مطلب اصلی در اینه که وقتی به یه ورژن بازی دلبستگی پیدا کنی,واقعا سخته که به ورژن بالاتر ارتقا بدیش.
مطلب اصلی در اینه که وقتی به یه ورژن بازی دلبستگی پیدا کنی,واقعا سخته که به ورژن بالاتر ارتقا بدیش.
مثلا توي كدوم موارد PES 6 از PES 2009 سرتره؟
این که بازیش روونتره و عمریه با بروبچ داریم pes6 میزنیم و 3 سالی هست باهاش انس گرفتیم باعث میشه من یکی نتونم ترکش کنم![]()
Last edited by pouria007; 16-05-2009 at 12:45.
والا چي بگم البته من هم شنيدم PES 6 خيلي طرفدار داره هنوز هم ولي خوب بارم قابل درك نيست چون موقعي كه PES 6 اومده بود سيستمم ذغالي بود ذاتا توي اون برهه از زمان گيم نمي تونستم بازي كنم. ولي خوب الان وقتي PES 6 رو نصب مي كنم گرافيك پايينش توي ذوق مي زنه واقعا آدم چشمش كه به بازي گرافيكي تر يه بازي عادت مي كنه ديگه ورژن هاي قبلي رو نمي تونه تحمل كنه. حتي لوگوي تيمها هم كيفيت ندارند توي PES 6. ولي خوب براي طرفداراش مثل شما مي تونه جذابيت هايي داشته باشه كه برام جالب هست. براتون آرزوي موفقيت مي كنم. خوش باشيد و موفق و سربلند![]()
در درجه ی اول سعی میکنیم ورژنهای جدید رو نبینیم!چون اگه ببینیم دیگه از pes6 خسته میشیم
![]()
سلام دوستان . جديدترين اوپشن فايل كه براي PES 6 اومده كدومه و لينكش رو چجوري ميشه گير آورد ؟
عادل جون بيا اين هم جديدترين آپشن فايل:سلام دوستان . جديدترين اوپشن فايل كه براي PES 6 اومده كدومه و لينكش رو چجوري ميشه گير آورد ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم لينک دانلود مستقيم آپشن فايل 2009:
pes6 در زاویه دوربین از Pes9 بهتره pes9 یه کم دوربین دوره هرچی هم ور رفتم اون چیزی که می خواستم نشد
این آپشن فایلی که خودم از اون استفاده می کنم.
البته درسته که بازیکنان تیم ها در اون منطبق بر آخرین اخباری هستند که در فصل جدید نقل و انتقالات شنیدم،ولی تیم های باشگاهی به همون صورتی هستند که در فصل 2009 دیده شدند(از لحاظ صعود تیم های جدید به لیگ ها می گویم):
سلام دوستان کسی این توپای جدید و داره بره پیس 6 همین چند تا توپ نایک 2009 و یورو پاس و مال چنپیونز لیگ امسالو اگه دارین لینکشو بدین فقط لینک گیمینگ اکسس نباشه نمیتونم دان کنم...
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)