تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 510 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

حالام به یه در رمز دار رسیدم روش سه تا از این شکلا هستش مثله قاوصندوق که عکس خرس و جغد و سنجاگک هستن و پایینش جای دست و سه انگشت هست ولی اونجا رو که انتخاب میکنم میگه باید کلید چی چی داشته باشید و این حرفا
    چیکار باید بکنم؟

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یه آیتم دارید Golden Claw اونو Examine کنید روش عمس اون سه تا به ترتیب هست بچینید مثلش.الآن یادم نیست ترتیبشون.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ولی خداییش گیم پلیش اصلا دلچسب نیست .اولا که اصلا نه صدای آبشار داره نه حیووناش صدا دارن و اسب و حرکتش. دوم که کلا اون حرکاتی که ac داره اصلا غیر قابل مقایسس با این مثلا مثله ربات میمونه اصلا احساس نداره و حرفم نمیزنه . نکنه مشکل از سیستم منه؟
    اما این داستانهاش و سفرهاش محشرن

---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------

یه آیتم دارید Golden Claw اونو Examine کنید روش عمس اون سه تا به ترتیب هست بچینید مثلش.الآن یادم نیست ترتیبشون.
    اینو ندارم این چیه؟
    عمه؟

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام دوستان
    در مورد عضو شدن در گروه های مختلف من توی یه وبلاگ یه چیزی دیدم گفتم اینجا هم بزارم:
    سلام امروز می خواهم درباره گروه های مختلف بازی توضیح دهم.

گروهی که در بازی وجود دارد و شما همان اوایل می توانید در آن عضو شوید گروه companions است این گروه در شهر ویت ران وجود دارد و در محلی وجود دارند که سقف آن مثل کشتی می ماند برای عضو شدن در این گروه باید به سراغ لیدر این گروه بروید که اسمش کودلایک است و با او حرف بزنید و گزینه I would like to join the companions را بزنید و بعد گزینه I can handle myself را بزنید بعد به شما ماموریت هایی داده می شود که باید آن را انجام دهید.

مزیت عضو شدن در گروه companions: اول اینکه عضو شدن در این گروه باعث می شود که شما در طی روز فقط یک بار به گرگ تبدیل شوید چون اعضای این گروه همه گرگنما هستند و تبدیل به گرگ شدن قدرت خاصی به شما می دهد و می توانید دشمنان زیادی را به راحتی از پا در بیاورید و شما در بازی فقط یک بار می توانید گرگنما شودید پس باید درست تصمیم گیری کنید و زمانی که گرگنما شدین در مقابل خون آشام شدن مقاوم می شوید و در واقع شما هیچ وقت خون آشام نمی شوید.

حالا نوبت گروه Thieves guild ایا همان گروه دزدا است.

شما باید اول به شهر ریفتن بروید و بعد شخصی به اسم Brynjolf را پیدا کنید و با او حرف بزنید و می بینید که او همه را به دور خود جمع می کند و بعد می بینید که که در گوشه علامتی است بروید به آن سمت باید آن چیزی که گفته است را بدزدید سریع این کار را بکنید چون او این کار را کرده تا مردم شما را نبینند وقتی آن را دزدید بروید پیش آن مرد و با او صحبت کنید و او کویست های به شما می دهد تا به طور رسمی در گروه عضو شوید این کویست روزنه ای برای عضو شدن در این گروه است.

روش عضو شدن در گروه Dark brotherhood که دیدم خیلی ها دنبال عضو شدن در این گروه هستند.

اول به شهر Windhelm بروید و مستقیم بروید به سمت مکان پادشاه داخل آن مکان نشوید در سمت راست یک باریکه ای است بروید به سمت آن باریکه را ادامه دهید وقتی رسیدید یک پسر بچه با یک زن را می بینید کنار آن ها دریی قفل وجود دارد آن را باز کنید یک پسر بچه را می بینید بروید و با او حرف بزنید او ماموریتی به شما می دهد که باید بروید به شهر ریفتن و در آنجا باید به یک پرورشگاه بروید و زنی هست که باید بکشید وقتی او را کشتید باید در همان پرورشگاه بر روی تختی به مدت 24 ساعت بخوابید و وقتی بیدار شدید یکی از اعضای گروه دارک برادرهود را می بینید و او به شما می گوید که سه نفر را که در آن خانه هست بکشید وقتی آنه را کشتید در واقع عضو شدین و باید به محلی که اعضای گروه هستند بروید آنها به شما لباس گروه را هم می دهند ماموریت های این گروه همه به صورت کشتن یک نفر است و وقتی ماموریت تمام شد به شما پولی می دهند.عضو شدن در این گروه را به همه پیشنهاد می کنم.

گروه بعدی گروه ای است به اسم College winterhold

شما باید به شهر winterhold بروید و وقتی می خواهیو که وارد کالج شوید یک زن جلوی شما را می گیرد و می گوید که برای عضو شدن در کالج باید جادویی که به شما می گوید را بر روی آن در بزنید اگر جادورا نداشتید می توانید آن را از خودش بخرید و وقتی که جادو را زدید او شما را به کالج می برد و ادامه کویست ها.
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

حالام به یه در رمز دار رسیدم روش سه تا از این شکلا هستش مثله قاوصندوق که عکس خرس و جغد و سنجاگک هستن و پایینش جای دست و سه انگشت هست ولی اونجا رو که انتخاب میکنم میگه باید کلید چی چی داشته باشید و این حرفا
    چیکار باید بکنم؟
    یه وسیله هست فکر کنم طلایی هست.
    وقتی کهمنوی وسایل رو باز می کنین آخرین گزینه رو بیارین اونجا دنبال یه وسیله ی طلایی شکل پای مرغ بگردین اسمشم Golden Claw هست.
    بعد اونو بزرگش کنین روش سه تا عکس هست که دیگه بقیش معلومه.
    در واقع همون وسیله رو می گم که وقتی می خواین اون درو باز کنین میاد و می چرخه ولی دره باز نمی شه.

7. 2 کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

ولی خداییش گیم پلیش اصلا دلچسب نیست .اولا که اصلا نه صدای آبشار داره نه حیووناش صدا دارن و اسب و حرکتش. دوم که کلا اون حرکاتی که ac داره اصلا غیر قابل مقایسس با این مثلا مثله ربات میمونه اصلا احساس نداره و حرفم نمیزنه . نکنه مشکل از سیستم منه؟

---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------

اینو ندارم این چیه؟
    عمه؟
    گیم پلی به نظر من خوبه , خواستن واقعی به نظر بیاد.
    البته از نظر صدا گزاری خب چندان به نظرم موفق نبوده مگر میوزیک ها.

در مورد اون ایتیمی که خواسته بودید , قبل از این که برسید به اون در , یه ادم رو از تو تار عنکبوت نجات میدادید , جلو تر میمرد اون ادم , اگرم نمیمیره بکشش!
    وقتی جسدش رو میگردید چیزی که خواستید رو پیدا میکنید.

---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------

سلام دوستان
    در مورد عضو شدن در گروه های مختلف من توی یه وبلاگ یه چیزی دیدم گفتم اینجا هم بزارم:
    سلام امروز می خواهم درباره گروه های مختلف بازی توضیح دهم.

مزیت عضو شدن در گروه companions: اول اینکه عضو شدن در این گروه باعث می شود که شما در طی روز فقط یک بار به گرگ تبدیل شوید چون اعضای این گروه همه گرگنما هستند و تبدیل به گرگ شدن قدرت خاصی به شما می دهد و می توانید دشمنان زیادی را به راحتی از پا در بیاورید و شما در بازی فقط یک بار می توانید گرگنما شودید پس باید درست تصمیم گیری کنید و زمانی که گرگنما شدین در مقابل خون آشام شدن مقاوم می شوید و در واقع شما هیچ وقت خون آشام نمی شوید.

یه نکته رو من تصحیح کنم با اجازه.

وقتی عضو میشید میتونید انتخاب کنید که گرگ نما باشید یا نه , ولی اگر گرگنما شدید بعدا تو اخر کوئست ها میتونید اون خون گرگ رو از تنتون خارج کنید.
    پس یعنی راه برای برگشت هم هست. ولی چیزی که هست فکر نمیکنم دیگه بعد از خلاص شدن از خون گرگنماتون بشه دوباره گرگنما شد.

9. 2 کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این چرا دیگه تند نمیره؟ میگه you are carrying so mach to be able to run خب چیکار کنم این حل بشه کلا؟
    شما بیشتر از حد توانتون وسایل برداشتید! کلاً وزن وسایلی که برمیدارید محدوده و بیشتر از اون نمیتونید حمل کنید، یه سری از وسایل اضافه رو Drop کنید درست میشه
    تو ادامه حرف دوستمون یکم کامل تر میکنم حرفشون رو.

شما حالت عادی فقط 300 تا قدرت حمل دارید.
    این عدد با بالاتر بردن stamina وقتی لول اپ میشید به مقدار 5 تا اضافه میشه.
    اگر میخواید ببینید چقدر وسایل دارید tab رو بزنید , گزینه ی items و بعد پایین سمت راست مقداری رو که جا دارید و مقدار وزن وسایلتون رو زده.
    سعی کنید هر بار که میرید شهر وسایلی که به دردتون نمیخوره رو مثل weapon های کم قدرت تر و یا زره های کم قدرت تر رو بفروشید.
    یا میتونید اگر خونه دارید اون هارو تو خونتون بزارید.

در ضمن همیشه یه potion of strength هم از مغازه alchemy بخرید , که بهتون 30 تا قدرت حمل بیشتر میده برای 300 ثانیه , که اگر کاری نداشته باشید و بخواید برگردید به شهر میتونید راحت تر برگردید و وسایل رو بفروشید.
    اینم من اضافه بکنم

یه پرک توی بخش pickpocket هستش که ظرفیت حمل شما رو 100تا بالا میبره،اگه بتونید بهش دست پیدا بکنید کارتون راحت تر میشه
    اگرم یه همراه با خودتون داشته باشید که چه بهتر،میتونید خیلی از وسایل رو بدید اون براتون نگهداره و بعدا که رسیدید شهر برید یه مغازه و همه رو بفروشید.

11. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

تو ادامه حرف دوستمون یکم کامل تر میکنم حرفشون رو.

شما حالت عادی فقط 300 تا قدرت حمل دارید.
    این عدد با بالاتر بردن stamina وقتی لول اپ میشید به مقدار 5 تا اضافه میشه.
    اگر میخواید ببینید چقدر وسایل دارید tab رو بزنید , گزینه ی items و بعد پایین سمت راست مقداری رو که جا دارید و مقدار وزن وسایلتون رو زده.
    سعی کنید هر بار که میرید شهر وسایلی که به دردتون نمیخوره رو مثل weapon های کم قدرت تر و یا زره های کم قدرت تر رو بفروشید.
    یا میتونید اگر خونه دارید اون هارو تو خونتون بزارید.

در ضمن همیشه یه potion of strength هم از مغازه alchemy بخرید , که بهتون 30 تا قدرت حمل بیشتر میده برای 300 ثانیه , که اگر کاری نداشته باشید و بخواید برگردید به شهر میتونید راحت تر برگردید و وسایل رو بفروشید.
    اینم من اضافه بکنم

یه پرک توی بخش pickpocket هستش که ظرفیت حمل شما رو 100تا بالا میبره،اگه بتونید بهش دست پیدا بکنید کارتون راحت تر میشه
    اگرم یه همراه با خودتون داشته باشید که چه بهتر،میتونید خیلی از وسایل رو بدید اون براتون نگهداره و بعدا که رسیدید شهر برید یه مغازه و همه رو بفروشید.
    یکی از dragon priest's mask ها هم یه 30 تا اضافه میکنه
    البته برای من که الان ظرفیت carry کردنم زیاده 540 تاس

جا به این زودی ها کم نمیارم ولی موقعه فروختنش هم دردسره

البته چندتایی هم ring و amulet و armor هم دیدم که یه چندتایی اضافه میکرد

میگم تو oblivion یه dragon scale armor داشت ولی مسنکه تو اسکایریم همچین چیزی نداره
    عجیبه، اینجا که این همه دراگون میکشه آدم به درد خاصی نمیخوره ایناش

ولی کلا از لول 50 به بعد دیگه بازی خسته کننده میشه لول آپ هم دیگه سالی یه بار میشه
    میگم کدی چیزی نیست اون محدودیت تنها 5 لول یادگیری اسکیل رو قبل از هر لول آپ اصلی برداره؟ خیلی رو مخه
    الان لولم مدتهاست رو 57 مونده
    Last edited by DaRiOuShJh; 18-02-2012 at 17:16.

13. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اینو ندارم این چیه؟
    عمه؟
    عمس=عکس : دی

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

میگم تو oblivion یه dragon scale armor داشت ولی مسنکه تو اسکایریم همچین چیزی نداره
    عجیبه، اینجا که این همه دراگون میکشه آدم به درد خاصی نمیخوره ایناش

چرا داره
    شما لول Smithing رو که به 100 برسونی میتونی Dragon Armor بسازی
    با Dragon Bone میشه Heavy Armor ساخت و با Dragon scale میشه Light Armor ساخت

ولی ست Daedric قوی تر از Dragon ـه

16. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •