ممنون مرسی فکر کنم ساپورت کنه ها
اره سایتی نیست خیلی کم اطلاعات بود فکر کنم ساخته ایرانه
یه سری مدا x... امکاناتشون خوبه
این وسترنه هارد هم داره/>؟
ممنون مرسی فکر کنم ساپورت کنه ها
اره سایتی نیست خیلی کم اطلاعات بود فکر کنم ساخته ایرانه
یه سری مدا x... امکاناتشون خوبه
این وسترنه هارد هم داره/>؟
سلام عزیزم
اونطوری که در پستهای پیشین هم گفتن WD TV Live Hub بهتره که هارد یکترابایت هم داره . پس مدل WD Elements Play رو توصیه نمیکنم .
عیناً پست دوستمون رو نقل و قول میکنم.
Last edited by ata.royalfalcon; 05-10-2011 at 21:25.
دوستان من یه هارد اکسترنال وسترن گرفتم مدل my passport essential se
هارد 1 ترابایت اما فضایی که من می بینیم 930 گیگ هست. اطلاعاتی هم که روش هست کلا 500 مگ هست از قبیل درایور و این حرفا .... می خواستم ببینم واسه همه اینجوریه یا این ! ؟
اگه اینطوری باقی فضا کجا رفته
سلام عزیزم
اون مشکلی نداره من قبلا هم در همین تاپیک گفتم که باز هم اینجا میگم .
سلام دوستان
خوبید؟
من به علت پریدن اطلاعاتم از روی هارد لپ تاپ قصد خرید یه هارد اکسترنال رو دارم که اطلاعتم(مکس و اتوکد و فیلم و عکس و..) رو روی اون بریزم که اگه اتفاقی واسه لپ تاپ افتاد پشتم به یه جایی گرم باشه نه مثل امروز که هرچی مدلسازی مکس داشتم همه پرید و..!!
حالا نظرتون چیه چی بگیرم بهتره؟اگه ممکنه مردهای مناسب همراه با قیمت و حجم های مختلف رو بفرمایید که بعدا باهم در مورد مناسبترینش باهم صحبت کنیم.
ممنون میشم که حداقل چند مورد رو معرفی کنید و راهنمایی کامل بفرمایید.محدوده قیمت هم زیر 100 تومن باشه دیگه لطفا
ممنونم
سلام
نگفتید آداپتوری میخواهید یا دسکتاپی ؟؟
با بودجه 100 تومن حداکثر یک ترابایت دسکتاپی یا حداکثر 640 گیگ پرتابل میتونین بخرید .
حالا آداپتوری میخواهید یا دسکتاپی ؟؟
آدبتوری چیه؟دسکتاپی چیه؟
نه بابا هارد لپ تاپ 1ترابایته اینو فقط واسه کارهای مهم میخوام و 500گیگ و کمتر هم حتی باشه واسم کافیه(یعنی هرچقدر کمتر باشه قیمتش بهتره)البته usb3 باشه و حداکثر سرعت انتقال اطلاعات.
لطفا کامل راهنمایی کنید.(ببخشید میگم کامل اخه فردا پسفردا میرم خرید.)
ممنونم
سلام
تفاوت بین آداپتوری با پرتابل در پست زیر کامل توضیح دادم .
راستی ، باید میپرسیدم که پرتابل (بدون آداپتور برق) میخواهید یا دسکتاپی (با آداپتور برق)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در هر حال با توجه به اینکه 500 گیگ لازم دارید پس هارد پرتابل براتون بهتره .
من دو مدل پیشنهاد میدم که خیلی خوب هستن .
انتخاب اول وسترن مدل My Passport Essential که 500 گیگ هست و usb3 هم هستن و دارای نرم افزاری برای بکآپ گیری اتوماتیک و رمزنگاری هست .
انتخاب دوم سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive که از 320 گیگ تا 1.5 ترابایت موجوده و با توجه به نوع کارتریجی که دارد یا usb3 هست و یا usb2 پس قبل از خرید این مدل دقت کنید که روی جعبه اش نوشته باشه usb3. نرم افزار این مدل این مدل فقط قابلیت بکآپ گیری داره و قابلیت رمز نگاری رو نداره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت مدلهای پیشنهادی بالا کمتر از 100 تومن هست . ضمن اینکه بدنه ظریفی دارن و ضد ضربه و ضد آب هم نیستن ، پس در نگهداری اونها دقت کنین و زمین نندازید که ممکنه بشکند .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ata.royalfalcon; 07-10-2011 at 20:12.
دوستان
یه مجله ای هست به اسم سخت افزار که تعداد زیادی از هاردهای اکسترنال رو تست کرده و حتی باکس اونها رو باز کرده تا معلوم بشه از چه هارد اینترنالی استفاده شده . بد نبود که بگم
1. هارد adata مدل nobility nh01 500 GB از هارد اینترنال 2.5 اینچی توشیبا مدل mk5065gsx استفاده شده .
2. هارد adata مدل superior sh93 500GB از هارد اینترنال 2.5 اینچی توشیبا مدل mk5059gsxp استفاده شده .
3. هارد adata مدل nobility nh92 640 GB از هارد اینترنال سامسونگ مدل hm641ji استفاده شده .
4. هارد buffalo مدل drive station HD-LB3.0TU3 3TB از هارد اینترنال وسترن دیجیتال استفاده شده . (قابل توجه بعضی ها که از هارد بوفالو طرفذاری میکنن.)
5. هارد buffalo مدل drive station combo 4 - 2TB از هارد اینترنال هیتاچی استفاده شده که 7200 دور هست و 32 مگ کش دارد .
6. هارد پرتابل hp هم از هارد اینترنال وسترن دیجیتال که 5200 دور هست و 8 مگ کش دارد استفاده شده .
7. هارد silicon power مدل stream s20 500 GB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
8. هارد silicon power مدل armor a50 640 GB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
9. هارد silicon power مدل armor a80 1 TB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
10. هارد silicon power مدل armor a70 500 GB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
11. هارد silicon power مدل diamond 1 TB هم از هارد اینترنال وسترن Scorpio blue مدل WD10TPVT استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
12. هارد silicon power مدل armor a10 640 GB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
13. هارد silicon power مدل stream s10 750 GB هم از هارد اینترنال هیتاچی استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
خلاصه برندهای متفرقه که فقط باکس تولید میکنن زیاد ولی تولید کننده واقعی هارد کم هستن . خودم تو این فکر هستم که یه شرکت بزنم و هارد اکسترنال تولید کنم![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 07-10-2011 at 20:50.
خوب من که همون پرتابل بدون آداپتور(که با لپ تاپ هرجایی ببرمش) لازم دارم(این میشه همون دسکتی دیگه؟)
خوب اون دو مدلی که گفتید چه قیمتی هستند حدودا؟
فرمودید دومی قابلیت قفل گذاری نداره یعنی نمیشه روش قفل گذاشت که دست هرکسی بود نتونه بازش کنه.درسته؟خوب پس تو این مورد اولی به دردم میخوره ولی دومی که 320 هست فک کنم ارزونتره و به صرفه تره.
ولی موردییدا نمیشه که اینجوری حساس نباشه و در برابر ضربه مقاوم باشه(آخه من شانس ندارم بخرم فردا بزارمش رو میز ضربه میخوره و خراب میشه!!)
حالا میگین چیکار کنم بهتره؟قیمت ها رو هم بگید ممنون میشم.
موردهای دیگه هم بود ذکر کنید.(پس ترجیحا مدلی معرفی کنید که بشه روش پسورد گذاشت اگه نبود هم چاره ای نیست،عب نداره)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)