تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 416 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چابی در آستانه 100 بازی ملی: می‌خواهم بازی‌های ملی بسیار بیشتری داشته باشم

چابی می‌گوید خوشحال است که به رکورد 100 بازی ملی می‌رسد.

سایت گل – چابی، هافبک بارسلونا می‌خواهد همچنان در تیم ملی به کار خود ادامه دهد. او در روز جمعه با بازی مقابل جمهوری چک در مرحله مقدماتی یورو 2012، به رکورد 100 بازی ملی برای تیم اسپانیا می‌رسد ولی می‌گوید هنوز کارهای بسیاری برای انجام دادن در اسپانیا دارد.

این هافبک 31 ساله در گفتگو با آس گفت: «هنوز بازی‌های بسیار زیادی در تیم ملی اسپانیا باید برگزار کنم. بسیار به خود می‌بالم که به عدد 100 می‌رسم ولی هنوز فکر می‌کنم بازی‌های بسیار دیگری مانده.»

او هرچند قهرمانی اروپا و دنیا را با اسپانیا کسب کرده، ولی روزهای تاریک فوتبال اسپانیا را هم به خاطر دارد: «هرگاه که اوضاع بد می‌شود خانواده‌تان پشتیبان شماست و من در این زمینه بسیار خوش‌اقبال بوده‌ام. اما موفقیت عالی بوده. این که مردم در خیابان‌ها جشن بگیرند مو به تن آدم سیخ می‌کند.

جنبه عالی این ورزش این است که کل کشور را یکپارچه می‌کند و این افتخار بزرگی برای ماست. من عاشق این ورزش‌ام.»

چابی در 31 سالگی هیچ نشانی از افول ندارد و فصل بسیار پربار دیگری را برای باشگاه و کشورش دارد پشت سر می‌گذارد. او همچنین 8 بازی ملی برای تیم کاتالونیا انجام داده و 2 گل هم برای این تیم زده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/3/23

خوان لاپورتا: رئال مادرید به روشنی پشت ماجرای اتهام دوپینگ به بارسلونا است

او انگشت اتهام را به سمت فلورنتینو پرس نشانه رفته.

سایت گل – خوان لاپورتا، رییس سابق باشگاه بارسلونا گفته مدیران رئال مادرید پشت پرده اتهام به این باشگاه هستند. این در حالی است که مقامات باشگاه رئال مادرید این را تکذیب کرده‌اند.

لاپورتا درباره اتهام دوپینگ ایستگاه رادیویی مادریدی به بارسلونا گفته: «به روشنی مشخص است که رئال مادرید پشت این اتهامات دوپینگ به بارسلونا است.»

لاپورتا حتی فلورنتینو پرس را مسئول دادن این اخبار به رسانه‌ها دانست: «حالا زمان آن رسیده که او عذرخواهی کند.»

او همچنین به مدیران فعلی بارسلونا تاخته: :«آنها باید از بازیکنان خود در برابر این اتهامات دفاع کنند و کمتر عصبانی باشند.»

البته مقامات رسمی باشگاه بارسلونا نظر دیگری دارند. تونی فریشا، عضو هیئت مدیره باشگاه به شدت هرگونه نقش رئال مادرید در این اتهامات رارد کرده و روسل و پرس هم با هم تلفنی صحبت کرده‌اند.

کادنا کوپه، ایستگاه رادیویی که بارسا را به دوپینگ متهم کرده بود، ادعایش را پس گرفته و عذرخواهی کرده است.

کد:
    2011/3/22

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خبر تازه ای نیست اما امیدوارن(!) آگست(!) برسه یعنی چی؟

March
    April
    May - La Liga's End & UEFA Champions League's Final
    June
    July
    August

من بپرسم. فصل بعد می رسه؟
    من يه كم تحقيق كردم...

سرطان كبد متاسفانه ميشه گفت بدترين نوع سرطانه
    تقريبا به غير از موارد استثنايي ناعلاجه
    و متاسفانه در صورت بدخيم بودن در مدت بسيار كوتاهي منجر به مرگ ميشه
    .
    .
    .
    .
    حالا كم كم دليل اون همه حمايت روحي و عاطفي رو متوجه ميشم
    كاش توي اوجش اين اتفاق نمي افتاد
    اينجوري خيلي دردناكتر شده.......

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خبر تازه ای نیست اما امیدوارن(!) آگست(!) برسه یعنی چی؟

March
    April
    May - La Liga's End & UEFA Champions League's Final
    June
    July
    August

من بپرسم. فصل بعد می رسه؟
    کلا از نظر پزشکی یکم عجیب بود قضیه اش، تو اوج فوتبالش بود و مشکلی هم نداشت و چند روز بعد عمل کرد و حالا گفتن اینقدر طول می کشه. نخواستن کسی بفهمه دقیقا چشه.

همش بستگی به میزان پیشرفت تومورش داشته، از نظر سلامتی فکر کنم تا آخر May سلامتیشو بدست بیاره (با حساب شرایط نسبتا بد) ولی اینکه برسه به شرایط مسابقه زمان می بره چون کلا درمان های مربوط به سرطان و تومور معمولا همراه استراحت مطلق هستن و بعدش هم طول می کشه بدن برگرده به سیستم قبل.

کی میاد مهم نیست، خوب بشه و تومورش هم بر نرگرده حالا چند ماه زودتر و دیرتر ارزش نداره.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

مورینیو بارسلونا را شکست میدهند و تمامی عناوین را میبرد

دیگر پیشخوانها:

مدافع برزیلی قاطعانه و محکم از تیم سابقش دفاع میکند

مادرید میرود تا هرچه در توان دارد برای گرفت کوپا دل ری ارائه دهد

باسلونا ضعیف شده است ، آنها باز هم لغزش خواهند داشت

تاتنهام را نباید دست کم گرفت ، آنها گرگی با ظاهر بره هستند

سی آر 7 : "من خوب نیستم و فعلا بازی نمیکنم"

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

ضربه به فوتبال

دیگر پیشخوانها:

لالیگا دوم و سوم آوریل متوقف میشود و در دو هفته پایانی آرام تر میشود

باشگاه ها اعلام کردن اگر به خواسته شان توجه نشود بازی نمیکنند ، لیگ در خطر است

لالیگا بعد از فینال جام حدفی در تاریخ یکشنبه 24 آوریل برگزار میشود

مادریدیسمو ها با مورینیو

148 جنبش هواداری از مربی پرتغالی حمایت میکنند و برایش 9.250 پیغام ارسال کردند

// با تشکر از کیارش عزیز بابت ترجمه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اوزیل: "می خواهم یکی از بهترین بازیکن های جهان بشوم"

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

پیش بازی های دوستانه آلمان ، مسعود اوزیل در مورد زندگی اش در اسپانیا ، آرزو هایش و آینده اش در رئال مادرید صحبت کرد

پیش از بازی های دوستانه آلمان مقابل قزاقستان و استرالیا ، مسعود اوزیل ستاره بازیساز تیم با خبرنگاران مصاحبه ایی انجام داد.

او در مورد تمید قرارداد یواخیم لو ، آینده باشگاه در چمپیونز لیگ و لالیگا، زندگی شخصی و هدف هایش صحبت کرد.

... تمدید قرارداد یواخیم لو: "تیم بسیار خوشحال است ، من هم همین طور. لو من را پرورش داده است و به من اعتماد کرده است. من از او بسیار متشکرم."

... زندگی اش در رئال مادرید: "من واقعا خوشحالم از اینکه در اینجا بازی میکنم. من افتخار میکنم که در مادرید و در کنار بازیکنانی با کلاس جهانی مانند کریستیانو رونالدو و کریم بنزما بازی میکنم. اما همچنین من باید به سختی کار کنم. این برای من لذت بخش است که برای این تیم بازی میکنم و فکر میکنم که این را در زمین نشان می دهم. اما مهم ترین چیز برای من این است که مربی به من اعتماد دارد و به من روحیه می دهد. این کار را برای من بسیار آسان تر میکند."

... درک او از زبان اسپانیایی: "همه از من حمایت می کنند. من اسپانیایی را به خوبی میفهمم ، ولی صحبت کردن آن کمی برایم سخت است. اما من می توانم با هم تیمی هایم ارتباط برقرار کنم. ما با استفاده از زبان های اسپانیایی ، انگلیسی و زبان اشاره با هم ارتباط برقرار می کنیم."

... وقت آزادش: "بیشتر اوقات خانواده ام در اینجا هستند ، من معمولا هرگز احساس تنهایی نمیکنم. من خیلی مواقع وقتم را با دیگر هم تیمی هایم سپری میکنم. ما می رویم غذا میخوریم یا چیزی می خریم و مینویشیم. من روابط نزدیکی با سامی خدیرا ، سرخیو راموس و کریستیانو رونالدو دارم."

... هواداران در سانتیاگو برنابئو: "به راحتی میتوانم بگویم که هواداران در سطح جهانی قرار دارند. آنها همیشه از ما حمایت میکنند."

... راجب رقابت تیم با بارسلونا در لالیگا ، کوپا دل ری و احتمالا چمپیونز لیگ: "من اینجا هستم برای موفقیت و بردن عناوین مختلف. کار ما در مقابل بارسلونا بسیار سخت خواهد بود ، چون آنها تیم بسیار خوبی دارند. اما فکر میکنم ما بتوانیم آنها را شکست دهیم."

... راجب سطح لیگ: "باسلونا و رئال قویترین ها هستند. ما تقریبا تمام بازی های خود را می بریم. اما چند تیم دیگر هم وجود دارد که کیفیت بالایی دارند. مانند ویارئال ، سویا و اتلتیکو مادرید ، که می توانند بازی سطح بالایی از خود ارائه دهند."

... رویای او برای اینکه روزی بهترین فوتبالیست سال شود: "آرزوی من این است که بتوانم جز بهترین بازیکن های جهان باشم. برای همین من باید به سختی کار کنم. من فکر میکنم در راه درستی قرار دارم."

... راجب احتمال سقوط تیم سابقش ، وردربرمن: "من نمی توانم نگران همه باشم. آنها هنوز هم بازیکنان باکیفیتی در ترکیب تیمشان دارند و همچنین توانسته اند بازی قبلی خود را نیز ببرند. من هنوز هم در آنجا دوستانی دارم و با آنها ارتباط برقرار می کنم."

کد:
    مقصد بعدی من انگلیس خواهد بود - خوزه مورینیو

خوزه مورینیو دوباره عنوان کرد که به انگلیس علاقه دارد و گفت که مقصد بعدی او بعد از رئال مادرید لیگ جزیره خواهد بود...

خوزه مورینیو وقتی سرمربی چلسی بود سه سال موفق را در این تیم سپری کرد و امروز دوباره عنوان کرد که به لیگ برتر انگلیس علاقه دارد و مقصد بعدی او بعد از رئال مادرید مطمئنا لیگ جزیره خواهد بود.

مورینیو در مصاحبه ای به The Sun گفت:

"دلم خیلی برای انگلیس تنگ شده است ، تیم بعدی من مطمئنا یک تیم انگلیسی خواهد بود زیرا در آنجا کار هایی دارم که باید تمام کنم. بهترین روز های خود را در انگلیس گذراندم."

این روز ها اسم مورینیو در کنار دو تیم شهر منچستر برده میشود:

"با رئال مادرید سه سال قرارداد دارم و هم اکنون سرمربی بزرگترین باشگاه جهان هستم البته این را هم باید اعتراف کنم که در کنار بزرگ بودن رئال مادرید کار کردن در این باشگاه هم سخت ترین در دنیا نیز هست.وقتی رئال مادرید برای سومین بار به دنبال من آمد دیگر نتوانستم جواب منفی بدهم اما دل من با انگلیس است. خیلی ها از من میپرسند که چرا به لیگ برتر انقدر علاقه دارم اما من جوابی برای این سوال ندارم ، فقط میدانم که انگلیس را دوست دارم."

آقای خاص به همراه باشگاه چلسی توانست 2 بار قهرمان لیگ برتر شود و بین سال های 2004 الی 2007 هم توانست دو بار لیگ کاپ و یک بار هم FA کاپ را بالای سر ببرد.

کد:
    کریستیانو رونالدو: "ای کاش می توانستم در برابر شیلی و فنلاند بازی کنم"

رونالدو افسوس میخورد از اینکه نمیتواند در دو بازی آینده کشورش حضور داشته باشد

مهاجم رئال مادرید کریستیانو رونالدو افسوس میخورد که نمیتواند در دو بازی دوستانه تیم ملی اش مقابل شیلی و فنلاند حضور داشته باشد. او اصرار دارد که میخواهد کاملا ریکاوری کند تا بتواند مانند قبل به اوج برگردد.

مادرید روز یکشنبه فدراسیون پرتغال اعلام کرد که رونالدو در جریان دربی مادرید بین رئال مادرید و اتلتیکو مادرید از ناحیه همسترینگ مصدوم شده و تا دو هفته باید از هر گونه فعالیت فوتبالی خودداری کند.

به این ترتیب این بازیکن 26 ساله نمیتواند کشورش را در دو بازی دوستانه اش در مقابل شیلی و فنلاند همراهی کند. همچنین او بازی با اسپورتیگ خیخون را هم در لالیگا از دست خواهد داد ، اما به نظر میرسد که بتواند خودش را برای بازی مقابل تاتنهام در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا آماده کند.

با این حال رونالدو به این فکر میکند که قبل از بازی کردن ابتدا به صورت کاملا مصدومیتش را ریکاوری کند و سپس بازی کردن را از سر بگیرد.

او در مصاحبه با مارکا گفت: "وضعیت جسمانی من خوب نیست. من میخواهم قبل از بازی کردن ابتدا کملا ریکاوری کنم و صد در صد آماده باشم. مصدومیت من را خیلی نگران میکند و من نمیخوام که آن در وضعیت روحی من تاثیر بگذارد."

"من دوست دارم که در دو بازی دوستانه کشورم حضور داشته باشم ، اما نمیتوانم."

هم تیمی رونالدو یعنی ریکاردو کاروالیو نیز در بازی با اتلتیکو عضله پایه راستش دچار کشیدگی شد اما توانست ریکاوری کند و در ترکیب پرتغال حضور داشته باشد.

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آلوس تا 2015 در بارسا ماندنی شد

ستاره برزیلی از اینکه تا سال 2015 درنوکمپ می ماند خوشحال است

سایت گل- دانی آلوس، مدافع باتجربه باشگاه بارسلونا از اینکه در نهایت با سران باشگاه کاتالان برای تمدید قراردادش برای مدت 3 سال دیگر به توافق رسید، بسیار خوشحال است.

بدین ترتیب آلوس برزیلی تا 30 ژوئن سال 2015 در نوکمپ باقی خواهد ماند.

آلوس که در تابستان سال 2008 از سویا به بارسلونا پیوست، در طول سالهای اخیر مبدل به یکی از کلیدی ترین مهره های گواردیولا گردید. ستاره برزیلی در صحبتهایی در برزیل به خبرنگاران گفت:« حضور در تیم برای سالیان طولانی، یک رویاست.»

آلوس ادامه داد:« من در یکی از محبوب ترین تیمهای دنیا بازی می کنم؛ تیمی که در حال تاریخ سازی است. مهمترین نکته این است که من از حضور در بارسلونا راضی ام و می خواهم تا حداکثر زمان ممکن اینجا بمانم. این یک مزیت و برتری است و خوشحالم که اینجا هستم.»

آلوس 27 ساله درحال حاضر در اردوی تیم ملی برزیل خودش را برای دیدار دوستانه مقابل اسکاتلند که یکشنبه شب در ورزشگاه امیریتس لندن برگزار خواهد شد، آماده می کند.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/3/24

Alves signs new contract

کد:
    March 24, 2011

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: El Mundo Deportivo

GOOD FEELINGS

Rosell: “Pep’s commitment goes beyond his signature on a paper“

Guardiola signed and posed along Rosell in the most wanted picture.

Pep and Sandro’s smiles, prove of the good vibrations inside Barça.

Model Piqué.

کد:
    March 24, 2011

The Front: Sport
    24.03.2011

THE BEST SIGNING

His renewal completes the squad

Alves: “I’m happier than the day I signed my first contract“

Abidal is grateful about all the support received.

Bojan: “If I were psychologically weak I wouldn’t be here”

کد:
    March 24, 2011

Club thanks for Abidal support messages

کد:
    March 24, 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه mashhadkhafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان كي ميتونه تاريخ دقيق دوتا بازي رئال و بارسا رو بده هم برگشت هم كوپا

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

ما می رویم تا بارسلونا را شکست دهیم

دیگر پیشخوانها:

مصاحبه اختصاصی با کانالس

من نمیخواهم بعد از یک سال مادرید را ترک کنم

نتوانستن مرا در ژانویه متقاعد کنند

من برنابئو را تحسین میکنم ، آنها با کار هایشان مارا شگفت زده میکنند

عکس لباس طلایی مادرید در فصل 2012-2011 منتشر شد

مورینیو: "ما همه میخواستیم په په تمدید کند"

راموس و پیکه ، همکاران

اعتصاب در لیگ

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

مادرید و بارسلونا موافق با تعطیلی لیگ

دیگر پیشخوانها:

حکومت lissavetzky در زیر فشار در حال مذاکره است

سفید ها ترجیح می دهند که فینال جام حذفی را زودتر از ال کلاسیکوی لیگ برگزار کنند

ممکن است دیدار بارسلونا و ویارئال به تعویق بی افتد

// با تشکر از کیارش عزیز بابت تشکر

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

دوستان ال کلاسیکو کی هست؟

رونالدو میرسه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •