تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 4105 اولاول ... 1992492892952962972982993003013023033093493997991299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه abbas_apolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من اگه الان برم از 1/4 بندازم برای شهریور آیا دوباره میوفتم همین پادگان و نیرویی که الان هستم؟
    و یه سوال دیگه اینکه میتونیم گوشی رو بدیم به اونا دم پادگان و سیم کارت رو ببریم تو؟
    دوست عزیز همه این بچه ها میدونن که منم میخواستم این دوره نرم و دوره ی بعد برم ولی از یه آشنا و پلیس بعلاوه 10 پرسیدم گفت: هر وقت بخوای بری دیگه دفترچه پست نمیکنی یه راست میری مرکزی که اونجا افتادی. . . . یعنی هر کار کنی دیگه نمیتونی عوض کنی. . . . .

---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------

بچه یه سوال . . . . . من یه رادیو کوچیک (اندازه ی یه باطری قلمی) گیر اوردم میشه برد تو و شبهای غربت به رادیو گوش داد. . . .اگه بگیرن چه بلایی سر ادم میاد؟؟

2. 2 کاربر از abbas_apolo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام ، منم از 1 تیری ها هستم ،و عرضم به خدمتتون که دارم برای اعزام لحظه شماری میکنم ( همزادپنداری از نوع تحریف شده )
    بچه یه سوال . . . . . من یه رادیو کوچیک (اندازه ی یه باطری قلمی) گیر اوردم میشه برد تو و شبهای غربت به رادیو گوش داد. . . .اگه بگیرن چه بلایی سر ادم میاد؟؟
    اقا جان ، کلا تو این دو ماه ،باید فکر وسایل ارتباط جمعی و ارتباطات و فن آوری و تکنولوژی و مدرنیته و الکتریکی و مکانیکی خلاصه اینارو از سرت به در کنی.(البته ریش تراش مانعی نداره ) ...فکر کن میخوای به عصر حجر یا همون قبل از میلاد مسیح بری، اونجا فقط خودتی و خودت و البته ادمایی که از اقوام و قبایل متفاوت دور هم گرد آمده اید ، پس باید فقط به فکر خوشگذرونی باشی (حداقل وانمود کن ) در غیر اینصورت فشار چه از نوع روحی و جسمیش ، مضاعف بهت تحمیل میشه .

راستی این جریان چیه که بعضیا 2 ماه تمام میرن اموزشی و بعضیا هم 45 روز ؟؟؟ ( بستگی به ارتش و سپاه داره یا چیزه دیگست ؟؟)

4. 7 کاربر از parsa 08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

نمیدونم چرا بعضی یه همچین فکرایی میکنن
    والا ما هم رفتیم آموزشی هیچ چیز خاصی هم نبردیم...ولی گذشت....پسر خوب شب غربت کجا بود؟؟ اونجا یه گروهان 10-180 نفری هستین راس ساعت 2130 هم خاموشی زده میشه و همه باید بخوابن(بگذریم از اینکه بیشتر وقتا بچه ها بیدارن و مشغول صحبت و.... هستن) من قانونش رو عرض کردم
    در کل در طول روز اونقدر خسته میشی که فکر این مسخره بازیا و رادیو mp3 پلیر و.... رو هم نمیتونی بکنی!!! فقط میخوای زودتر بخوابی که صبح زود بتونی دوباره بلند بشی و روز از نو و روزی از نو!!

اگه بخوای خود رو مشغول این چیزا کنی و فکرشو کنی.....آموزشی بهت نمیگذره.....2 ماه به خودت سختی بده (که البته هم اونقدرها هم که بعضیا میگن و شلوغش میکنن باور کن سخت نیست) بعد دو ماه هرچی دوست داشتی با خودت ببر سر یگان!!(البته به صورت مخفیانه!! )
    راستی این جریان چیه که بعضیا 2 ماه تمام میرن اموزشی و بعضیا هم 45 روز ؟؟؟ ( بستگی به ارتش و سپاه داره یا چیزه دیگست ؟؟)
    والا قانونش اینه که 2 ماه تمام باشه...
    ولی بعضی از پادگانها با توجه به اینکه طبق نظر فرمانده پادگان میان دوره و پایان دوره و... میدن به سربازا روزا کمتر میشه ولی قاعده بر اینه که مدت آموزشی 2 ماه تمام بدون مرخصی باشه!!

6. 4 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام..
    من متولد سال 72 هستم..
    بعد از پیش دانشگاهی که ترم 1 تجدید شدم دیگه طرف درس نرفتم الان نزدیک 3 ماه هست...
    باید دفترچه پست کنم؟ پست کنم کی مفرستندم؟
    بعد من بعد که دفترچه خریدم باید ببرم اونجایی که دیبلم گرفتم پر کنند؟ یا پیش دانشگاهی؟ ( پیش دانشگاهی قبول نشدم )
    Last edited by Punisher_2008; 16-06-2011 at 21:48.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام..
    من متولد سال 72 هستم..
    بعد از پیش دانشگاهی که ترم 1 تجدید شدم دیگه طرف درس نرفتم الان نزدیک 3 ماه هست...
    باید دفترچه پست کنم؟ پست کنم کی مفرستندم؟
    بعد من بعد که دفترچه خریدم باید ببرم اونجایی که دیبلم گرفتم پر کنند؟ یا پیش دانشگاهی؟ ( پیش دانشگاهی قبول نشدم )
    اگه قصد ادامه تحصیل نداری باید پست کنی...زودتر پست کن که اضاف نخوری

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه قصد ادامه تحصیل نداری باید پست کنی...زودتر پست کن که اضاف نخوری
    قصد ندارم درس بخونم... خیلی زده شدم از درس....
    پست کنم کی حدودا ازام میشم؟
    میشه اون سولاتم رو هم جواب بدین.. ممنون میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

پست کنم کی حدودا ازام میشم؟
    والا این روزا زود به زود نیرو میگیرن ، شاید نهایتا 3 ماه بعد از ارسال دفترچه اعزام بشی .
    در مورد او ن سوالت هم فکر کنم باید بری جایی که اخرین مدرک قبولیت موجود باشه ، یه نامه بهت میدن میاری به پلیس 110 تحویل میدی

کسی قبلا دستغیب جهرم بوده ؟؟ وضعیتش چه جوریه نسبت به بقیه جاها مثل مالک اشتر
    Last edited by parsa 08; 17-06-2011 at 09:08.

داره خودمونی میشه abbas_apolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بابا رادیو نمیبرم چرا میزنید . . . . . . ولی یه 1100 دارم اونو میبرم یکم اس ام اس بازی کنم . . . .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بابا رادیو نمیبرم چرا میزنید . . . . . . ولی یه 1100 دارم اونو میبرم یکم اس ام اس بازی کنم . . . .
    من شنیدم اگه موبایل بگیرن ازتون دادگاهی میشین
    Last edited by farhadnamir_2003; 17-06-2011 at 11:04.

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    بعضی از دوستان خیال میکنند اونجا -توی دوران آموزشی - هتل باید برای خودشون درست کنند ! رادیو ببرند گوشی ببرند ام پی تری پلیر ببرند و ......
    دوستان عزیز زمانی که میرین آموزشی با زندگی که داشتین کاملا خداحافظی کنید !
    به پیر پیغمبر سرتون رو بندازین پایین این دوران رو بگذرونید و برای خودتون دردسر درست نکنید بخش های قضایی و حفاظت پادگان با هیچ کس حتی نیروی کادریش شوخی نداره .
    فقط آموزشی رو سخت نگیرین ولی بدونید وقت هایی که آزاد هستین فقط صرف استراحتتون میشه و واقعا هم استراحت کنید
    از ما گفتن برای خودتون دردسر درست نکنید .

14. 15 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •