقات بسیار عالی بازی کردیم،جدا از یک ساعت اولیه در والنسیا و دقایقی در کورنیا برتر از حریف خود بوده ایم. سطح رسیدن به قهرمانی لالیگا بسیار بالاست».

گواردیولا از تصمیم تکنیکی خود مبنی بر دعوت نکردن آندرس اینیستا اینگونه توضیح داد: «او بعد از بازی هوسپیتالت به خاطر مصدومیت 10 روز دور از میادین بود و بازی در برابر اسپانیول را هم با درد در ناحیه زانو به پایان برد. عدم دعوت او برای مراقبت بیشتر و استفاده او در بازی های آینده بوده است».

غیبت کیتا

از طرف دیگر، گواردیولا کسی از تیم ب را به عنوان جایگزین کیتا- که در جام ملت های آفریقا بازی می کند- دعوت نکرده است. «ما از بازیکنان تیم ب استفاده خواهیم کرد اما این به شرایط بازی کردن آنها بستگی دارد و این بدان معنی نیست که دیگر کسی به تیم اول راه پیدا نمی کند. کوئنکا نمونه خوبی است؛ او به میدان آمد و با بازی اش ما را متقاعد کرد و ما با هم خواهد ماند».

جدایی محتمل مکسول

«او به دیدن ما آمد و گفت که از پاری سن ژرمن پیشنهادی دارد که مایل است آن را نیز بپذیرد. اگر بازیکنی مایل به ترک باشگاه باشد و با باشگاه دیگری به توافق برسد من مانع نخواهم شد.من موقعیت را درک می کنم، او آزاد است هر کاری که می خواهد انجام دهد. احتمالش زیاد است اما هنوز قطعی نشده است. مکسول همکار بسیار خوب و بازیکن عالی است. برای او آرزوی موفقیت دارم و از او به خاطر تمامی زحماتش تشکر می کنم».

10. 8 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

این بازیکن با اجازه باشگاه برای نهایی کردن قرارداد خود با پاری سن ژرمن، به پاریس سفر خواهد کرد.

اف سی بارسلونا و پاری سن ژرمن برای انتقال مکسول به این تیم فرانسوی، به توافق اولیه رسیده اند. بازیکن برزیلی با اجازه باشگاه، بعد از ظهر امروز به منظور نهایی کردن جزئیات قرارداد جدید خود با پی. اس. جی، به پاریس سفر خواهد کرد.

پس از حل و فصل جزئیات قرارداد مکسول و پی. اس. جی، بازیکن برزیلی تحت معاینات پزشکی قرار خواهد گرفت و انتقال او رسمی خواهد شد.

10 عنوان در 2 سال

این مدافع چپ، تابستان سال 2009 از اینتر میلان به اف سی بارسلونا آمد. این برزیلی،17 جولای همان سال، به عنوان بازیکن رسمی بارسا معرفی شد، و یک ماه بعد در 23 آگوست، اولین بازی خود را برای کاتالان ها در سوپر جام اسپانیا در برابر اتلتیکو مادرید انجام داد. این سوپر جام، اولین عنوان از 10 عنوانی بود که او با پیراهن بارسا در دو سال و نیم حضورش در این باشگاه بدست آورده است. او به همراه بارسا، موفق به کسب سه سوپر جام اسپانیا، دو سوپر جام اروپا، دو قهرمانی در لالیگا، دو قهرمانی درجام باشگاههای جهان و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا شده است.

89 بازی و 2 گل

مکسول زندگی حرفه ای خود با بارسا را پس از انجام 89 بازی با پیراهن این باشگاه به پایان می رساند: 57 بازی در لیگ،17 بازی در لیگ قهرمانان، 11 بازی در جام حذفی، 3 بازی در سوپر جام اسپانیا و 1 بازی در جام باشگاههای جهان. آخرین بازی مکسول برای بارسلونا، در نیمه نهایی جام باشگاه های جهان در ژاپن در برابر السد بود که در آن بازی، او یکی از چهار گل بارسا را به ثمر رساند. این دومین بار بود که او برای تیمش گلزنی می کرد. مکسول اولین گل خود را در رقابت های جام حذفی فصل 2011/12 دربرابر سئوتا به ثمر رسانده بود.

به جای مکسول کی رو قراره به جاش بزارن؟(آیدال هم که امکان داره بره)(به جز آبیدال)

گرت بیل رو نمی گیره؟

12. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض اوساسونا 1 - بارسلونا 2: به سوی ال‌کلاسیکو

بارسلونا کار دشواری پیش رو نداشت و به آسانی به دور بعد راه یافت، جایی که رئال مادرید انتظار آنها را می‌کشد.

سایت گل – بارسلونا توانست با پیروزی دو بر یک مقابل اوساسونا در دیدار برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی کوپا دل‌ری به دور بعد راه یابد، جایی که رئال مادرید انتظار این تیم را می‌کشد.
    بارسلونا به این ترتیب در مجموع دو دیدار شش بر یک پیروز شد.
    بارسلونا بازی را آرام آغاز کرد. آنها هرچند موقعیت‌هایی داشتند اما در دقیقه 41 دروازه‌شان را بازشده دیدند. رائول لوئه در فاصله 20 متری دروازه بارسا با سرخیو روبرتو درگیری فیزیکی ایجاد کرد و توپ را دژان لکیچ گرفت و با ضربه پای چپ از گوشه محوطه جریمه دروازه خوسه پینتو را گشود.
    اوساسونا در اواخر نیمه اول دو فرصت را از دست داد.
    بارسا در دقیقه 49 گل تساوی را زد. آدریانو به پیش رفت و سانتر او را الکسیس سانچس با ضربه سر به گل تساوی تبدیل کرد.
    سرخیو روبرتو یک فرصت تک به تک عالی را خراب کرد اما چند دقیقه بعد فرصت دیگری نصیب او شد که آن را از دست نداد. لیونل مسی تازه‌وارد فرار سریع او را دید و توپ را با پاسی دقیق به او سپرد. هرچند روبرتو با کنترل توپ زاویه‌اش تنگ شد اما آن را به گل تبدیل کرد.
    دیدار رفت مرحله یک‌چهارم نهایی در برنابئو در اواسط هفته آینده برگزار خواهد شد.
    در دیگر دیدار این مرحله، اتلتیک بیلبائو با نتیجه چهار بر صفر در مقابل آلباسته پیروز شد و با همین نتیجه در مجموع دو دیدار به دور بعد راه یافت. آنها با مایورکا دیدار خواهند کرد.

14. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گواردیولا:مصاف با رئال، یک بازی حذفی پرشور دیگر خواهد بود

مربی بارسا در پایان دیدار تیمش مقابل اوساسونا از مصاف با رئال در مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا صحبت کرد

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا اکنون دیگر می تواند در مورد دیدار ال کلاسیکویی که درمرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا در انتظار شاگردانش است صحبت کند.

بارسلونا با برد در بازی برگشت مرحله یک هشتم پایانی کوپا دل ری مقابل اوساسونا به دور بعد راه یافت و در دور بعدی مقابل رئال مادرید بازی خواهد کرد. گواردیولا درپایان دیدار 4شنبه شب تیمش به خبرنگاران گفت:«بازی کردن مقابل رئال مادرید همیشه پیچیده و سخت است؛چون حریف واقعا بزرگی است. یک بازی حذفی پرشور و زیبا برای تماشا پیش رو است. رئال و بارسا دو تیمی هستند که سعی می کنند تا درهر تورنمنتی که حضور دارند به قهرمانی برسند و این تصویری است که به نظر من در ال کلاسیکوهای بعدی هم شاهد آن خواهیم بود.»

شاگردان پپ در دیدار 4شنبه شب بارسا در پامپلونا سختی زیادی را متحمل شدند. گواردیولا درادامه صحبتهایش که در روزنامه مارکابازتاب یافت گفت:« همیشه بازی در پامپلونا یکی از بازیهای سخت خارج از خانه ماست . ما برای آنکه متوجه جریان شویم باید صبر می کردیم. ما هر زمانی که دراینجا به پیروزی رسیده ایم، سختی زیادی را متحمل شده ایم.چرا که اوساسونا تیم منسجم و فشرده ای است. تیمی است که خیلی رو به جلو بازی می کندمطمئنم که آنها در لالیگا با تمام قوا بازی می کنند و بازیکنانی که در بازی 4شنبه ذخیره بودند را هم به کار خواهند گرفت.البته ما هنوز زمان زیادی داریم و بازیهای زیادی تا بازگشت به پامپلونا پیش روی ماست.»

مربی بارسا درمورد مصدومیت فونتاس هم گفت:« اصلا خبر خوبی نبود. تعویض پدرو هم برای احتیاط بیشتر بود.»

16. 10 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

گواردیولا:مصاف با رئال، یک بازی حذفی پرشور دیگر خواهد بود
    &

کاسیاس: ال کلاسیکو،خسته کننده شده و مثل قبل جذاب و ویژه نیست
    چقدر تفاوت بین دو تا نگاه هست !

18. 7 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پیکه: در دیدار رئال- بارسا در جام حذفی تیم مدعی وجود ندارد

ستاره اسپانیایی در صحبتهایی اعلام کرده که هر دو تیم رئال و بارسا در شرایط برابری برای مصافهای آتی شان در جام حذفی اسپانیا هستند

سایت گل- جرارد پیکه مدافع جوان باشگاه بارسلونا معتقد است که مصاف آتی تیمش با رئال مادرید در مرحله یک چهارم پایانی جام حفی اسپانیا، بازی هایی شانه به شانه و نزدیک خواهد بود

تیم کاتالان بعد از برد 1-6 درمجموع دیدار رفت و برگشت مقابل اوساسونا در دور یک هشتم پایانی جام حذفی به مرحله یک چههارم پایانی رقابتهای کوپا دل ری راه یافتند.

بدین ترتیب در دو هفته آتی شاهد دو مصاف رئال و بارسا خواهیم بود. این درحالی است که این تیم در طول این فصل تا به حال 3بار دیگر با هم بازی کرده اند که دو بازی از این سه بازی با برتری بارسا به پایان رسیده و بازی دیگر با تساوی تمام شده

البته جرارد پیکه مدافع جوان بارسا معتقد است که الان دو تیم در شرایط برابری هستند. او در صحبتهایی که در روزنامه آ.اس بازتاب یافت گفت:« در بازی بین رئال و بارسا هیچ تیمی مدعی نیست. ما به برنابئو می رویم و برای پیروزی تلاش می کنیم و می خواهیم تا بهترین نتیجه ممکن را کسب کنیم. »

پیکه ادامه داد:« قرعه کشی از رویارویی ما با رئال خبر داد و ما سعی می کنیم تا به بهترین نحو ممکن خودمان را برای این بازی آماده کنیم؛ دقیقا مثل همیشه .نهایت تلاشمان را به کار می گیریم تا به مرحله نیمه نهایی رسیده و در این رقابتها به قهرمانی برسیم.»

پیکه درپاسخ به سوالی درمورد برد 5شنبه شب تیمش مقابل اوساسونا گفت:« بازی سختی بود؛چون آنها واقعا بازی را بسته بودند. اوساسونا خیلی خوب بازی کرد و شکست دادن این تیم همیشه کار سختی است.ما درنیمه اول کار سختی داشتیم ولی در نیمه دوم تیم برتر میدان بودیم. همیشه خیلی خوب است که به اینجا بیائیم و به پیروزی برسیم. درحالی که سرما و برف فراوانی وجود داشت مقابل اوساسونا قرار گرفتیم ولی درنهایت صعود کردیم و این مهمترین نکته بود.»

او درادامه اعلام کرد که بدترین خبر این بازی مصدومیت فونتاس بود:« فونتاس خیلی نگران بود.ما سعی کردیم به او کمک کنیم و مطمئنم که بااین مشکل کنارمی آید.چون بازیکن خیلی قدرتمندی است.»

درحالی که کاسیاس اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده بود که بازیهای ال کلاسیکو خسته کننده شده، پیکه دراین باره گفت:« این بازی ای است که قرعه به انجام آن رای داده. در بازی رئال- بارسا مدعی نداریم ولی بازیهایی پرفشار هستند و در آن از نظر فیزیکی و روانی واقعا خسته می شوی. تیمی که دراین بازیها می بازد، اندکی تضعیف می شود. الان باید خودمان را برای بازی با بتیس آماده کنیم و بعد از آن آماده دوئل بزرگ شویم.»

بارسلونا روز 18 ژانویه در دیدار رفت مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا مقابل رئال قرار می گیرد و بازی برگشت این دو تیم یک هفته بعد در نوکمپ برگزار می شود

خداحافظی فونتاس،بازیکن جوان بارسا، با رقابتهای این فصل

لیگامنت داخلی زانوی راست فونتاس در بازی با اوساسونا پاره شد و او شانس حضور در بازیهای این فصل تیمش را از دست خواهد داد

سایت گل- شاید برد 5شنبه شب بارسلونا مقابل اوساسونا خبر خوب و خوشحال کننده ای برای تمام آبی اناری ها درسرتاسر دنیا بود ولی در جریان این دیدار خبر بدی هم برای هواداران بارسا منتشر شد. فونتاس، مدافع جوان باشگاه بارسلونا که در جریان دیدار 5شنبه شب تیمش مقابل اوساسونا در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی رقابتهای کوپا دل ری در ترکیب تیمش حضور داشت، به دلیل مصدومیت مجبور به ترک زمین مسابقه شد
    درجریان این بازی لیگامنت درونی زانوی راست فونتاس پاره شد و او اکنون باید زانوی آسیب دیده اش را به تیغ جراحی بسپارد. فونتاس که یکی از بازیکنان تیم پایه ای بارسلوناست توسط دکتر کوگات مورد عمل جراحی قرار می گیرد.
    مصدومیت فونتاس، گواردیولا را بیش از هرزمان دیگری با مشکل مواجه خواهد کرد؛ چرا که بارسلونایی ها اخیرا ماکسول را به پاری سن ژرمن فروختند و کیتا هم برای شرکت در رقابتهای جام ملتهای آفریقا ،اسپانیا را ترک کرده و آفلای و ویا همچنان مصدوم هستند.

20. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •