چابی در آستانه 100 بازی ملی: میخواهم بازیهای ملی بسیار بیشتری داشته باشم
چابی میگوید خوشحال است که به رکورد 100 بازی ملی میرسد.
سایت گل – چابی، هافبک بارسلونا میخواهد همچنان در تیم ملی به کار خود ادامه دهد. او در روز جمعه با بازی مقابل جمهوری چک در مرحله مقدماتی یورو 2012، به رکورد 100 بازی ملی برای تیم اسپانیا میرسد ولی میگوید هنوز کارهای بسیاری برای انجام دادن در اسپانیا دارد.
این هافبک 31 ساله در گفتگو با آس گفت: «هنوز بازیهای بسیار زیادی در تیم ملی اسپانیا باید برگزار کنم. بسیار به خود میبالم که به عدد 100 میرسم ولی هنوز فکر میکنم بازیهای بسیار دیگری مانده.»
او هرچند قهرمانی اروپا و دنیا را با اسپانیا کسب کرده، ولی روزهای تاریک فوتبال اسپانیا را هم به خاطر دارد: «هرگاه که اوضاع بد میشود خانوادهتان پشتیبان شماست و من در این زمینه بسیار خوشاقبال بودهام. اما موفقیت عالی بوده. این که مردم در خیابانها جشن بگیرند مو به تن آدم سیخ میکند.
جنبه عالی این ورزش این است که کل کشور را یکپارچه میکند و این افتخار بزرگی برای ماست. من عاشق این ورزشام.»
چابی در 31 سالگی هیچ نشانی از افول ندارد و فصل بسیار پربار دیگری را برای باشگاه و کشورش دارد پشت سر میگذارد. او همچنین 8 بازی ملی برای تیم کاتالونیا انجام داده و 2 گل هم برای این تیم زده است.
2011/3/23کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوان لاپورتا: رئال مادرید به روشنی پشت ماجرای اتهام دوپینگ به بارسلونا است
او انگشت اتهام را به سمت فلورنتینو پرس نشانه رفته.
سایت گل – خوان لاپورتا، رییس سابق باشگاه بارسلونا گفته مدیران رئال مادرید پشت پرده اتهام به این باشگاه هستند. این در حالی است که مقامات باشگاه رئال مادرید این را تکذیب کردهاند.
لاپورتا درباره اتهام دوپینگ ایستگاه رادیویی مادریدی به بارسلونا گفته: «به روشنی مشخص است که رئال مادرید پشت این اتهامات دوپینگ به بارسلونا است.»
لاپورتا حتی فلورنتینو پرس را مسئول دادن این اخبار به رسانهها دانست: «حالا زمان آن رسیده که او عذرخواهی کند.»
او همچنین به مدیران فعلی بارسلونا تاخته: :«آنها باید از بازیکنان خود در برابر این اتهامات دفاع کنند و کمتر عصبانی باشند.»
البته مقامات رسمی باشگاه بارسلونا نظر دیگری دارند. تونی فریشا، عضو هیئت مدیره باشگاه به شدت هرگونه نقش رئال مادرید در این اتهامات رارد کرده و روسل و پرس هم با هم تلفنی صحبت کردهاند.
کادنا کوپه، ایستگاه رادیویی که بارسا را به دوپینگ متهم کرده بود، ادعایش را پس گرفته و عذرخواهی کرده است.
2011/3/22کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید